Diskuze a otázky - Vždy se ptejme, kdo má ze zla největší užitek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 08. 2022, 16:23:38 |

S příchodem inteligence přišel boj o hodnoty, jsme zlí, protože jsme inteligentní, pokud bychom chtěli odstranit zlo u všeho co je živé museli bychom u všeho co je živé eliminovat inteligenci, není inteligence tak zde není ani zlo. Všechny ideologie jako je; pohádka, sekta, náboženství, politika, reklama, propaganda, cenzura atd. to je snaha eliminovat u lidí jejich inteligenci, aby se tak lidi proměnili na loutky, které pokrytecké elity mohou snadno ovládat a nahnat lidi do války, nebo do zaměstnání za ubohé mzdy. Vždy se ptejme, kdo má ze zla největší užitek, a tak se má velmi dobře, ve snaze se mít dobře je pácháno zlo, nadbytek tak vytváří nedostatek, dobrota je přeci žebrota.
!905!
Lidi nejsou; egoisty, hříšníky, psychopaty, devianty, pitomci, blázni, blbci atd. lidi jsou inteligentní, a tak podle toho myslí a konají, jak by zde vše vypadalo, pokud by lidi a zvířata dostali do mozku napojení na globální umělou inteligenci, a tak by už lidi a zvířata nemohli být zlí a jenom by dělali to co je pro systém správné. Z lidí a zvířat by se stali naprogramované stroje co neznají pravdu a lásku. Už by zde nebyli války a inflace, protože lidi by už nemohli dělat chyby, život by byl jednoduchý a nebyli by zde už žádné volby ve kterých se snaží zlí lidé dostat na vysoké státní funkce, aby se zde měli dobře dlouhou dobu.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 460 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 25. 08. 2022, 10:19:15

!905!

Vita1971

Vita1971 | 24. 08. 2022, 16:35:31 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Právě Ty Azazeli máš nejvíc užitek ze zla a ještě se divím, že ti nedal nikdo přes hubu, ale asi tě v Praze nechávají žít na invalidním vozíku a každý neví že jsi to zrovna TY !811! Nad tebou stojí jen pán co tě vozí a paní na střídačku, která ví co jsi zač a děláš ze sebe duchovního učitele !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑