Diskuze a otázky - *** ZMĚŘTE SI SVÉ IQ ***

úvodní strana | aktualizovat | dolů

Beruska.V

Beruska.V | 27. 04. 2008, 14:52:09 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

OTESTUJTE SI SVÉ IQ... http://cz.iq-test.eu/?d=11883 Zajímá Vás jak na tom jste v logice, matematice, prostorově či s vrozenou inteligenci? K dispozici několik testů schválených a hodnocených evropskou unií... celkové výsledky si můžete srovnat s ostatními zeměmi EU a navíc v projektu jsou evidovány statistiky jednotlivých zemí EU, takže návštěvník, který podstoupí test, může tímto i statisticky podpořit svou zemi a může porovnat svou inteligenci ve vztahu k národním průměrům. A můžem porovnávat i mezi sebou !2! napište

reagovat

http://cz.iq-test.eu/?d=11883

V anketě hlasovalo celkem uživatelů

V diskuzi je 17 příspěvků a shlédlo ji 979 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 04. 2008, 01:11:00

Čau spameři, už se těšíte na banán?

uživatel eliminován | 28. 04. 2008, 01:02:37

si to budu měřit a ještě skolabuje celá world wide web sít ne?? neblázní.. na mojí hlavu ještě nikdo přístroj na měření iq nevymyslel... jen si vzpomen, jak dopadl houmer na stroji pravdy !486!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 16:36:42

až po tobě,slečinko...!1214!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 16:32:05

Beruska.V: a proč si ho neotestuješ sama? To by asi dopadlo viď? !735!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 15:13:00

A Ty si třeba polib prdel !68!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 15:03:58

Chtěl bych vidět tvé IQ [!665!] Jak píše Gautama, trest Tě nemine [!486!]

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 15:02:37

JEZIS DYT JE TO TADY SAMEJ DEBIL.CLOVEK KTEREJ SI MYSLI ZE VYSE JEHO IQ ZNAMENA TO JAK JE DOBREJ-ROZUMNEJ,CHYTREJ ATD-TAK JE PRAVE TEN NEJVETSI BLBEC.UZ JENOM TY KECI CO SE TADY VSUDE REI.NIKOHO NEZAJIMA KUS PLEVELE DIKY KTERYMU ZIJE.KRYSA MA MNOHEM VETSI IQ NEZ CLOVEK-JENZE CLOVEK TO NIKDY NEPOCHOPI A PRAVE PROTO MA IQ NA NEJNIZZSI UROVNI A TIM PADEM NEJNEBEZPECNEJSI PRO ZIVY SVET......DETE DO HAJZLU S IQ KRETENI!1075!

MaXimus2

MaXimus2 | 27. 04. 2008, 15:01:38 | více příspěvků | napsat uživateli

tvé IQ j na bodě mrazu

Negro007

Negro007 | 27. 04. 2008, 14:59:39 | více příspěvků | napsat uživateli

Radši si změřím péro,to je užitečnější iformace........!729!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:58:07

Vyzkoušejte si, jaké to je být starostou New Yorku nebo manažerem fotbalového klubu. Ryby se dneska chytají dynamitem.

Vyzkoušejte si, jaké to je být starostou New Yorku nebo manažerem úspěšného fotbalového klubu. Rybaření s dynamitem je sice nelegální, ale ve hře Dynamite Fishing se u něj náramně pobavíte. Pro logiky je připraven test inteligence, který můžete doplnit o výsledky odolnosti proti stresu. V závěru článku si nezapomeňte ověřit, zda váš telefon vybranou hru podporuje.
Real Football: Manager Edition

Fotbal jako celosvětově nejpopulárnější sport má své neotřesitelné místo i na displejích mobilů. V nejnovějším počinu od Gameloftu Real Football: Manager Edition se na tento sport podíváme trochu z jiného úhlu, než jsme zvyklí. Nebudeme přímo prožívat na hřišti celé šampionáty, ale o to více pronikneme do zákulisí fotbalových týmů, strategií směřování klubu, budeme hledat nové talenty a domlouvat hráčské přestupy a starat se o klub tak, aby co nejvíce prosperoval.



Na začátku si můžete jako manažer vybrat svůj klub z celkem 200 týmů osmi různých ligových soutěží. Potom už vás čeká nekonečný maratón najímání trenérů, skautů, lékařů, fyzioterapeutů a dalších lidí, bez kterých pořádný klub nemůže fungovat. Na starosti budete mít i taktiku týmu, náplň tréninků, přestupy hráčů a pohovory. Real Football: Manager Edition je licencovaná hra, jména hráčů jsou proto skutečná. Pro ještě větší zachycení reality jsou všechny přestupy ve hře aktualizovány pro sezónu 2007/2008. Výborně propracovaná je i část hry věnovaná samotným zápasům, kde se ukáže jestli vaše taktika byla správně zvolena a zda jste opravdu dobrým fotbalovým manažerem.

Real Football: Manager Edition (sportovní simulátor):
CZ: SMS ve tvaru CPS HTNSJ odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
SK: SMS v tvare CPS HTNSJ odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)
Megacity Empire: New York

Máte ambice stát se jednou primátorem velkého města a rozhodovat o tom, zda na jeho území bude stát třeba knihovna v podobě velké zelené chobotnice? Nebo by vám stačila aspoň funkce starosty menšího městečka? Co všechno s sebou takové povolání přináší si můžete vyzkoušet v budovatelské strategii od Gameloftu, a to rovnou v jednom z největších měst světa – New Yorku. Tamní starosta určitě nemá jednoduchý život, zvlášť když se městu přihodí taková událost jako 11. září 2001. Ve hře Megacity Empire: New York ale naštěstí takové závažné situace nebudete muset řešit.



Na začátku dostanete k dispozici poradce, pravou ruku, který vám bude se starostováním pomáhat a dá se říct, že vám bude alespoň ze začátku bohatě stačit řídit se jeho doporučeními. Před vámi je úkol vybudovat kompletní město s fungující dopravní, energetickou a zásobovací infrastrukturou, postavit výrobní, obchodní a rezidenční plochy tak, aby se do města přistěhovalo co nejvíce lidí, kteří budou odvádět daně do městské kasy. To bude také jediný zdroj příjmů, ze kterého budete potřeby města financovat. Hra náramně připomíná legendární SimCity, zahrát si můžete v několika obtížnostech nebo projít kampaní o 15 kolech. Díky líbivému grafickému zpracování vás z křesla newyorského primátora hned tak někdo nedostane.

Megacity Empire: New York (strategie):
CZ: SMS ve tvaru CPS HWXRK odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
SK: SMS v tvare CPS HWXRK odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)
Dynamite Fishing

Jako texaský buran jménem Redneck Joe s akutními finančními problémy se vrhnete do výnosného obchodu s rybami. Výnosný je proto, že se nekonají žádné zdlouhavé akce s návnadami a pokládání sítí. Jednoduše vezmete svoje staré necky a nakoupíte pár dynamitových patron v místním obchůdku se zbraněmi. A podobně jako ve filmu Krokodýl Dundee použijete k lovení ryby výbušninu. Je jasné, že zarytí ekologové si tuto hru nezahrají, vše je ale potřeba brát s nadsázkou.



Technika hry je prostá: kolem své bárky rozmístíte dynamitové nálože, odpálíte je a potom už jen nebohé rybičky posbíráte. V každém kole běží neúprosná časomíra, který určuje, za jak dlouho musíte „nachytat“ vymezený počet ryb. O úlovky vás okrádají okolo poletující racci, které však můžete sejmout výstřelem z brokovnice, později i bazukou. Jako v každé podobné hře, i ve střílečce Dynamite Fishing můžete postupně vylepšovat své zbraně. Zde si například po několika kolech osvojíte techniku používání feromonových návnad a poznáte účinnost tzv. „veverkové bomby“. Graficky je hra vyvedena spíše do komiksové podoby, což podtrhuje její odlehčený námět, proto věřím, že ji ochránci přírody nebudou brát příliš vážně.

Dynamite Fishing (akční střílečka):
CZ: SMS ve tvaru CPS HMGFR odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
SK: SMS v tvare CPS HMGFR odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)
Brain Challenge Vol. 2: Stress Management

Pokud máte rádi hry, ve kterých trápíte svůj mozek, potom zkuste pokračování logické hry Brain Challenge. Tentokrát se vám vedle otestování vašich logických, matematických, paměťových a představivostních schopností dostane také testu odolnosti proti stresu. Na začátku absolvujete jakýsi vstupní test, jeho výsledky jsou ale pouze orientační. Poté budete řešit rozmanité úkoly, které znáte z nejrůznějších IQ testů, testů studijních předpokladů atd. Po každém cvičení se můžete podívat na grafy své výkonnosti a dosažené skóre.



Samotný test stresovosti probíhá ještě trochu jinak a podobá se více testům psychologickým. Úvodní hodnota vaší odolnosti je nastavena na minimum, v průběhu testů ji podle odpovědí na různé modelové otázky zvyšujete. Stejně jako v psychologických testech platí, že na první pohled neexistují správné a špatné odpovědi. Různé modelové situace a jinak položené otázky na stejné téma ale mohou znamenat ověření vaší předchozí odpovědi a zjištění, zda se při výběru odpovědí nestylizujete do někoho jiného. Pokud se vám podaří alespoň třikrát za sebou projít testem tak, že si v odpovědích nebudete protiřečit, měli byste získat přibližně odpovídající údaj o míře, do jaké se necháte vystresovat.

Brain Challenge Vol. 2: Stress Management (logická):
CZ: SMS ve tvaru CPS HXYSF odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
SK: SMS v tvare CPS HXYSF odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)
Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:
pro CZ: STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)
pre SK: STAHNU[mezera]KOD na číslo 7036 (cena za SMS je 2,40 Sk)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 9:00–17:00).

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:57:27

Sony Ericsson už není čtvrtý, LG vykazuje neuvěřitelný růst a stíhá dokonce i třetí Motorolu, jejíž krize se dále prohlubuje.

Analytici už to tušili během prvního čtvrtletí a potvrzení přišlo před pár dny - pořadí velké pětky výrobců mobilů se bude měnit. Sony Ericsson současný stav, kdy jeho prodeje i tržby stojí na místě, sice nazývá obdobím "investic do budoucího rozvoje", ale v praxi to znamená jediné - o dvě procenta nižší podíl na trhu a propad na poslední místo mezi nejlepšími. Podobný růst, jaký Sony Ericsson předváděl před rokem, si nyní užívá LG - nejrychleji rostoucí výrobce současnosti. Poslední stéblo naděje se s Motorolou pravděpodobně utrhlo, protože meziroční propad je žalostný a co se týče profitu, lépe řečeno ztráty, první čtvrtletí 2008 pro ni bylo vůbec nejhorší.

Tržní podíl výrobců v prvním čtvrtletí 2008:


Nokia

Nokia se v právě uplynulém čtvrtletí nemůže pochlubit 40% podílem na trhu jako na konci loňského roku, jeho snížení o necelé půl procento se ale nedá nazývat propadem. Klad hledejme v počtu prodaných telefonů - úplně poprvé se Nokii podařilo prodat více než 100 milionů kusů v prvním čtvrtletí roku, které bývá nejméně plodné. Průměrná cena prodaných kusů klesla pod 80 eur, nejlépe se tedy prodávají telefony s cenou těsně nad 2 tisíce korun. I to je důvodem, že i přes velké prosazování chytrých telefonů je jejich podíl na celkovém počtu prodaných Nokií stále stejný, 13%. Q1 2005 nárůst Q1 2006 nárůst Q1 2007 nárůst Q1 2008
prodané mobily (v mil. ks) 53,8 +40% 75,1 +21% 91,1 +27% 115,5
tržby (v mil. EUR) 5 967 +31% 7 813 +4% 8 161 +13% 9 263
provozní profit (v mil. EUR) 1 015 1 343 1 322 1 883

Samsung

Samsung napravil drobné zaváhání ze závěru roku a dostal se s tržním podílem opět nad 15%. Podařilo se zvednout i tržby, což u Samungu nebývala samozřejmost, a provozní profit sahá za jednu miliardu korejských wonů. Telefony tedy Samsungu vydělaly jen o něco méně než LCD panely, přičemž tržby měla ze všech divizí jihokorejského výrobce nejvyšší právě ta mobilní. Za klíčovou událost posledního čtvrtletí Samsung považuje uvedení modelu U900 Soul na trh.
Q1 2005 nárůst Q1 2006 nárůst Q1 2007 nárůst Q1 2008
prodané mobily (v mil. ks) 24,5 +18% 29,0 +20% 34,8 +33% 46,3
tržby (v mld. KRW) 4 560 -4% 4 390 -3% 4 280 +18% 5 050
provozní profit (v mil. EUR) 380 460 600 920

* aktuální kurz: 1 000 KRW ~ 0,641 EUR
Motorola

Je to už hodně dlouho, co jsme Motorolu naposled chválili, a ani v uplynulém čtvrtletí, které mělo ukázat, zda se blýská na lepší časy, se žádný zázrak nekonal. Americkému výrobci určitě neprospěly spekulace, zda se náhodou nechystá mobilní divizi úplně zrušit, ale ani to, že toho v prvním čtvrtletí na rozdíl od ostatních moc nepředstavil a ani novinky, o kterých se proslýchá, nevypadají, že by měly přinést nějaký zásadní zlom. Zatím se Motorola spoléhá na modely Z9 a Rokr U9.
Q1 2005 nárůst Q1 2006 nárůst Q1 2007 nárůst Q1 2008
prodané mobily (v mil. ks) 28,7 +61% 46,1 -1% 45,4 -40% 27,4
tržby (v mil. USD) 4 415 +45% 6 403 -15% 5 412 -39% 3 299
provozní profit (v mil. EUR) 440 701 -231 -418

* aktuální kurz: 1 USD ~ 0,639 EUR
LG

LG se v prvním čtvrtletí letošního roku podařila zřídka vídaná záležitost - prodalo se víc telefonů než v posledním čtvrtletí roku loňského, tedy tradičně nejplodnějším období. Zároveň jihokorejský výrobce vykázal mimořádně vysoký provozní zisk - tolik mu mobily samozřejmě ještě nikdy nevydělaly. Pomohl prý i vzestup tržeb ve Spojených státech, tedy na domácí půdě Motoroly, které zřejmě právě díky tomu LG šlape na paty. Spokojenost panuje nad výsledky vlajkových modelů Viewty, KF600 Venus a v Americe Voyager, jakož i nad zvýšenými prodeji telefonů pro sítě třetí generace obecně.
Q1 2005 nárůst Q1 2006 nárůst Q1 2007 nárůst Q1 2008
prodané mobily (v mil. ks) 11,1 +41% 15,6 +1% 15,8 +54% 24,4
tržby (v mld. KRW) 1 873 -2% 1 998 +16% 2 354 +38% 2 955
provozní profit (v mil. EUR) 67 -31 110 468

* aktuální kurz: 1 000 KRW ~ 0,641 EUR
Sony Ericsson

Švédsko-japonský výrobce trochu zapomíná na low-endy, v čemž je pravděpodobně největší zádrhel vedoucí k současné situaci, který se samozřejmě neprojevuje tolik u nás, jako hlavně na rozvíjejících trzích v Asii. Nápravu by měla zjednat dvojice levných telefonů zaměřených na poslech rádia. Z druhé strany pak Sony Ericsson zaútočí novou Xperií - jestli se ale její zlomovost projeví i na prodejích, se ukáže nejdříve za rok. Zatím má Sony Ericsson každopádně o čem přemýšlet - takhle nízký provozní zisk měl naposled v polovině roku 2006.

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:57:04

Chtěl bych vidět tvé IQ !665! Jak píše Gautama, trest Tě nemine !486!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:56:53

Je sobota, pojďme se v lehčím duchu vypravit na výlet s dosluhujícím ředitelem Vodafonu. Bude to skoro jako komiks.

Ve čtvrtek bylo nádherné odpoledne na procházku po vltavském nábřeží. Slunce (1), teplo, Pražský hrad (2) na dohled, hladina plná lodí a loděk. Atmosféru si užívali i dva školou povinní rastakluci, kteří balili cosi zeleného do papírové ruličky. Škoda, že nezůstali sedět o chvíli déle, mám pocit, že tak reálnou halucinaci ještě nezažili…



Na nábřeží se totiž o několik chvil později objevil generální ředitel českého Vodafonu Grahame Maher. Po krátkém rozhovoru s novým viceprezidentem pro firemní klientelu Pavlem Hlavinkou oba odešli do své kanceláře. Překvapilo mne, jak spoře mají tito špičkoví manažeři kancelář zařízenou, k dispozici je dokonce jen jediný stůl a kolečková židle nemá ani jediné kolečko. Zato je kancelář umístěna v krásném prostředí a oba byznysmeni mají k dispozici osobního asistenta (4).



V okolí Maherovy a Hlavinkovy kanceláře je občas silný provoz a někdy překvapivě silné peřeje.



Největší výhodou této vodafonní kanceláře je mobilita (jde tedy o názorný příklad pojmu „mobilní kancelář“). Dá se s ní dostat třeba... no třeba i před Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.



A teď už ve vší vážnosti: proč Maher s Hlavinkou dopluli právě tam? Protože se tam konalo oficiální vyhlášení třetího ročníku cen Hospodářských novin. Vodafone je novým partnerem této akce a vedle nejznámější ceny Firma roku tak bude vyhlášena nová kategorie Byznys Rebel 2008.

O co přesně jde už vysvětluje Grahame Maher: „V kategorii Byznys Rebel 2008 hledáme firmy, které mají odvahu originálním způsobem bořit zažitá pravidla a svým zákazníkům díky tomu přinášejí jasné výhody. Právě takové firmy mají v ostré konkurenci šanci uspět.“

Pro účast v kategorii Byznys Rebel 2008 stačí na stránce www.firmaroku.cz napsat text v rozsahu zhruba 500 až 1500 znaků (včetně mezer) popisující, v čem daná firma boří zažitá pravidla a jaký prospěch a konkrétní výhodu z toho mají její zákazníci. Kandidátem může být jak banka, která jako první na trhu zruší nesmyslný poplatek, tak třeba autopůjčovna, která začne půjčovat auta bez zálohy. Byznys Rebela 2008 vyhlásí Vodafone v každém kraji a za celou republiku.

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:56:45

tak jo, ale nejdriv napis, jaky iq mas ty. !1250!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:56:20






























Bojuj proti spamu spamem!
























uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:56:07

Budeš smazaná. !331!

uživatel eliminován | 27. 04. 2008, 14:52:50

hhhhmm


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

inteligencetestprojektlogikaprůměrvztahmatematikauniemůžemporovndispozicevýsledeknávštěvníkostatní

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑