Diskuze a otázky - Všechny problémy s nepřizpůsobivými příživníky se časem optimálně vyřeší

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 09. 2022, 10:56:45 |

Vnímám nepřizpůsobivé příživníky jako ekonomickou nemoc, kterou trpí naše konzumní společnost, za tuto nemoc může ideologický populismus, který dělá z lidí pitomce. Svět, ve kterém žijeme není pro nás ideální, protože není dokonalý a dokonalý nikdy ani nebude!
!905!
Dokonalé jsou jenom vesmírné a přírodní zákony které se nemusí měnit podle situace, jakmile se musí něco měnit podle situace tak to je nedokonalé. Nejde si nevšimnout toho, že lidí všude přibývá, a tak nám štěstí ubývá, protože hodnota všeho je závislá na potřebnosti a nedostatku, pokud je něčeho nadbytek a dostatek tak to ztrácí svoji hodnotu.
!905!
Pitomců je všude nadbytek, a tak pitomci nemají pro nás žádnou hodnotu, následkem jsou pandemie a války. Nebude to už trvat evolučně dlouho a o výchovu všech dětí se budou starat jenom autonomní roboti ve velikých výchovných organizacích.
!905!
Děti zde budou neustále známkované a ten kdo bude mít špatné známky bude eliminován jako evoluční odpad. Takto se globálně eliminuje přelidnění a degenerace, tím zde skončí problém s ubožáky, co chytře parazitovali na společnosti. Vše je o tom, jak si to dneska uděláme takové to zítra máme, dobrotu si bude muset každý zasloužit, jinak to nejde s lidmi udělat.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 1247 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 11. 09. 2022, 18:31:35

!737!

David_87

David_87 | 11. 09. 2022, 18:05:54 | více příspěvků | napsat uživateli

Doporučil bych hodit další bombu na "dvojčata". Tam je veliká koncentrace lidí, co se hezky přiživují na ostatních jenom neproduktivním klikáním na PC, plánováním strategií a odhadováním budoucnosti. A vybombit můžete i centrální banky - akorát tisknou peníze a ožebračují tak obyčejný lidi s úsporami hnijícími na účtu nebo pod peřinou.

Svět je jako hra Monopoly (nebo Dostihy) a je nespravedlivá ke všem poctivě a tvrdě pracujícím lidem, jako byli moji rodiče a spoustu kolegů z práce. Vyhrávají často zm*di, co už zdědili lepší startovní pozice a nebo se prostě jen o 20-30 let dřív narodili a měli díky tomu víc času vyfouknout mladým to, po čem je právě teď na vrcholu populační exploze největší poptávka. Rozparcelovali si celou planetu.

Na druhou stranu, život "alfa" týpka a pocit bezpečí, pohody, svobody, moci a bohatsví je tak sladce opojnej... Dobrovolně asi nikdy nepřestanu pokračovat po práci pravidelně rozmnožovat výplatu klikáním online na burze, ani neskončím s pobíráním nájemného. Prostě neudělám krok zpátky do bahna, k životnímu stylu kusu hovna s mentalitou otroka na nejspodnější příčce Kiyosakiho cashflow kvadrantu. V tý pozici už jsem byl na základce a na střední a byla to fakt mizérie a pesimizmus. Každej měl možnost máknout a dostat se na společenském žebříčku výš. Je to jen o prioritách. Život je boj a přežijí nejsilnější, nejchytřejší a nejvychcanější.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

nemocsituacečlověkpopulismusproblémcasusmúzaspolečnostsvětpitomeczákon

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑