Diskuze a otázky - Židovská vejce
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 18 příspěvků a shlédlo ji 634 uživatelů .
uživatel eliminován | 16. 02. 2008, 21:29:12
napadlo mě to samý co drinkera...jestli je to jiná specialita,ráda se podívám na recept....!2!
uživatel eliminován | 16. 02. 2008, 21:24:59
5 minut povařit...!299!naporcovat, dát na chleba, posolit a sežrat..!299!
uživatel eliminován | 6. 04. 2007, 18:20:56
Jestli jsou to takový ty, co se v punčoše s lupenama lihujou v těch cibulovejch šlupkách, tak to bych viděla tak na 20 minut... ale to poznáš, když to vajíčko vytáhneš, zda má už správnou hnědou barvu!27!
sarci.. | 6. 04. 2007, 18:10:31 | více příspěvků | napsat uživateli
ale nechala sem to tam 15 min a bylo to oka!603!!603!!603!!617!!617!!617!
sarci.. | 6. 04. 2007, 18:09:40 | více příspěvků | napsat uživateli
co nedýl jestli myslíš ty cibulový šlupajzny!27!!27!!27!
uživatel eliminován | 6. 04. 2007, 17:59:04
to bylo v boratovi, to se musí rychle rozbít, než se žid vylíhne !20!
uživatel eliminován | 6. 04. 2007, 17:57:58
myslim že se uříznou židovi dvě vejce a daj se na pánev ne ?
uživatel eliminován | 6. 04. 2007, 17:40:09 |
Hele, znáte někdo židovská vejce? Mám dotaz, za jak dlouho se úplně vylouhuje ta cibule v tom? !122!
reagovat