Diskuze a otázky - Pikantní kapr a celerový salát:

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:25:38 |

Pikantní kapr a celerový salát:

Suroviny
4 porce kapra
100 g hladké mouky
3 stroužky česneku
celerová nať
sůl, pepř
kari koření, sladká paprika
olej

Salát:
400 g syrového celeru
100 g syrové mrkve
100 g sterilovaného hrášku
100 g sterilovaných okurek
400 g sterilovaného zelí
200 g šunky
1 cibule
1 majonéza

Postup
Smícháme mouku s pepřem, kari, paprikou a obalíme
v ní porce ryby, které jsme před tím potřeli směsí soli, česneku a pokrájené celerové natě. Takto obalené opékáme na oleji.

Salát:
Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na nudličky. Přidáme pokrájenou šunku, okurky, najemno nakrájenou cibuli, hrášek a zelí, které scedíme. Vše smícháme s majonézou a dochutíme.

reagovat

Pikantní kapr a celerový salát?

V anketě hlasovalo celkem 7 uživatelů

V diskuzi je 50 příspěvků a shlédlo ji 1323 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 21:25:37

dam prednost pikantnimu rizku!1418!!2!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 21:24:49

> fairyofthedarkness
(Moje chyba, blbě jsem to napsal)
Když jsem ochutnal ten tonic a zjistil, že to chutná jak voda, naštvalo mě to.A tak jsem hned asi druhý den letěl pro čerstvý zázvor...a udělal si vlastní....

Hupky

Hupky | 21. 12. 2008, 21:24:11 | více příspěvků | napsat uživateli

!793!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 21:23:24

> HAzB
ted jsi říkal, žes měl akorát zázvorovej tonic..!382!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 21:17:03

> fairyofthedarkness
Většina kořenové zeleniny (a produktů z kořenů rostlin) podporuje prokrvování pohlavních orgánů :-) To jsem někde jednou četl :-)

Já si udělal svojí zázvorovou limonádu doma ;-)

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 21:12:05

> HAzB
tam toho zázvoru moc není, já si v létě dělala limonádu z čerstvýho zázvoru, mimochodem perfektní afrodiziakum, hned po celeru!942!

NewDaniela

NewDaniela | 21. 12. 2008, 21:05:11 | více příspěvků | napsat uživateli

Jako lidi tohle je recept na kapra od mojeho americkeho pritele-Poloz kapra na šindel ,Předehřát troubu na 350 stupňů F (180 stupňů C) peč ho 4 hodiny....Vytahni ho z trouby...Vyhod toho kapra a sezer šindel !1278!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:47:48

> fairyofthedarkness
Jo přesně, a já to vždycky chtěl ochutnat.Tak mi to přivezl kamarád z anglie.A můžu říct, je to docela síla co se týká pálivosti :-) Mít k tomu přístup tak to baštím pořád :-)
Zázvor a maso je nejlepší kombinace :-)
A co se týče limonády, měl jsem jen zázvorovej tonic, co nechutnal po zázvoru.!2!...

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:44:48

> HAzB
to znám akorát z Červenýho trpaslíka!1193!!1193! kari jsem jedla v jedný hotelový kuchyni přímo od thajce myslím.. ale byla v tom kachna, tak jsem jen maličko ochutnala..!360!
zázvor mám ráda nejvíc v limonádě!942! a na masu..

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:40:13

> fairyofthedarkness
Zázvor jsem hodně dlouho neuměl moc používat.A dřív mi to moc nejelo.Ale poslední dobou to mám víc a víc rád.

Můj bratr dělal minulý týden Kuře Vindaloo (docela jsem se u toho zapotil :) )...Jedno z nejpálivějších kari :)))

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:39:18

> pucinek
rizek..

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:37:53

jsem na klasiku... bramborovej salát a rybička obalovaná a křupavá !11!!11!!11!!11!!11!!11!!11!!11!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:37:30

> HAzB
pravda, že používám jen to "klasický" z českých obchodů.. spíš mám v oblibě z ostrých koření zázvor a pak chilli..

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:36:39

> FiFun
Ty seš znalec koukám -_-

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:36:32

> FiFun
.. no, záleží na tom, jak ji děláš. já kari používám v kuchyni docela často a jídla jsou to chutná!1! rýži dělám tureckou.. z basmati a ptačího oka.. bez kari.

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:35:28

> HAzB
jo ty ses na kari !598!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:35:11

> HAzB
copak ty ses za znalce? !598!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:35:01

> fairyofthedarkness
Pokud mluvíš o koření tak je pravda že u nás se dá sehnat jen to obyčejný.Ale taková Garam Masala už je docela slušná pálivost :-)

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:34:48

> fairyofthedarkness
ale porad to bude chutnat stejne hnusne jak napr kari ryza z ktere se mi navalovalo

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:34:18

> FiFun
Kari je hotový jídlo.Ale často se setkávám s tím, že se tak chybně označuje směs koření :)
"Curry je svým původem tamilské označení pokrmu, připomínající ragú, tedy kousky masa, ryby nebo zeleniny v omáčce."

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:34:06

Ani jedno bych asi nejedla ;DD Asi určitě ;DD

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:33:29

> FiFun
kari je i jídlo.. směs masa v takové omáčce..

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:33:06

> HAzB
ne, já mluvím pouze o koření. v jídle se dost vyznám. !5!

Milea

Milea | 21. 12. 2008, 20:32:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> FiFun
však jasnéé!1350!
!437!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:32:12

> HAzB
vsak kari je koreni !598! nechapu.. ty znas jiny kari?

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:31:44

> dracic.hana
ja nic nedavam

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:31:39

> fairyofthedarkness
Pojmem Kari se myslí jídlo :-)
Ale často je to používano spíš pro tu směs koření :-)

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:31:21

> Milea
oukej jez co chces !598!

uživatel eliminován | 21. 12. 2008, 20:31:06

> FiFun
aha,tak to jo,to ja bych si zas dala :D

dracic.hana

dracic.hana | 21. 12. 2008, 20:30:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> FiFun
a to davas recepty??

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

salátkaprmoukapepřsůlkarinaťčesnekporcepaprikaolejkořeníšunkamrkevcelerrybamajonézazelísurovinasměscibuleokurekhrášekpostup

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑