Diskuze a otázky - Život je boj o štěstí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 08:39:17 |

Díky knihám a filmům máme informace o tom jaké chyby jsme v minulosti dělali, naše budoucnost je o chybách, které děláme v současnosti, příčinou našich chyb je lenost způsobená tím že jsme všichni nemocní, nemocný člověk je líný myslet a líný se pohybovat.
!905!
Každá nemoc je signálem o tom že chybujeme a měli bychom chyby najít a opravit jinak můžeme na nemoc zemřít. Podívejme se na naše chybné školství, které je ukázkou toho, jak jsme nepochopili správně proces učení, učení musí být spojeno s praxí, teorie totiž v praxi nefunguje.
!905!
Každý se díky svojí lenosti uzavřel do svého ubohého světa a následkem jsou konflikty ze kterých vznikají války a krize, komu není rady od lidové moudrosti tomu není ani možné pomoci, podívejme se do přírody, zde ten, kdo chybuje, brzo za svoje chyby potrestán smrtí je!
!905!
Statistika je jako zrcadlo, ve kterém spatříme naše chyby, ubožáků je na světě nadbytek a následkem je nedostatek toho co milujeme a potřebujeme. Neustále se snažíme, aby to, co je ošklivé z dálky vypadalo krásně, jenže tím se dostáváme do začarovaného kruhu egoistického pokrytectví.
!905!
Navlékli jsme lidi do uniforem, abychom je mohli poslat do válek, psychickou uniformou je propaganda a cenzura, která vede k psychickým válkám. Mír je iluze způsobená tím, že nemáme díky propagandě a cenzuře správné informace o světě ve kterém existujeme.
!905!
Politika je boj o moc, podnikání je boj o zisk, umění je boj o popularitu, náboženství je boj o pravdu, učení je boj o vědomosti, vztahy jsou boj o lásku, život je boj o štěstí atd. Pokud jsi šťastný má tvůj život smysl, logicky pokud jsi nešťastný tak tvůj život nemá smysl, následkem je začarovaný kruh boje o štěstí. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 63 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑