Diskuze a otázky - Život je hra a situace určuje pravidla

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 04. 2019, 07:13:30 |

!54!
Život je obrazně obtížný výstup na Mount Everest, každý by chtěl stoupat nahoru pomocí protekce, to je jako výstup na vysokou horu pomocí lanovky. Pokud je dosažení vrcholu snadné tak jde o podvod, je to jako konzumace slivovice a kouření cigaret, zde pomocí podvodu získáváme dobrou náladu a potom následuje deprese, následkem je to, že se z člověka stává psychický ubožák. Toužení po úspěchu nám způsobuje soužení, kde je zakopaný pes?
Zakopaný pes je v tom že je zde přelidnění a degenerace, následkem je rozdělení lidí na ty co jsou dole a ty co jsou nahoře, ti co jsou nahoře se mají dobře a ti co jsou dole se mají zle, je zcela jedno jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, spravedlnost je zde jenom v tom, že každý jednou jistě zemře. Ze všech stran na člověka útočí dezinformace a reklamy od narození do smrti, investuj do zázračného zboží nebo zázračné služby, a stane se jistě zázrak, sliby se slibují, a jenom blázni se naivně dopředu radují.
Malé platy a vysoké ceny o tom je konzumní ekonomika, zisky z malých platů a vysokých cen mají ti, co jsou nahoře a tak milion milionářů vlastní většinu světového bohatství a pomocí dluhů ovládá globálně konzumní kulturu. Prezidenti a ředitelé to jsou jenom kaskadéři, co zastupují milion milionářů, co zde všemu vládnou už mnoho století, za vším jsou peníze a vše vyřeší peníze,.
Jenže doba všemocných peněz už brzo skončí a místo peněz zde budou hodnotné informace, ten kdo bude mít hodnotné informace, ten bude nahoře a ten kdo nebude mít hodnotné informace ten bude dole. Bude zde i burza hodnotných informací, situace se bude rychle měnit a tak se bude i rychle měnit hodnota informací, čím větší riziko tím větší zisk, život je hra podle pravidel a pravidla určuje situace.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 165 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑