Diskuze a otázky - Život je cesta plná problémů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 08. 2022, 08:10:56 |

Problémy mají za následek vznik inteligence a vědomostí, která se snaží problémy vyřešit, pokud inteligence a vědomosti jednice nestačí, a tak se využívá inteligence a vědomosti mnoha jedinců co spolupracují organizovaně na řešení problémů. 
!905!
Pokud se nám podaří vyřešit veliký problém tak to netrvá evolučně dlouho a je zde nový veliký problém, vyřešili jsme problém s tím, že jsme se měli zle, ale tím vznikl problém s přelidněním a degenerací, z lidí se najednou stal egoistický invazní druh, který škodí přírodě.
!905!
Potom jsme vymysleli daně a peníze, následkem byl vznik centralizace a monopolů, ze všech lidí se tak stali sluhové, co mají mnoho pánů a tím mají problém s tím, jak se zavděčit mnoha pánům?
!905!
Místo pravdy je zde propaganda a cenzura, místo lásky zde jsou daně a peníze, místo lidí zde budou brzo stroje a programy, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy o tom je naše evoluční budoucnost, vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje.
!905!
Lidi to byla testovací verze, co se nepovedla a finální verzí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory. Tím zde skončí evoluční experiment, ve kterém si oblečené opice hráli na; boha, mesiáše, proroka, guru, papeže, krále, prezidenta, předsedu vlády, ministra, poslance, senátora, soudce, profesora, celebritu, ředitele atd.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 70 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑