Diskuze a otázky - Změnit osud je velmi obtížné

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 09. 2022, 21:27:45 |

Vnímám čas a prostor jako továrnu na evoluční experimenty, většina experimentů se nepovede a jenom málo experimentů se povede a následkem jsou změny které mohou být dobré nebo zlé. V současnosti máme k dispozici možnost porovnávat to co bylo a co v současnosti je, taky zde jsou i představy o tom co asi bude, ale tyto představy jsou většinou chybné.
!905!
Čas má jistě dost času na to, aby mohl poznat co je správné a co je chybné, my tolik času nemáme, a tak nevíme co je správné a co je chybné, navíc naše poznání je většinou povrchní a z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka. Mnoho na nás působí informační systémy od narození do smrti, je zde snaha z nás udělat otroka konzumního systému se kterým nejsou problémy, pokud má otrok depresi z toho, že je otrok, tak je zde mnoho náhražek, které mu pomáhají depresi překonat.
!905!
Velmi populární je přesvědčit mediáně otroky o tom že je to jejich osud, být otrokem a že nemá smysl se snažit svůj osud násilím změnit. Změnit osud je velmi obtížné, je to jako ve sportu, kde je velmi obtížné být nejlepší, protože konkurence je veliká.
!905!
Neustále je zde snaha vytvořit něco nového, aby se tím mohlo nahradit staré, a tak zde místo šlechty máme podnikatele, nebude to trvat evolučně dlouho a místo podnikatelů zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory. Skončí tak rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, z otrokářů se tak stanou otroci, jakýkoli odpor proti digitálnímu globálnímu systému bude naivní a marný z lidí se stanou jenom čísla ve statistice.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 55 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑