Diskuze a otázky - Záhada HIV

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:06:40 |

Ačkoliv většina lidí se dnes domnívá, že vědí, co je to AIDS a jak se před ním chránit, existují dva alternativní náhledy, zastupované různými odborníky: jedni vážně tvrdí, že AIDS vzniklo uměle vytvořeným a vypuštěným virem. Druzí jsou přesvědčeni, že AIDS není vůbec způsobováno virem, nýbrž jen lidé s beztak už oslabeným imunitním systémem dostanou tuto „přeludnou nemoc". Dva náhledy, které se ani nemohou víc lišit. A přesto pro oba existují indicie, které je třeba brát vážně.
V každém případě nemáme u AIDS co do činění s podstatným jménem, nýbrž se zkratkou (Acquired Immuno-Deficiency Syndrome), přičemž S znamená syndrom. A nic jiného to není, protože u nás se k tomuto syndromu počítá 29 různých nemocí. Mezi nimi i herpes. Tzn. že pokud máte herpes a při HIV testu ještě navíc dostanete pozitivní výsledek, máte pro příště AIDS - a zároveň v budoucnu už jen pramalou radost z této diagnózy. Přitom nejsou testy HTV nic, na co by se dalo s jistotou spolehnout: v různých zemích na světě existuje sestavení zcela různých proteinů, které se na vašem testovacím proužku HIV musí navázat. Jinými slovy, světoví vědci si nejsou zajedno, jak získáte HIV+. A k tomu se ještě pojí to, že oněch 29 nemocí, které se u nás počítají k AIDS, mohou být v jiných zemích zase zcela jiné. Všechno jasné? Mně taky ne.
V každém případě platí zajisté, že se před tímto podivným syndromem lze chránit kondomem. Už nějakou dobu ale existuje HIV test, který dokáže zjistit virus ve vzorcích slin. Takže co dál? Kondom i při líbání? A nechutná to odporně?

Historie vzniku AIDS poukazuje ponejprv na zárodek nákazy, uvedený uměle mezi lid. Krátce poté co zdravotnická zařízení provedla masová očkování proti hepatitis B v homosexuálních scénách v New Yorku, Los Angeles a San Franciscu, objevilo se počátkem osmdesátých let AIDS přesně v těchto oblastech. Světová zdravotnická organizace WHO provedla zároveň velkoplošné očkování proti neštovicím ve střední Africe. I zde se vzápětí objevilo AIDS, přičemž si zde ovšem nevybralo homosexuály jako v Americe, nýbrž chudé vrstvy obyvatelstva. Žádný „přirozený" virus by nebyl tak vybíravý.

Mnoho vědců, které je třeba brát vážně, jako virolog a nositel Nobelovy ceny Dr. Kary B. Mullis se oproti tomu domnívají, že teprve oslabená imunitní síla dává virům možnost „udeřit". V každém případě se v naší krvi nacházejí neustále všemožné viry, aniž bychom byli sužováni odpovídajícími chorobami. Mullis, který pro svoji práci o retrovirech hledal vědecké práce o HIV, se vyptával všech možných kolegů na takové texty. Všem se zdálo být jasné, že HIV způsobuje AIDS, ale nikdo mu nedokázal uvést vědeckou práci, která by to dokazovala. Ani dodnes neexistuje žádný vědecký důkaz, ale teze o vzniku AIDS prostřednictvím HIV se obecně uznává.

Nejznámější kritik této běžné teorie AIDS, Peter Duesberg, se domnívá, že homosexuálové, kteří v osmdesátých letech onemocněli na AIDS a tím definovali obraz nemoci, by se ve většině případů museli zařadit jakožto konzumenti drog do rizikové skupiny drogově závislých. Právě sexuálně aktivní a dobrodružní muži sahají k drogám, často k chemickým afrodisiakům, která se obecně nepočítají mezi drogy, ale narušují imunitní obranu. Zneužívání látek „neurčených k požívání" jako amylnitrát* a další prostředky ke zvyšování rozkoše, drogy, medikamenty, nikotin, jedy v životním prostředí, nedostatek světla a pohybu, ale i očkování, dávají tělu velmi zabrat. Americký AJDS-aktivista Jon Rappoport popisuje případy lidí, kteří měli během víkendu vícero sexuálních partnerů a svými lékaři dostávali po celé roky (!) pravidelně předepisovaná antibiotika ze strachu před pohlavními chorobami, k tomu brali drogy a amylnitrát. Není obtížné pochopit, že takový způsob života zdraví spíše neprospívá.

Před amylnitrátem, u homosexuálů velmi oblíbeným, by vlastně musely homosexuální skupiny pomoci proti AIDS důrazně varovat, neboť lze doložit jednoznačnou statistickou souvislost mezi vdechovanou drogou a „oportunistickou nemocí" Kaposiho sarkomem. V některých US-státech je amylnitrát zakázaný, jelikož už samotné amylnaté dusitany jsou velmi nebezpečné. U nás se o tom nic nedozvíme. Proč? Sdružení pomoci proti AIDS nejsou velkou pomocí, jedná-li se o zamezení oslabení imunitního systému.

Nápadné je, že symptomy pacientů AIDS v konečném stádiu odpovídají přesně „vedlejším účinkům", uvedeným na cedulkách, přiložených k takzvaným medikamentům proti AIDS - AZT (retrovir) atd. -jako „vedlejší účinky".
V Africe dává

reagovat

V diskuzi je 17 příspěvků a shlédlo ji 945 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 08. 2008, 20:39:13

jistě, já se o tuhle nemoc zajímám už 2 roky, mám přečtené snad všechny knihy a časáky, prošmejděný celý net, ale takovou blbost, že HIV nezpůsobuje AIDS, bych nikdy nevyslovil. Chcete tady říct, že naše, ale i světová, kapacita Mudr. Holý, který vynalezl mnoho antiretrovirotik na HIV, snad kecá?

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 23:28:51

tak jako sorry ale.....nejsem blazen:D

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:24:36

zajimavy...

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:21:34

richkiller pokud mas zajem tak si precti cele zneni je to zalezitost 10-15 minut www.zuova.cz/informace/smd/smd210.pdf

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:18:58

Ale i ten ''kousek'' se četl moc hezky, docela poutavě napsané.!5!

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:17:22

ale nekdo zacal mazat ostatni casti ze bych se dotknul ozehaveho tematu a nekdo ma strach ze zverejnovani pravdy:???

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:14:41

No, taky jsem se nějak nedopátral k hlavní myšlence, v Africe se to utlo...!811! škoda

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:14:29

pro lasku nebeskou a ostatni lidi prectete si to cele i s otatnimi tremi castmi myslim ze budete mirne sokovani

Laska_nebeska

Laska_nebeska | 29. 07. 2008, 21:13:06 | více příspěvků | napsat uživateli

pěkné.
Já se zajímám o makrobiotiku, ta se zajímá o vědu a čínskou medicínu a dívá se jak to všechno tak nějak spolu souvisí.... a mluví o tom, že AIDS je způsobeno příliš extrémním JINem..... nevhodnými potravinami, drogami, celkovou oslabeností, ztrátou obranischopnosti a tudíž je AIDS jen jakýmsi vrcholem lidského energetického úpadku....
takže vlastně říká to, co je uvedeno v úvodu diskuse :o)))

babajaka

babajaka | 29. 07. 2008, 21:09:39 | více příspěvků | napsat uživateli

no moc dlouhý... stačilo by jen shrnutí !1351!

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:09:20

tpc dost dlouhy ani nwm naco se tady ma odpovidat xD

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:09:14

XpT_to roznasi!1393!

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:08:38

nemas to v kratsi verzi?!927!

You_are_My.Beybe

You_are_My.Beybe | 29. 07. 2008, 21:08:23 | více příspěvků | napsat uživateli

Jj dlouhý :D

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:08:15

ty jo,tak to se mi cist rozhodne nechce

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:07:38

zbytek se nevesel sorrry:D

uživatel eliminován | 29. 07. 2008, 21:07:31

Moc dlouhý,nechce se mi to číst:D


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

aidsčlověknáhledsystémhivnemocvětšinapřípadodborníkindiciezáhada

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑