Diskuze a otázky - Pikantní kapr a celerový salát:
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 50 příspěvků a shlédlo ji 1322 uživatelů .
Milea | 21. 12. 2008, 20:30:33 | více příspěvků | napsat uživateli
> FiFun
jen dvě věci bych z toho snědla
a to je ta mrkev a šunka
+ kapra osmaženého
obvyklým způsobem!1350!
!437!
uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:30:22
btw já nevím, ale mně kari nepřijde nijak pikantní.. všichni říkaj, jak pálí a je ostrý.. mně to nepřijde vůbec..
uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:30:13
Kapr na kmine nejlepe voni a chutna...!1254! Ale jinak si davam lososa...
zuzulla | 21. 12. 2008, 20:30:11 | více příspěvků | napsat uživateli
celerovej??..nenávidim celer takže fuj...
uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:28:43
a co s tim?!1005! letos budu mít lososa.. večeříme ve dvou a přítelo jí vinný klobásy.. takže na co kapra..
Milea | 21. 12. 2008, 20:27:52 | více příspěvků | napsat uživateli
tak to bych teda nejedla
jsem moc vybíravá!1350!
!437!
uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:25:38 |
Pikantní kapr a celerový salát:
Suroviny
4 porce kapra
100 g hladké mouky
3 stroužky česneku
celerová nať
sůl, pepř
kari koření, sladká paprika
olej
Salát:
400 g syrového celeru
100 g syrové mrkve
100 g sterilovaného hrášku
100 g sterilovaných okurek
400 g sterilovaného zelí
200 g šunky
1 cibule
1 majonéza
Postup
Smícháme mouku s pepřem, kari, paprikou a obalíme
v ní porce ryby, které jsme před tím potřeli směsí soli, česneku a pokrájené celerové natě. Takto obalené opékáme na oleji.
Salát:
Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na nudličky. Přidáme pokrájenou šunku, okurky, najemno nakrájenou cibuli, hrášek a zelí, které scedíme. Vše smícháme s majonézou a dochutíme.
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 7 uživatelů