Diskuze a otázky - Všichni jsou blbci, jenom já nejsem blbec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 07. 2019, 20:51:02 |

!54!
Díky srážce s blbcem, je zde blbá nálada! Srážka s blbcem je zde díky materialismu, zvířata a rostliny nežijí v materialismu a tak zde není problém se srážkou s blbcem. Materialismus je návyková droga na které jsou blbci závislí, rozděluji blbce na ligy, tak jako je tomu ve sportu, ti co hrají první ligu, mají k dispozici služebního řidiče a sekretářku zadarmo, v poslední lize jsou blbci, co jsou často nezaměstnaní, nebo jsou ve vězení.
Následkem jsou kariéristické závody, ve kterých se blbci snaží dostat do první ligy, a tak nám slibují před volbami ekonomické a sociální zázraky. Války v nahotě odhalují pravou realitu blbého materialismu, ve které poznáváme že blbců je na světě jako sraček, a tak život blbců stojí za hovno. Blbost není psychická nemoc, je to psychická vada, se kterou se blbec už narodí, protože jeho rodiče byli blbci.
Největší koncentrace mocných blbců je v hlavním městě, protože z centra se řídí všechny materialistické národy, moc je pro blbce drogou, a pro zisk moci se blbci často i zabíjejí. Veliké problémy zde jsou s blbci, co zde jsou v poslední lize, jde zde o nepřizpůsobivé příživníky, co mnoho lžou a kradou.
Nová digitální doba nám přinese konečně nové možnosti, GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, blbci skončí v GVKB rezervacích které budou hlídat GVKB roboti, v rezervacích se oddělí muži od žen, aby se zde už blbci nerozmnožovali jako invazní druh, který se podobá medúzám. Takto zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy, nejsou blbci, tak nejsou s blbci problémy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 163 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑