Diskuze a otázky - Zakázané ovoce v ráji

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 10. 2021, 12:21:46 |

Na počátku bible je mytologický příběh o zakázaném ovoci v ráji, v příběhu není uvedeno, o jaké ovoce se jedná a většina lidí si myslí že šlo o jablka. Když nově stvořený člověk porušil božský zákaz a snědl zakázané ovoce, tak si uvědomil, že je nahý a začal se za nahotu stydět, bůh vyhnal oblečeného člověka z ráje do konzumního očistce, co bylo tím zakázaným ovocem?

Tím zakázaným ovocem byla schopnost používat ke komunikaci slova a věty, tím že umíme mluvit a máme společný národní jazyk, tak jsme získali velikou výhodu oproti zvířatům a díky této výhodě vznikla kulturní civilizace za mnoho tisíciletí. Později jsme se i naučili gramotnosti a mohli jsme používat tak informace zapsané na pergamen a později na papír, dneska píšeme informace do počítače nebo na internet.

Možnost používat mluvení a gramotnost není jenom výhodou, ale je spojená i s nevýhodami, každý zisk je spojen s nějakou ztrátou, díky mluvení a gramotnosti došlo k tomu, že je zde propaganda a reklama která se snaží lidem přeprogramovat jejich myšlení tak aby se z lidí stali loutky které centrálně ovládá mocná elita, jakýkoli odpor proti mocným svatým elitám je naivní a marný, neumíme už ekonomicky a psychicky existovat bez závislosti na; centralizaci, monopolech, organizaci, politice, náboženství, filosofii, pohádkách, reklamě, vlastnictví, penězích atd.

Dokud dítě neumí mluvit a nerozumí lidské řeči tak je dítě normální, s příchodem mluvení a gramotnosti přicházejí psychické nemoci, a konzumace léků na psychické nemoci, nebo konzumace drog. Mluvení není zlo ani dobro, je to jenom psychický program určený ke komunikaci, jde o to abychom tento program uměli optimálně používat, obrazně je to jako s řízením automobilu, pokud neumíme řídit automobil tak havarujeme.

Proč vlastně lidi neumí mluvit optimálně? Problémem je zde to že zde není kontrolní systém s umělou inteligencí, který by optimálně od narození do smrti kontroloval to, jak lidi mluví, podívejme se třeba na to, že při mluvení porušujeme mnoho pravidel mluvení, navíc je na světě zbytečně mnoho jazyků, a tak se s cizinci nedomluvíme.

Jako optimální řešení bych zavedl globálně čipy s umělou inteligencí do hlavy, čipy odříznou mozek do reality a mozek bude znát jenom virtuální realitu ve které je vše upraveno tak aby mozek neměl už problémy s psychickými nemocemi. Civilizace je postavená na náhražkách, nahradili jsme; lásku za peníze, pravdu za reklamu atd. proč nenahradit realitu za virtuální realitu, blahoslavení chudí duchem jsou ti, co mají v hlavě GVKB čip.
!12!

reagovat

Bible

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 122 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑