Diskuze a otázky - zhulenej :D

úvodní strana | aktualizovat | dolů

...Tezy

...Tezy | 14. 01. 2008, 19:44:03 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

jee....tak si to du z trenalu a na malinaku de jeden peknej chlapik...trosku postarsi ale peknej byl to se musi nechat....a vali: ,,yeee, malinka, roztomila,,!299! a po trech metrech mu zaclo dochazet ze vubec promluvil a zacal se uchechtavat ve stylu:...,kua to se mi povedlo,....tak z toho chlapka sem fakt dlouho nemohla, desne vtipnej!299!

reagovat

mate radi kapustu???

V anketě hlasovalo celkem 5 uživatelů

V diskuzi je 12 příspěvků a shlédlo ji 674 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 01. 2008, 20:08:43

§ 188a


Šíření toxikomanie

(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než
alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky
jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na
tři léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.

(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel
potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči osobě mladší
než osmnáct let.


Všimněte si zajímavého faktu: moji odpůrci nepolemizují s fakty, která uvádím, protože ví, že s nimi polemizovat nejde...drtivá většina vědeckých a lékařských kapacit na světě HULENÍ A BRANÍ JAKÝCHKOLIV DROG NEKOMPROMISNĚ ODSUZUJE!!! Pouze několik obskurních časopisů a stránek na netu, kde si pár tlučhubů, nejčastěji novinářů, často nemajících o problematice ani páru, ve snaze najít jakoukoliv senzaci, upravuje fakta podle toho, jak jim to vyhovuje...


Urážky, pomluvy a posměšky vypatlaných debilků mám tady...!907!!907!!907!

Jsem rád, že fetkám tu moje názory vadí a proto tu budou i nadále...!726!!726!!726!

Už si mě konečně naskládejte do ignorace, já budu jen rád…

Co jiného lze čekat od debilů, kteří mají místo mozku plastový háček, aby jim mícha měla na čem držet... Vyhulenec už z principu nemůže uznat, že hulení je hovadina, protože by tím řekl, že je debilkem, když musí hulit...

Z výlevů jakýchsi vypatlanců, kteří neumí diskutovat věcně a jsou schopní napsat jen spoustu urážek, lží, polopravd a pomluv si dělám asi tolik, jak z předloňského sněhu, nediskutují věcně, protože toho nejsou schopni, vědí velmi dobře, že moje argumenty nejde vyvrátit!


Opravdu, když to tady člověk čte, tak pochybuje o zdravém rozumu některých diskutujících! Je zcela pochopitelné, že mladí lidé se chtějí pobavit, zajít na ples, dejme tomu i do té hospody pokecat s přáteli a známými, které třeba nějakou dobu neviděli. Ale chlubit se tím, že se někdo někde zhulil, zfetoval nebo opil, že někde zvracel, to jest, že se choval hůř než dobytek, tak to je opravdu ubohost a svědčí o tom, co má ten dotyčný v hlavě. Slušně řečeno: místo mozku, jehož obsahem by měl být, zejména u těch už dospělých, zdravý rozum, tak tam mají zřejmě někteří jen plastový háček, aby jim měla mícha na čem držet. Nevím jak pro koho, ale pro mě není opilec nebo feťák směšný, ale odporný..!577!

...Tezy

...Tezy | 14. 01. 2008, 19:59:24 | více příspěvků | napsat uživateli

roman.lupac....a nechtel by si vymyslet jak zakazat cigarety...osobne nechapu proc cigara sou povoleny kdyz je to stejna droga jako vsecky ostatni ...dokonce vic navykova nez trava a ,lehci drogy,...a navic ti hajzli pred skolou a na zastavkach sou fakt nechutni!1369!

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:57:51

mno roman zas zasahuje :D

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:57:23

!2!!2!!2!!2!!2!

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:53:48

chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!

Všechny tyto hloupé kecy těch, kteří drogy berou a hájí, nemohou nic, ale zhola nic změnit na zásadním faktu, který ani oni nemohou vyvrátit. To jest, že všechny drogy, některá víc, jiná míň, některá dřív, jiná později, ale všechny bez výjimky, zdraví člověka škodí a je jenom otázkou času, kdy se ten špatný vliv a do jaké míry projeví. Mohou tu mlít co chtějí, lidé, kteří mají v hlavě zdravý rozum, nikdy dogy nemohou hájit, protože vědí, že by hájili neobhajitelné. Lze pochopit, že mladá generace si chce zkusit všechno a udělat si na všechno vlastní názor, ale pochopit něco je věc jedna a schvalovat nebo dokonce propagovat taková svinstva a sajrajty je věc naprosto odlišná, která, podle zatím platných zákonů této země je TRESTNÝM ČINEM!!! Většina těch, co se drog zastávají, je kolem 18 let, tedy má základní vzdělání, ještě nic nedokázala, ničím není, většinou tyto oslíky živí rodiče, ale hlavně že se ohání svou "zkušeností". Přitom obor zvaný toxikologie, drtivá většina z těchto samozvaných "expertů" nejen nikdy nestudovala, ale ani o něm neslyšela a tudíž ani netuší, co to obnáší. Jen k smíchu je argumentace o léčivosti marihuany: Proč tedy není zařazena Státním ústavem pro kontrolu léčiv mezi léky? Asi proto, že tam sedí samí idioti. Jakému procentu lidí je marihuana prospěšná? Je to řádově 0,0001% populace a mezi tuto populaci mládež do 18 let v drtivé většině případů rozhodně nepatří.

Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu některými pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, deklamovat tu nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE TO PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že to a ono je taky škodlivé a že je to uklidňuje a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby, mnohým se to líbit nebude, ale je přesto je třeba to všem, kdo sem chodí, dát jasně najevo. Často jedinou odpovědí těchto pošetilců jsou jen osobní urážky a výpady, věcné argumenty ani mít totiž nemohou, tito lidé to dobře vědí, že nemají pravdu, ale nechtějí se s tím smířit, protože by museli uznat, že jsou slaboši, protože toto je mimo jakoukoliv diskuzi...to je možná nepříjemná a pro mnohé nestravitelná pravda...





...Tezy

...Tezy | 14. 01. 2008, 19:53:42 | více příspěvků | napsat uživateli

dominika185...tak proc na nu odpovidas?...se nudim tak zakladam takovouto trapnou diskuzi, ktera aspon nikoho neurazi!299!

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:51:02

jaj tohle diskuze ROFL

Kudrnacik

Kudrnacik | 14. 01. 2008, 19:50:57 | více příspěvků | napsat uživateli

!1193! lol supr vid.. !504! ..Znám a nachytat se nenechám xD

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:49:56

!933!

Von_Bitch

Von_Bitch | 14. 01. 2008, 19:48:34 | více příspěvků | napsat uživateli




... no moc vtipný !854!

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:48:29

POJD SI TO SEM ROZRESIT, ROMANE!!

uživatel eliminován | 14. 01. 2008, 19:45:52

http://rlock.eu/warlock/coolio/

video...


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

peknejchlápekmalinakumalinkayeeetrenaluchlapíkjeezaclozhulenejtroskavtipnejkua

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑