Diskuze a otázky - Žijeme ve světě náhražek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 12. 2019, 09:29:37 |

Aby mohlo zde milion milionářů žít v ekonomickém ráji, tak musí ubožáci žít v ekonomickém pekle, nadbytek pro ty co jsou v ekonomickém ráji, je založen na nedostatku pro ty, co jsou v ekonomickém pekle. Nebe a peklo není po smrti, to jsou pohádky pro naivní hlupáky, smrtí vše končí hmotně a duševně, je to definitivní konec hry na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, dobrota je v pekelném očistci žebrota, jak to v konzumním očistci funguje, to zahaleno tajemstvím všude mnoho století je. Konzumní očistec je založen na protekci, ti co mají protekci žijí v ekonomickém ráji a ti co protekci nemají žijí v ekonomickém očistci.

Pokud bychom globálně zakázali protekci a byla by zde globálně ekonomická a ideologická emancipace, tak se zhroutí naše konzumní civilizace a žili bychom z ruky do huby protože bychom měli holý zadek. Moje hra a moje pravidla o tom je protekce, každá organizace je založená na tom, že ti co jsou nahoře určují egoisticky pravidla hry tak aby mohli žít v ráji, následkem je to že se vyčerpají ekonomické zdroje a organizace zkrachuje. Tuční kapři si nevypustí rybník kde se mají dobře, o tom je ekonomika a politika, postavená na protekci.

Pochop konečně to, že tvoje soukromé problémy nikoho nezajímají, pokud jsi dole, zajímáme se jenom o soukromé problémy lidí co jsou nahoře, o tom to v konzumním očistci bylo a bude. Z dálky vše vypadá jinak než z blízka, pokud vnímáš vše povrchně tak chybuješ, realita to je už milion let jenom testovací evoluční verze a ty jsi jenom levným materiálem na evoluční pokusy, z nicoty jsi vznikl a v nicotu se zase navrátíš, nic nemáš protože jsi zde na nic, toužení ti dělá za života soužení, pokud jedno získáš tak jiné automaticky ztratíš, jsi tím čemu sloužíš, pověz mi čemu dáváš protekci a já ti povím kdo skutečně jsi.

Pokud by demokratické volby mohli eliminovat protekci tak by se volby zakázali, vše co se snaží eliminovat protekci to je v ekonomickém očistci zakázáno. Stvořitelem člověka je protekce, na počátku vzniku očistce a ráje byla protekce, žijeme v protekcionismu, není zde; feudalismus, kapitalismus, komunismus, socialismus, atd. to vše jsou jenom pokrytecké masky, pod kterými je schována protekce.

Každá chyba má svoji příčinu, nejčastější chybou je zde amatérismus který má profesionální masku. Žijeme ve světě náhražek, nahradili jsme; profesionalitu amatérismem, pravdu lží, moudrost hloupostí, lásku prostitucí, zdraví nemocemi, koncepci antikoncepcí, atd. ptej se vždy kdo z toho má prospěch a dojde ti že prospěch z tvého utrpení mají ti co zde mají protekci kterou si nezaslouží, spravedlnost je zde jenom ve smrti, žij proto tak, jako bys měl už zítra zemřít.
!905!

reagovat

Nahradili jsme zde bohužel

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 616 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 3. 12. 2019, 09:24:24

> Azazel-Andel
https://gvkb.wordpress.com/
OK
!905!

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 2. 12. 2019, 20:59:50 | více příspěvků | napsat uživateli

Když vztek jak pára v kotli bez ventilu vře a napíná se potají
přijde muž. Má v mlze zahalenou tvář a tisíc jmen
I Krysař mu říkají.....

A-A !897!

uživatel eliminován | 2. 12. 2019, 16:23:45

> muz.s.vlasy
To nejde Ježíš Kristus mi řekl před ukřižováním abych tu na něj počkal a učinil mě do té doby nesmrtelným,
Ahasver je postava „věčného Žida“, který kvůli svému provinění musí až do dne Posledního soudu bloudit po zemi. Podle legendy Ahasver udeřil Ježíše Krista při výslechu u Kaifáše. Podle jiné verze se mu vysmíval, když nesl kříž, slovy: „Tak ty tvrdíš, že se vrátíš.“ A Ježíš odpověděl: „Ano, a ty tu na mě počkáš.“ A od té doby musí Ahasver bloudit po zemi a čekat. Objevuje se v dílech Byrona či Vrchlického, též Apollinaira – Pražský chodec (Isaac Lakedem), nebo v novele Krysař od Viktora Dyka.

V přeneseném významu jméno označuje nespokojeného, věčně se toulajícího člověka, zarostlého a nuzného vzhledu, který nenachází uspokojení a uplatnění.
!1394!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 2. 12. 2019, 14:30:40 | více příspěvků | napsat uživateli

Nechceš už se konečně zabít ?


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pekloočisteckonecsmrtmilionářdobrotanáhražkapohádkaubožáknebenadbyteknedostateksvětmilionžebrotatajemstvíhlupákhrastoletí

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑