Diskuze a otázky - Z dálky to vypadá lépe než z blízka

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 09. 2022, 18:37:59 |

Podívejme se na internet z dálky a z blízka, zde je jasná ukázka toho že z dálky vypadá internet lépe než z blízka, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je u internetu v tom že je internet jenom pokrytecké divadlo, ve kterém si nuly hrají na veliké číslo, jenže z díla poznáme tvůrce a dojde nám to, že na internetu není nikde pravda a láska! Internet nabízí nulám snadnou seberealizaci, ale je to jenom iluze seberealizace!
!905!
Je to jako s kuchařskými recepty, které nám dobře při vaření poradí ale nemohou nás nasytit! Internet to jsou digitální informace, které najdeme pomocí záložek ve vyhledávači nebo pomocí vyhledávače. Velmi jsou na internetu populární sociální sítě, které nám nahrazují rodinu a mnohé jiné, pro mnohé se stal internet drogou, na které jsou závislí, v mnohém se tato závislost podobá závislosti na sektě.
!905!
Svět k lepšímu nezměnili populární knihy, svět k lepšímu změnili školní učebnice, protože jsme byli donucení učebnice číst a pochopit, nechceme něco moudrého číst na internetu, ale chceme se dobře bavit pomocí her nebo videa, psychická práce je pro nás trestem, protože jsme evolučně nepochopili to, že bez optimální práce nedosáhneme nikdy seberealizace.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 51 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑