Diskuze a otázky - Z každé překonané krize je možné se poučit

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 11:09:55 |

Život to je dočasný experiment, následkem jsou logicky krize v nás a okolo nás, v základních principech jsou si krize podobné, příčinou je zde vždy najít chyby a ty chyby odstranit, nejčastější chybou, kterou děláme je snaha nahradit praxi za teorie které v praxi nefungují.

Často slyším že mám svatou pravdu a že jsem tím lidem zkazil náladu, pravda je jako zrcadlo, ve kterém spatříte svoje chyby, mnozí se nechtějí do tohoto zrcadla podívat a tím se dostávají do krize.

Nehledejte v tomto globálním pokryteckém blázinci normální lidi, pochopte to, že každý je do něčeho blázen, normální může být jenom někdo kdo je velmi dlouho mrtvý, protože už nejde dokázat to, že je on do něčeho blázen.

Jaký má smysl jít volit prezidenta naší republiky, když na prezidenta kandidují staří nemocní blázni a voliči jsou blázni, to logicky špatně dopadne, naše psychické nemoci jsou následkem toho že žijeme v blázinci to je logické. 

Krize je něco jako bolavé zuby, na které bereme prášky na bolest, sami si zuby nemůžeme opravit, a tak musíme jít k zubaři, kdo je tím zubařem, který dokáže eliminovat krize? Tím pravým zubařem je praxe, která nahradí teorie, komu není rady tomu není pomoci. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 74 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑