Diskuze a otázky - Vymýváte rádi druhým mozky?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 09. 2022, 08:52:29 |

!1394!
Možná to znáte, možná ne. Podstatou je následující situace: máte svého vlastního
geniálního programu nad hlavu což vám mimochodem způsobili ostatní pitomci tím, že vás celá léta zdržovali od vašeho geniálního programu svými neoprávněnými požadavky například požadavky, které byly pitomé.
!905!
Požadavky měly za následek prokrastinaci v tomto případě se tedy jednalo o druhotné zdržování, ale stále platí, že většinu viny nesou ostatní pitomci, a přesto mají pitomci okolo vás tu drzost vám pořád navrhovat další pitomý program, a ještě navíc se tvářit, že je to pro vaše dobro.
!905!
Občas slibují, občas hrozí. Občas argumentují tím, že si nedostatečně věříte, občas naopak tím, že si věříte až příliš. Apod. Jejich "argumenty" jsou tudíž naprosto pitomé.
!905!
Ale cíl mají vždy stejný vymýt vám mozek, postavit vás proti sobě samým, učinit vás mrtvými zaživa. Typické pro ně také je, že se vás snaží přesvědčit, abyste z chyb svého okolí obviňovali sami sebe.
!905!
A obzvlášť obludné je, když mají tu zrůdnou drzost tvrdit, že prý vás "zachraňují před vámi samými". Přitom to by byla pravda, kdybyste byli pitomci, co se ponižují před vnějšími záležitostmi.
!905!
Pitomci jsou skutečně zoufalci, kteří se ponižují před vnějšími záležitostmi. Ale když pitomci mají drzost vám, tvrdit, že prý vás zachraňují, tak je to fakt nechutné. 
!905!
Nedělají to proto, že by byli pitomci zlí, ale proto, že jsou zmanipulovaní zlem. Pokud jim podlehnete, tak máte na chvilku opojný pocit, že jste jakože "ve shodě s těmi úžasnými pitomci". Prostě jako byste si vzali drogu. Ale pak vám dojde, že jste jim dovolili, aby promarnili další drahocenný čas vašeho života. A následek? Psychické nemoci!
!905!
Po ukončení té odbočky, kterou vám vnutili, jste tak demotivovaní, že místo toho, abyste se konečně pustili do svého geniálního programu, tak odbočíte k nějaké pitomosti.
!905!
Protože jste zoufalí, naštvaní, nemáte sílu. A většinu viny za tu odbočku nesou ti, kteří vám ji prostřednictvím svých pitomých návrhů způsobili. "Ostatní pitomci" je myšleno jako celek, ne jako konkrétní pitomci. Ti jednotliví pitomci totiž nejsou zlí, oni jsou jen zmanipulovaní. Zlo je jen ten pitomý globální celek tvořený jenom pitomci.
!737!

reagovat

Vymýváte rádi druhým mozky?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 6 příspěvků a shlédlo ji 333 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 09. 2022, 22:05:29

https://gvkb.blogspot.com/

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 19:28:43 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243 !811!

uživatel eliminován | 14. 09. 2022, 08:23:10

Ve snu se mi zdálo o návštěvě cizinců z vesmíru a od nich jsem se dozvěděl že za většinou našich problémů je pokrytecký vandalismus, nejsme lidi jsme pokrytečtí vandalové, poslední dobou se rozmáhají případy, kdy někdo postřílí mnoho cizích lidí a příčinou je zde pokrytecký vandalismus.

Každý problém má svoji příčinu, ptal jsem se proto cizinců z vesmíru na to, co je příčinou toho, že se z lidí stali evolučně pokrytečtí vandalové? Tou příčinou je schopnost mluvení a později evolučně vznikla i schopnost psaní a čtení, byli jsme vyhnáni z psychického ráje do psychického očistce za to, že umíme mluvit a tím se z nás stali pokrytečtí vandalové.

Diplomové práce jsou klasickou ukázkou pokryteckého vandalismu, mluvení má za následek chybně naprogramovaný mozek, a tak se z nás stávají pokrytečtí vandalové! Co je tvoje, to je moje, a co je moje, do toho ti nic není, takto uvažuje pokrytecký vandal, je to marnost říkat lidem, aby se nechovali jako pokrytečtí vandalové, na lidi platí jenom násilí!

Cikáni se dohodli na tom, že nejsou už cikáni a že jsou Romové, oblečené opice se dohodli na tom, že nejsou opice a že jsou lidi, vše je zde o pokrytectví kdy si hrajeme na to, co ve skutečnosti nejsme a následkem je pokrytecký vandalismus!

Blíží se volby prezidenta republiky, o tuto vysokou státní funkci má zájem mnoho starých pokryteckých vandalů, k volbám půjdou pokrytečtí vandalové a tím je zde začarovaný kruh pokryteckého vandalizmu, který může vyřešit už jenom umělá inteligence a autonomní roboti.

Lidi se odsunou z civilizace do rezervací, kde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala genocida, nejsou v civilizací nikde na světě už lidi, tak zde není ani pokrytecký vandalismus, to je logické. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty.

Vita1971

Vita1971 | 13. 09. 2022, 23:57:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan psychopate, táhni už do prdele Azazeli, nebo ti nechám za pár korun podříznout krk.... to je odemne vše a koukej kolem sebe doma až vylezeš ven, jsou a budou tam mý kamarádi co ti tu kebuli výborně načechrají

uživatel eliminován | 13. 09. 2022, 23:10:24

Z díla spatříme tvůrce, jaké je dílo člověka na této planetě za milion let? Dílem člověka je konzumní civilizace, ve které jsou jenom samí pitomci, co dělají samé pitomosti jako je válka a otroctví. 

Neustále vidím děti, jak sebou všude tahají plyšové hračky, děti nemají přítele, a tak se musí spokojit s plyšovou hračkou, ten druhý je náš nepřítel, protože jsme pitomci!

Problém s vandaly je problém s pitomci, pokud jsou všude jenom pitomci, tak to jistě má nějakou příčinu? Z lidí se stali pitomci díky tomu, že lidi umí mluvit, a tak díky mluvení mohou z druhých dělat pitomce, představme si, že by se všem lidem zakázalo mluvit a využívat gramotnost.

Civilizace by rychle zanikla, a tak by zde už nebylo otroctví a války! Mluvení je tvrdá droga, na které jsme závislí a jak víme, tak tvrdé drogy dělají z lidí pitomce, komu není rady tomu není pomoci.

Nejhorším trestem je pro člověka samota, protože nemá s kým mluvit, mnoho lidí se ze samoty zbláznilo. Studoval jsem to, jak se z lidí stávají prezidenti a milionáři, za jejich úspěšnou kariérou je schopnost pomocí mluvení z druhých udělat pitomce. 

Vita1971

Vita1971 | 13. 09. 2022, 09:26:52 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan !811! Ty že nevymýváš mozky?!811! celou dobu tu zakládáš takový diskuzní píčoviny, kde se pořád opakuješ, optimálně, roboti, čipy !811! psychopate, co si říkáš umělá inteligence !811! Jsi už trapný, dávno trapný!811! Blázen co se léčí, ale může na internet to je Vít Kouba alias Azazel a > gurubhagavan v jednom psychopatovi !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

požadavekprogramostatníprokrastinacidruhánásledekhlavapodstatacelámimochodmozekvinazdržovánívětšinapřípadsituacepitomecpitaléto

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑