Diskuze a otázky - BLBÁ NÁLADA
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 660 příspěvků a shlédlo ji 1991 uživatelů .
předchozí | 0 | 300 | 330 | 360 | 390 | 420 | 450 | 480 | 510 | 600 | další
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 01:08:28
18 : já piju docela dost..ale málokdy se ožeru, na to toho už moc vydržím :)) Já nemám prázdniny, já sem oficiálně druhý týden nemocná, takže jdu do školy až ve čtvrtek..:)
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 01:06:57
Beer_queen: ty máš taky prázdniny?!! abych pravdu řek tak slivku sem měl naposled na jednej diskotece když sem tam spěchal s kámošem abysme tam byli dov 21hod. abysme neplatili vstup!122! těsně sme to stihli a já pak kámoše pozval na panáka na vypálení červa...a to sem předtim nechtěl chlastat a pak sem se vožrakl jako vždy!618!!122!
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 01:04:42
G : zas tak moc ne, posledního panáka sem málem nerozdejchala !793!
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:52:31
18 : abych ¨pravdu řekl, ten nick nelže svou metaforou-pivo nepiju, nicméně chlastat umím zdárně...už jedu pátýho panákaa, yupiii....taky se po slivovici tak strašně otřepeš ? Teda..královna a kecá takový nesmysly. Pičoviny, lépe řečeno. To bude krušný ráno...
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:49:50
Beer_queen: nó jako dobrý že nejsem sám kdo chlastá sám!122! každá mince má rub a líc!121!
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:47:26
Dostala jsem naši diskuzi na výsluní,tak mi na to neserte
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:46:38
Každá mince má dvě strany, jednu blbou a tu druhou ještě horší
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:46:01
18 : je fakt, že nějak to dopanout musí, ovšem tuším, že to skoro určitě dopadne jako vždycky hůř, než sem si myslela. Tak chlastám. U mně je normální chlastat sama, hahahaha.
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:40:18
Beer_queen: většinou je to takoví jaký si to uděláš;ale sou i věci který nemůžeš ovlivnit....já hlavně říkám že každá mince má dvě strany, takže všechno zlí je t něčemu dobrý!367! se koukni na mě já mám porát dost času na všechno nikam nespěchám a jak to dopadá?!...no nic nestíhám a všechno se mi séře...a mě je to u prdele nák to dopadne!367!
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:35:09
18 : když pominu že se mi všechno sere pod rukama, tak celkem ani nic. Krom toho už piju čtvrtýho panáka slivovice..začínám senilnět
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:31:28
18 : nestavila, protože mám tak neuvěřitelně debilní nladu, že bys mně musel zkopnout ze židle
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:29:36
Beer_queen: jaktože ses nestavila? tys to nemohla najít a proto brečíš?!! notak to neřeš
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:27:36
sachmetule : Svař půllitr ruma s litrem červenýho (polosuchýho), hoď do toho v průběhu varu cukr, sýpni lehce skořice, badyánu a řebíčku (všechno mleté) nu a vznikne ti Kladivo - miam .................tohle mi psal dneska typek tady na netu taky to vypadá dobře!108!
sachmetule | 14. 03. 2006, 00:25:47 | více příspěvků | napsat uživateli
hele zlato... letim spát... tak se měj... papap !553!
sachmetule | 14. 03. 2006, 00:25:32 | více příspěvků | napsat uživateli
tak to je jasný... může to bejt dobrý... !439!
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:23:30
sachmetule: tojo určitě já to chci vyzkoušet až se něco urodí náký ovoce, aby bylo čerství!543!
uživatel eliminován | 14. 03. 2006, 00:18:17
Což takhle dát si “RUMOVÝ HRNEC”
kategorie: konzervace ovoce
recept je určen pro 0 osob(y)
Ingredience:
500 g ovoce,
250 g cukru,
0,3 dl rumu,
keramický hrnec nebo velká skleněná láhev
Příprava:
Na to, že si dáme “rumový hrnec" někdy na podzim, nebo raději až na vánoce, musíme myslet v době, kdy začne zrát první, tzv. červené ovoce. Je to jeden z nejsnadnějších způsobů, jak konzervovat vyzrálé plody; v kuchařských knihách se předpis objevil poprvé v roce 1948.
I dnes v době mrazících boxů, je “rumová” konzervace ovoce oblíbená. Potřebujeme k tomu dobře omyté ovoce, postupně podle toho, jak zraje, keramický hrnec, nebo velkou skleněnou láhev, běžně používanou k nakládání okurek, cukr a rum.
Na 500 g ovoce počítáme 250 g cukru. Postupujeme tak, že ve větší míse smícháme ovoce s cukrem a necháme je asi hodinu stát. Potom je vložíme do hrnce nebo láhve a zalijeme rumem. Na 500 g ovoce má přijít 0,3 dl rumu. Nádobu dobře uzavřeme, aby alkohol nevyprchal a necháme stát v pokojové teplotě. Nádobou zbytečně netřeseme, nemícháme a otevíráme ji pouze tehdy, když přidáváme další dávku ovoce s cukrem a rumem. Obsah musí uzrát, to znamená, že ho můžeme začít konzumovat za 2-3 měsíce od doby, kdy jsme do něho přidali poslední dávku.
Plody a rum si vzájemně předají část svého aroma. Čas od času ovoce pouze zkontrolujeme; zjistíme-li, že vysychá, opatrně přilejeme potřebné množství rumu, aby ovoce bylo zcela zalité. Do rumového hrnce postupně dáváme:
jahody a sladké odpeckované třešně, odpeckované višně, meruňky, broskve pokrájené na menší kousky, mirabelky, ryngle, švestky. Po sklizni tuzemského ovoce můžeme přidat ještě ananas, pomeranče, mandarinky.
Ovoce z rumového hrnce používáme pak v malém množství, ponejvíce do zmrzlinových pohárů, na zdobení pudinků, dortů, nákypů, bowlí.
Původní kuchyní tohoto receptu je Česká republika
předchozí | 0 | 300 | 330 | 360 | 390 | 420 | 450 | 480 | 510 | 600 | další
sachmetule | 9. 03. 2006, 18:30:26 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Máte taky někdo tak blbou náladu? Svěřte se... klidně si nadávejte, tapetujte... cokoli chcete... nadávejte klidně i mně... je mi to jedno...
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 36 uživatelů