Diskuze a otázky - Pratele vina, kostujeme, schvalujeme, hodnotime
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 34 příspěvků a shlédlo ji 1462 uživatelů .
uživatel eliminován | 11. 02. 2005, 11:06:22
dobre dik, ale v cem je Shiraz Cabernet rozdilny chuti? od jinych? Mam ho pred sebou, a mohu rict ani trpky ani sladky...!27!
uživatel eliminován | 11. 02. 2005, 11:04:10
suché poznáš dle toho, že při provzduš'nování vína v ústech, cítíš kyselost , lépe řečeno snad jistou trpkost na jazyku či patře. Jsi na červené jak koukám, takže lehká odrůda v ČR pěstovaná je třeba Modrý Portugal. Já mám ale raději vína s trochou třísloviny, takže dávám přednost Zweigletrebe či André..ale za pokud by možná stál i Cabernet Moravia. Vyzkoušej a uvidíš.
uživatel eliminován | 11. 02. 2005, 11:03:01
Ted mam pred sebou decinku cerveneho Shiraz Cabernet, ale chutna rozdilne nez minuly tyden Shiraz Cabernet od jineho vinare. Jak je to mozny, kdyz je to stejny kereik, kvalita pudy a doba sluneni je stejna!!27!
uživatel eliminován | 11. 02. 2005, 11:00:24
Jako prumerny znalec vina, bych potreboval radu jak poznate podle kostovani ze vino ma chut podle jmen jasko je Shiraz Cabernet, Merlot a Suchy Cerveny, dale poradte, ktere je nejvhodnejsi pro lehke "nasavani". Nemohu rozdil mezi vice druhy vin rozpoznat. Pouze prilis sladky jako je "Tavny Port".
uživatel eliminován | 11. 02. 2005, 12:00:24 |
Jako prumerny znalec vina, bych potreboval radu jak poznate podle kostovani ze vino ma chut podle jmen jasko je Shiraz Cabernet, Merlot a Suchy Cerveny, dale poradte, ktere je nejvhodnejsi pro lehke "nasavani". Nemohu rozdil mezi vice druhy vin rozpoznat. Pouze prilis sladky jako je "Tavny Port".
reagovat