Diskuze a otázky - ČÍNSKÁ POLÍVKA
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 64 příspěvků a shlédlo ji 605 uživatelů .
předchozí | 0 | 30 | 60 | další
little_star0 | 28. 12. 2011, 13:12:25 | více příspěvků | napsat uživateli
...fúúj tie "polievky" (ak sa to dá nazvať polievkou) sú nezdravé a ešte k tomu chutí to odporne...čistý glutaman
...toto jest jedine vtedy, ked uz clovek umiera od hladu na intraku !1330!
margitka.n | 28. 12. 2011, 12:04:42 | více příspěvků | napsat uživateli
kuřecí Yum Yum ... best !11!
Lobotomy-Boy | 28. 12. 2011, 11:56:16 | více příspěvků | napsat uživateli
Korrax: Tak já měl na mysli spíše profíky, ne mamy u plotny. Ženy mají naopak jemnější chutě, což ale leckdy bývá spíše kontraproduktivní. Pokud kuchař nechlastá a nehulí u plotny, kouzlí víc s kořením a ingrediencemi obecně. Ovšem vynálezem zkurveného glutamanu sodného, se chutě většiny lidí pokřivily a když vařím pro pivaře, házím vše po hrstech a do všeho liji litry maggi. Já, ani pes bychom to nežrali, ale borcům chutná, až chrochtají.!121!
uživatel eliminován | 28. 12. 2011, 11:51:41
> Lobotomy-Boy/tak já bych Tě zklamala,mám to naopak- kořenit se nebojím vůbec-mám to ráda a v curkrářství zas moc nevynikám!785!
Korrax | 28. 12. 2011, 11:48:35 | více příspěvků | napsat uživateli
> Lobotomy-Boy
Já myslím, že muži vedou v kuchyni obecně, ženy to považují za povinnost proto jedou v určitém stereotypu a ten ti jako strávníkovi bud chutná a nebo ne..a taky není to dáno i tím, že máme citlivější chuť? Nevím možná je to kec..
Lobotomy-Boy | 28. 12. 2011, 11:44:47 | více příspěvků | napsat uživateli
shanique: Chlapi se nebojí kořenit, takže v minutkové kuchyni kralujeme. Co se ale týče polévek a klasických domácích jídel, je to vyrovnané. Kde si myslím, že ženy vedou, je cukrářství.
uživatel eliminován | 28. 12. 2011, 11:36:34
> Lobotomy-Boy/bazalku do žampionovky nedávám ale i tak je dobrá:)) to Ti věřím,pórková je určitě voňavoučká pochoutka!1! V některých případech chlap umí vařit líp než ženská!668!
Lobotomy-Boy | 28. 12. 2011, 11:30:50 | více příspěvků | napsat uživateli
roman789: Jsem slyšel, že vaříš špičkovej perník.!747! A já vůl se s ním peču.!20!
Lobotomy-Boy | 28. 12. 2011, 11:28:59 | více příspěvků | napsat uživateli
shanique: Žampionovku jen na máslíčku a s bazalkou. A pórková ode mě, to je také mlsina.!1186!
uživatel eliminován | 28. 12. 2011, 11:07:25
Nejlepší polévky jsou dršťková, gulášová, fazolová, česnečka a ovarová...!215!
Lobotomy-Boy | 28. 12. 2011, 10:50:41 | více příspěvků | napsat uživateli
Použiji jen nudle a palmový tuk. Dodám si vlastní ingredience, hlavně pořádnou dávku chilli omáčky a česneku. Do finále tam švihnu vejce a životabudič po kalbě je hotov.!1186!
mrspock | 28. 12. 2011, 10:46:17 | více příspěvků | napsat uživateli
Když si ji sám vytvořím může být velice dobrá. Nesnáším ovšem ty co prodávají jako polotovar v balíčcích s pochybnými instantními nudlemi a kořením v sáčku.
yaxik | 27. 01. 2009, 16:42:30 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
JÍTE???...JAKOU !5!
reagovat