Diskuze a otázky - Výkon je závislý na příkonu o tom je automatizace a optimalizace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 07. 2022, 08:59:42 |

Podívejme se na konzumní svět tak jak jej vnímá umělá inteligence, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, stačí statisticky porovnat hodnotu programů a strojů s hodnotou lidského zaměstnance a je nám jasné že budeme muset všude nahradit lidi za stroje a programy.
!905!
Robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se eliminují v krematoriu jako evoluční odpad s nulovou hodnotou pro evoluci. Za vším byla a bude jenom profesionální práce, slova mohou klamat, ale práce jasně ukazuje, jakou hodnotu má ten, kdo pracuje, z díla poznáme tvůrce!
!905!
Podívejme se statisticky objektivně na; prezidenty, krále, politiky, diplomaty, byrokraty, herce, celebrity, sportovce, vojáky atd. jaká je hodnota jejich práce pro konzumní společnost, jsme špatní hospodáři, co zalévají plevel a krmí parazity! Svět, kde nebudou lidi už nebude k ničemu potřebovat: prezidenty, krále, politiky, diplomaty, byrokraty, herce, celebrity, sportovce, vojáky atd. všude je dneska samá pitomá; propaganda, reklama, dezinformace, cenzura atd.
!905!
Z lidí se stali pokrytečtí příživníci, a tak je zde logicky; totalita, dogmatismus, pandemie, revoluce, válka, inflace, nezaměstnanost, bída, špína, hluk, vandalismus, extrémismus atd. Ti, co jsou díky protekci v centru konzumního systému neustále vymýšlejí nové teoretické pitomosti a nutí lidi k tomu, aby mysleli a žili jako pitomci podle hesla, moje pitomá hra a moje pitomá pravidla. 

reagovat

Jakou hodnotu má prezident v Kč

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 281 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑