Diskuze a otázky - Ženská logika=nervový zkrat

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 19:46:15 |

si tohle: Ženy jsou kouzelná stvoření. Ale když začnou švitořit, nejeden muž se začne poohlížet po bezpečném zvukotěsném úkrytu, sluchátkách nebo lepící pásce. A tím to teprve začíná. Ženy totiž nejsou stejně jako muži dokonalé - i když se jim to nesmí říkat, protože by se urazily.

Lehké švitoření
Ne, že by na mluvení bylo něco špatného, muži občas taky otevřou ústa aniž by si do nich strčili kus tlačenky s cibulí. Jenže když narazí žena nad zákuskem a vídeňskou kávou (ženy mají v genech větší cit pro sladké, protože v pravěku byly sběračky bobulí) na zajímavé téma jako je rozdíl v kvalitě domácí a práškové polévky, skrytý význam nového účesu kolegyně z práce nebo tzv. "měsíční úplňková dieta", nedá se zastavit. Muži mají naštěstí sluchové zařízení vyvinuto tak, že jim levé ucho s pravým spojuje tunel a ten propouští všechny ženské úvahy dovnitř a hned zase ven. To je také jediný důvod, proč zatím z onoho nevinného švitoření žádnému muži neexplodovala hlava.

Drbání na záchodcích
Zatímco švitoření se dá snést bez větší újmy na zdraví tím, že informace se pouští dovnitř a ven a muž k tomu v pravidelném rytmu říká "Hmmmm." "Jistě miláčku" a "Naprosto s tebou souhlasím, miláčku"(což zároveň vyvrací tvrzení žen, že muži nedokáží dělat dvě věci zaráz!), drbání je silná káva. Ano, muži si občas taky "zadrbou", nescházejí se ale kvůli tomu na záchodcích, natož aby pořádali summity ve firemní kuchyňce (pod průhlednou záminkou vaření kávy!). Zatímco švitoření může být i milé, drbání je škaredé.

Drahé maličkosti
Nejen, že ženy chtějí, abychom do zdí přibíjeli další a další poličky (což rafinovaně odkládáme), ale ještě je neustále zaplňují maličkostmi, jejichž praktický význam se rovná efektivitě lžičky hladomorky. Co je to za mánii kupovat si vonné svíčky, keramiku, palmy a obrázky, když jejich jedinou funkcí je tahání peněz z peněženky a chytání prachu? Proč je třeba jich mít co nejvíc? Proč je třeba mít pěkný pokoj ještě hezčí a hezký pokoj ještě pěknější? A proč existuje vyšší stupeň této úchylky, který se projevuje ranním postáváním před skříní (v horším případě nad krabičkou se šperky), vzdycháním, pobíháním po bytě a zoufalým oznamováním světu (nebo komu) "že na sebe nic nemám!" Jediný pohled do skříně přitom jasně usvědčuje ženy ze lži, protože skříň je většinou ošacení plná.

Ukliď si to po sobě
Ačkoli se najdou i ženy, které po sobě zanechávají ležet kalhotky uprostřed obýváku a muži, kteří si stěžují, že ta jejich je "děsná bordelářka" (zaslechnuto v tramvaji), většinou jsou to ženy, kdo chodí mužům v patách a uklízí po nich s vyčítavými pohledy a komentáři. Bylo by to pochopitelné, kdybychom my muži měli prokazatelně v úmyslu po sobě ponožky, trenky a talíř od včerejší snídaně neuklidit, my to ale v úmyslu výhledově máme. Ženy tak vyvíjejí zbytečnou činnost (ten talíř se samozřejmě zašpiní ihned poté, co ho umyjí), nechají se jí vytáčet a ještě tím stresují muže (už bez toho umíráme dřív). Proč? Pro slepičí kvoč.

Jak to myslíš?
Tak jak to říkám. Ženy jsou z nějakého záhadného důvodu přesvědčeny, že muži říkají věci, které mají zcela jiný, většinou mnohem negativnější význam, než se zdá. Jejich schopnost udělat z komára velblouda jde tak daleko, že pokud si člověk do pěti minut hlasitě nevšimne, že jim nový účes sluší, vydedukují z toho, že vypadají jako opička džu-džu a urazí se. Namísto toho, aby se s tím svěřily pak navíc vysílají telepatické vlny a očekávají, že muž je zachytí a nakonec ono kýžené "Tobě to dneska sluší, miláčku, " oznámí. Když se to nezdaří, je celý večer v tahu. A to všechno jen proto, že člověk není obdařen telepatickými schopnostmi. Je to normální?

Ženská logika a nepraktičnost
Ženská logika je něco, o čem se nedá nic moc napsat, protože to s největší pravděpodobností neexistuje. Jen žena je schopná lepit si podpatek sekundovým lepidlem nad svými nově vyškemranými a zakoupenými kalhotami (a přilepit se k nim!), jen žena je schopna zeptat se prodavače, jestli si u něj kupuje dobré zboží, a jen žena je schopna vézt si sebou na vandr kosmetický kufřík a sprej proti mravencům. Nejhorší je, že ženy se v takových situacích tváří, jako že muž je ten blbec.

Chtějí se vdávat
Toto téma jsem podrobně rozebral zde. Ženy se prostě chtějí vdávat. Prý ne všechny, ale myslím, že je to jen součást dezinformační kampaně.

Hloupé otázky
Základní hloupou otázkou je "Máš mě rád?" Navzdory tomu, že ženy přečetly tisíce rad v ženských magazínech, ze kterých se dověděly, že otázka "Máš mě rád?" se nemá mužům klást, i nadále ji kladou (což je zároveň další ukázka výše zmíněné ženské logiky). Nejhorší na celé věci je, že i když muž odpoví "Ano", může výsledek dopadnout, jako kdyby řekl "Ne." Rozhoduje totiž něco tak pofidérního jako je váš TÓN a jejich POCIT. A ten v okamžiku, kdy mlátíte do poličky ve snaze přibít ji ke stěně, není ideální. Ženy mají na skladě i další "smysluplné dotazy": "Líbím se ti?" (co na to chcete říct?), "Budeš mě milovat i za 20 let?" (Jak to mám proboha vědět?) a "Nemohl bys být jemnější?"

Uráží se
Ženy se uráží. Zrovna teď se jich polovina urazila, protože ony se neuráží. Faktem je, že špatná odpověď na otázku "Líbím se ti?" (např. "Jo, "namísto nadšeného "Takhle ti to ještě neslušelo! Skvělý nový model!" vede k uražení. Nedoporučuje se ani komentovat půvaby okolo procházejících modelek; okatě neposlouchat, co se říká; nestát na straně partnerky, i když je se svým názorem zcela mimo; nepopřát v den narozenin jako první - a k Vánocům ji obdarovat namísto parfému pěkným zánovním struhadlem ("Myslel jsem, že se ti bude hodit." . V každém z těchto a 10 000 dalších případů je pak nutno si partnerku usmířit. Problém je to tak vážný, že někteří lidé se dokonce živí psaním návodů, jak na to.

Nemají pochopení pro koníčky
Většinou je nezajímají auta. A fotbal. Nenávidí počítače. Nepřitahuje je pornografie. Nerady provozují sporty, u kterých se člověk může ušpinit, zpotit jako prase a zlomit si nehty. Nerozumí politice. Neví nic o letech do vesmíru, jaderné fyzice a některé ani nenajdou na mapě Atlantický oceán. A navíc v ničem z toho nechtějí soutěžit - dokonce ani v čůrání do dálky! A nezajímají je auta. A fotbal. A nenávidí počítače...

Dramatizují všechno
Ženy všechno hrozně dramatizují, vyloženě nesnáší, když je mužům jedno, že sousedka na chodbě louská ořechy, Dáša Havlová má nový kostým a do Země za 350 000 let narazí meteorit, čímž zahyne celé lidstvo. Čím víc jsou přitom muži v klidu, tím víc to ženám v těle vře. Při explozi pak nepomáhá nic (kromě včasné evakuace do nejbližší hospody). S ženami se zkrátka člověk (to jako muž) nenudí. Naštěstí se na ně pěkně dívá (vůbec po téhle stránce se s nimi dá dělat spousta zajímavých věcí, které u v hospodě u piva s kamarády praktikovat nelze), mužům se soužitím s nimi rozšiřují obzory v citové oblasti, takže z nich nerostou zas až tak úplně surová, cynická a smradlavá hovada a když je člověku nejhůř (nebo i nejlíp) není nic příjemnějšího, než obejmout křehké ženské tělo (pokud možno bez celulitidy). Taky nám ženy dávají potomky, vaří, perou (ne, že bychom to nedovedli, ale nemáme na to čas) a mají spoustu dalších milých vlastností, kterými tu hromadu zneklidňujících nešvarů kompenzují. Takže jsou vlastně docela fajn. Pokud ovšem nedrbou, nedramatizují, neuráží se, nebrečí, nekřičí, nestěžují si, že je všude "bordel jak v tanku", nešmejdí vysavačem člověku za ušima a nemají hloupé otázky. Ano ano, šmarjá! Máme vás rádi! Takové jaké jste! Ano... i s tou celulitidou!

reagovat

Co je vlastně ženská logika?

V anketě hlasovalo celkem 7 uživatelů

V diskuzi je 37 příspěvků a shlédlo ji 1479 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 16. 03. 2007, 19:42:50

klasicke zenske mysleni!121!!764!:

Mile BRAVICKO,
muj Pepa si vcera nedal pozor a nastrikal mi semeno do ust. Je mozne, abych otehotnela?
Bozenka (17let)

Mila Bozenko,
jestlize jsi p**a, tak tu ta moznost je.
Tve Bravicko

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 22:47:11

ne bude, ale je!764!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 21:34:08

neco na tom bude !730!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 21:19:10

nechce se mi to cist...ach jo,¨jedna diskuze lespi nez druha!1228!...

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:56:00

Trivate: tak to teda potkal zajímavé zvěrstvo.....!122!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:54:00

cik_cvak - no to spis ne, ale na kazdem kroku potkal nakou zenskou ktera ji rekla zeptej se tamte co stoji tamhle!121!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:52:01

a ti co si to rpecetli cele jako ja, tak ti jsou na vyssi intelektualni sfere takze aspon vi o cem se tady mluvi!1424!!1424!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:50:40

iq-Tom-iq - dokdor yasmak mel rpavdu... vedecky dokazano !121!
onen nejmenovany vedec za to obdrzel nobelovku!764!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:50:35

Źenská logika??

A co pak mužká ješitnost??? - víte, proč Mojžíš (nebo kterej svatej to byl) bloudil 30 let???? Protože byl chlap a nechtěl se zeptat na cestu.!1350!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:44:29

no ja jsem si to precetla a fakt to nema chybu !2!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:43:52

Lehké švitoření
!925! kvalita domácí a práškové polívky???? Kurňa, jak mám vědět, jestli to mamka vaří po domácku nebo ne a jak vaří v menze, restauraci????
!925! měsíčková dieta??? To je s tou zeleninou měsíčkem heřmánkovým???
A když už jsem u té kávy (preso s mlékem, ze šlehačky se mi dělá kopřivka), tak řeším jiné věci než takové kraviny.

Drbání na záchodcích
Z důvodu DLOUHÝÝÝÝCH ŘAD NA DÁMSKÝCH WC, chodím na pánské...a radši to nebudu publikovat, ale my zase nehovoříme na wc o prsách tam toho a o velikosti pohlaví.!1272!

Drahé maličkosti
Vydělám-li si peníze, koupím si za to co chci, a chlapovi může být prd po tom, kolik to stálo a jestli nemám co na sebe.

Ukliď si to po sobě
To často slýchám od mamky....!121! a spolubydlící....!1075!

Jak to myslíš?
Ale hovno.....!122!!122!!122! tuhletu větu, mi neustále pokládájí kluci ...a zejména jeden, viď Michale.!122!!122!!122!!122! Myslím to tak, jak jsem to řekla.

Ženská logika a nepraktičnost
Podpatek si nelepím...dávám ho do opravny!!1191 Kosmetický kufřík na vandr??? !122!!122!!122! Asi se brzo počůrám...

Chtějí se vdávat
Tak teď jsem se počůrala....vdávat se fakt nechci, takovou kravinu bych nikdy v životě neudělala....

Hloupé otázky
Nevím, kdo dává otázky hloupé...viďte, kluci. Tak jako, v pondělí řekne holka,že ve středu jde s Marcelou ven. A ve čtvrtek se vás kluk ptá "kde jsi byla??" - Venku. "a s kým jsi byla" - s Marcelou. "A co jsi tam dělala?"....atd... a nebo přijedete po týdnu domů a dostanete otázku hned ve dveřích "byla jsi mi věrná, beruško"!1075!!898!!122! - ne, na každém rohu jsem tě podváděla, dokonce na wc hlavního nádraží s bezdomovcem Pepou.

Uráží se
Fakt????? Já se teda neurážím...!122! Za to kluci se uráží, hlavně jejich ego je dost citlivé místo těla, žádné erotogenní zóny. Jako tehdy, když (dejme tomu Marcela) řekla svému přítelovi poprvé v posteli "já myslela, že bude větší" a už ho nikdy neviděla...i když ji sliboval lásku do konce svých dnů...asi cestou zemřel.!122!

Nemají pochopení pro koníčky
A kluci mají pochopení pro koníčky ženy????


Všechno dramatizují???? Tak víš, co....nedramatizuj to, a neřeš takové blbosti.
!122!!1075!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:35:43

elaio myslim že bych obstál ve všech lekcích na výbornou.. Nic lepšího tam nemáš??

Nevyvoleny

Nevyvoleny | 15. 03. 2007, 20:34:30 | více příspěvků | napsat uživateli

blbost :-)

iq-Tom-iq

iq-Tom-iq | 15. 03. 2007, 20:31:30 | více příspěvků | napsat uživateli

Doktor Yamak dokazal ze zensky mozek je velky jak u veverky!16!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:30:45

a protože jsme takové.. tak bych začala praktikovat již známe večerní kursy pro muže

LEKCE 1 - Role toaletních papírů: Rostou na držácích? Beseda u kulatého stolu.

LEKCE 2 - Je možné močit a používat přitom techniku zvednutého prkýnka bez toho, aby utrpěly okolní zdi a podlaha? Skupinové cvičení

LEKCE 3 - Základní rozdíly mezi košem na prádlo a podlahou. Obrázky s názornými popisky.

LEKCE 4 - Nádobí a příbory po večeři: Mohou levitovat a doletět až do dřezu? Příklady na videu.

LEKCE 5 - Výuka hledání věcí, začátek hledání na správném místě místo pobíhání a řevu po celém bytě. Otevřené fórum.

LEKCE 6 - Koutek zdraví: Nošení květin není zdravotně závadné. Video a
audio nahrávky.

LEKCE 7 - Pravý muž se zeptá na cestu. Těžké situace každodenního života.

LEKCE 8 - Je geneticky nemožné tiše sedět, když drahá polovička parkuje? Simulace na trenažéru.

LEKCE 9 - Lekce života: Základní rozdíly mezi matkou a manželkou. Diskuse ve třídě, hraní scének.

LEKCE 10 - Jak být ideálním společníkem na nákupech. Relaxační cvičení, techniky dýchání a meditace.

LEKCE 11 - Jak zabránit mozkové atrofii: Pamatujeme si narozeniny, výročí, ostatní důležitá data a zavoláme, pokud přijedeme později. Mozkové šokové terapie plus nabídka plné lobotomie.
!1358!!1358!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:28:42

Dzajndra - nooo, jde videt ze jsi chytry chlap!1423!

sharinka1 - vy zensky umite cist!271!!271!!271!!271!

sharinka1

sharinka1 | 15. 03. 2007, 20:26:43 | více příspěvků | napsat uživateli

ty se asi dost nudíš, co?!!1193!...já se sice nudim, ale číst to nebudu...

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:21:50

!121!!121!!121!!121!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:20:21

ženská logiga je shodná s Brownovim pohybem

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:18:14

Nekce se mi to číst.tagže stejně newim o co tady go!1084!!1281!...!1263!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:04:03

tak v tom případě jsem chlap !603!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:03:56

naprosto souhlasim se vsemi body!747!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:03:06

heh... tak jestli je toto dlouhe o zenskych, ta si prectete co pise jedna ukvapena zenska o chlapech!121!

*Perly českých mužů =) (Pro všechny -- Pro všechny)

DonFucker

DonFucker | 15. 03. 2007, 20:01:24 | více příspěvků | napsat uživateli

Kdo to čte je !1330!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 20:00:34

skoro jsme to nedočetl

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 19:57:54

TY VOE RADĚJI NERVOVÝ ZKRATY,NEŽ TADY TY KILOMETROVÝ VÝLEVY,KTERÝ JSOU STEJNĚ O NIČEM....HM MOŽNÁ JEN NERVOVÝ ZKRAT...VÍTEJ MEZI NAMA!805!!1278!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 19:57:12

!1243!kdes to stah?:D
je to blbost.... jasny sedi to, ale zas ne na secky, stejne jako vy nesnasite skatulkovani a hazeni do pytle, nedelejte to opacne...pak muzeme zit v souladu s.... ehm... prirodou a jedinci, jakou jsou muzu:P!1249!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 19:56:26

vždyť v tom dlouuuhym článku ženský chválíš...

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 19:55:52

ty joo to je na me moc dlouhy...!1252!

uživatel eliminován | 15. 03. 2007, 19:55:29

prav pravd v tom je !102! ale vsecko rozhodne ne

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

ženamužkávatlačenkalogikakusúkrytgenpáskašvitořeníženskázkratsluchátkozákusekústacibulestvořenímluvení

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑