Diskuze a otázky - Všechny diskuse jsou o hovně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:18:13 |

Hovno v teorii a v praxi

SERU HOVNA JE TO TU NA HOVNO
Všechny diskuse jsou o hovně
Jenom moje diskuse jsou božské.
Hovořit by jsme zde měli o tom co nás trápí
Nejvíce nás trápí to že je daleko
to co milujeme a potřebujeme jde o
PENÍZE
LÁSKU
VÝHODY
SÍLU
ZDRAVÍ
INTELIGENCI
ZKUŠENOSTI
ČISTOTU
JEDNODUCHOST
PRAVDU

Po důkladné historicko-společenské analýze dějin hovna můžeme konstatovat, že po pádu otrokářské společnosti začínají upadat i lidské znalosti a schopnosti využití hovna v procesu společensko-ekonomického růstu. Podíváme-li se na jeho podstatu, vidíme, že se týká úplně každého jedince, a to nejen lidského, ale i zvířat. Hovno se tedy stává společným pojítkem mezi přírodou a člověkem. Ani to, že opice začaly chodit vzpřímeně a staly se lidmi, je neoprostilo od hovem. Neuvědomení si této symbolické rovnosti jak mezi lidmi, tak mezi člověkem a zvířetem, způsobilo, že středověk trval hafo století, a zároveň je to příčinou současných ekologických nevyrovnaností.

Na prahu třetího tisíciletí se hovno tedy stává pojmem, který člověka vede zpět ke své podstatě a ukazuje mu smysl jeho života. Soudný člověk, který si uvědomuje tuto skutečnost, se nikdy nemůže stát obětí nějaké sekty, která mu nabízí falešné hodnoty a přitom ví o hovnu úplné hovno. Přesto se i v dnešní moderní době najdou tací fanatici, kteří ortodoxně každé své hovno splachují (či alespoň zahrabávají, není-li v dosahu WC), namísto toho, aby jej vzali na stříbrný podnos a s hlavou vzpřímenou s ním vypochodovali do ulic a pochlubili se jím celé veřejnosti. Proto hovologové volají: "Vyserte se na předsudky a neskrývejte svou přirozenost - odhalte své hovno!

Společensko-ekonomický význam hovna

Ačkoli si to mnozí neuvědomují, hovno se v době novověku (a částečně již dříve) stalo předmětem big businessu. Z hlediska obchodního zde nalezneme dva pohledy:

1. Pohled přímého obchodu - jedná se o směnu hovna za peníze, zpravidla se jedná o hovna zvířecí, někdy též nazývaná jako hnůj.
2. Pohled nepřímého obchodu - je nejvýznamnější složkou všech světových ekonomik, o nepřímém zisku z hovna se podrobněji rozepíšeme v následujícím odstavci.

Nepřímého obchodu využívají především výrobci záchodů. Dalším významným produktem jsou toaletní papíry či osvěžovače vzduchu, dále pak WC gely apod. Bez hovna by všichni tito výrobci zkrachovali, zaměstnanci by se ocitli na dlažbě a nakonec by se z toho stejně všichni posrali! Díky psím hovnům zase bohatnou výrobci čističů obuvi. Samostatnou kapitolou se stávají hovna ptačí. Bez nich by neexistovaly firmy vyrábějící speciální antihovnivé šampony (každý již jistě zažil nepříjemnou zkušenost) či restaurátoři soch a jiných posrávaných uměleckých děl. Jak jsme si tedy mohli všimnout, význam hovna je tak široký, že zasahuje od ekonomického vývoje lidstva po umění.

Hovno v teorii a v praxi

Teoretický model hovna formuloval ve své teorii relativity již Albert Einstein. Po dlouhých letech studií a nejrůznějších pokusů vyslovil hypotézu (uznávanou dodnes), že velikost, hmotnost i čas vysraného hovna jsou relativní a s ním ekvivalentně i jeho energie. Co však pro nás znamenají tyto poznatky v praxi?

Z praktických zkušeností si každý z nás musí tuto teorii doplnit o určité limity. Albert Einstein totiž vycházel z poznatku, že světlo se ve všech vztažných soustavách pohybuje stejnou rychlostí. Opomenul však fakt, že žádný živý tvor není schopen srát rychlostí světla, a tudíž mezní hodnoty daných veličin budou u hovna zcela specifické.

Za prvé by si měl každý občan nechat udělat hovnologickou prohlídku (alespoň jedenkrát za 2 roky), aby zjistil, jaká je maximální doba, po kterou je jeho organismus schopen ponechat hovno v těle. Bez této informace by se mohl i přes dobrou znalost teorie relativity posrat. Dále by měl vědět, jakým způsobem závisí hmotnost hovna na čase, který uplynul od posledního vysrání a na množství zkonzumovaného pokrmu. To pro případ, že by se skutečně posral, aby věděl, o kolik bude lehčí, když vysype obsah kalhot.

Lidé, kteří trpí špatnou stolicí, by se měli informovat u svého hovnologa o možnostech nápravy. Jak již bylo uvedeno, bývá tento problém podceňován a následky pak mohou být drastické (např. udušení se nadměrnými splodinami z dlouho vysrávaného hovna).

Hovna členíme vzhledem k jejich tvrdosti podle následující tabulky:

Členění hoven podle původu

Členění hoven podle původu může být prováděno z několika hledisek. Mezi primární patří hledisko personální. To rozlišuje mezi hovny vysranými:

1. osobami mužského pohlaví
2. osobami ženského pohlaví
3. mužatkami
4. zvířaty


Zvláštním druhem je tzv. odpadlé hovno, které vzniká odštěpením od hovna centrálního. Zatímco centrální hovno bývá z hlediska výše uvedeného členění posuzováno normálně, jeho odštěpek se posuzovat nemůže, neboť patří do této samostatné kategorie a pro zkušeného hovnologa má pouze sekundární význam. Nejvíce pro nás tak cenných informací o hovnu samotném má totiž jedině hovno centrální.

Dalším hlediskem vhodným pro členění hoven je hledisko místní. Jedná se o hovna:

1. vysraná na WC - tímto se ovšem stává hovno bezcenným, protože přichází do styku s vodou a jinými sajrajty a nelze již zjistit jeho původní tvrdost ani chemické složení, protože může obsahovat různé vnější příměsi.
2. vysraná na žumpách a kadibudkách - toto také znamená ideální způsob skladování hoven
3. vysraná na jiných konkrétních místech - např. v lese, když se nositel hovna nestihne včas vrátit domů
4. vysraná do kalhot


Posledním hlediskem, o kterém se zde zmíníme, je hledisko globální. Z tohoto pohledu rozlišujeme hovna:

1. vysraná v prostoru s gravitací - klasický srací proces, který je běžný téměř v každé domácnosti
2. vysraná v prostoru bez gravitace - jedná se především o sraní kosmonoutů, zde je nutno dávat pozor na správné skladování hovna, aby si ho nějaký kolega nedal omylem k svačině, až mu poletí kolem hlavy.

Členění hoven podle způsobu vysrání

Hovna lze srát nejrůznějším možným způsobem. Zpravidla tento způsob nemá vliv na jejich výslednou podobu ani kvalitu či chemické složení. Toto neplatí pouze ve výjimečných případech - např. když někdo sere skrz roztrhlý pytel cementu, může dojít k obohacení hovna o dané příměsi a posléze i ke změně jeho tvrdosti. Nicméně přestože sraní skrz roztrhlý pytel cementu je společensky velice prospěšným aktem, málokdo toto praktikuje. Hovnologové tento fakt přičítají malé informovanosti veřenosti o této problematice. Ke zlepšení situace by měla přispět i tato stránka.

Vlastní způsoby vysrání mohou být následující:

1. v sedě (používá se především v případě, že si člověk včas uvědomí potřebu a stihne navštívit sociální zařízení)
2. ve stoje (méně příjemná varianta, zpravidla se člověk při ní posere)
3. v leže (taktéž méně příjemné, což člověk zpravidla zjišťuje až s odstupem času)
4. v letu (málo častý případ, např. když někdo padá ze skály a posere se strachy - mnoho společného s bodem 2)

Metody zvýšení produktivity sraní hoven

V předchozích kapitolách jsme si vysvětlili společenský přínos hoven. Proto si musíme uvědomit, že hoven není nikdy dost a že by se každý jedinec měl aktivně zapojit do procesu jejich produkce.

Vydáme-li se na cestu zvyšování produktivity sraní hoven, dovede nás zpravidla k zajímavému poznání fyziologických procesů probíhajících v našem těle. Proto si musíme uvědomit, že existují určité látky, které celý kýžený proces podporují. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit konzumaci 40 % vodky s coca-colou. V tomto případě máte možnost chlastat s mírou (ani se nemusíte ráno poblejt) a poté vysrat poměrně veliké hovno střední tvrdosti. Pokud jste typ, který se po sebevětším množství alkoholu nepoblije, pomůže vám takováto chlastačka k celodenní postupné produkci sračky.

Dále se doporučuje po každém jídle sníst projímadlo. Možná, že vám to pomůže i sníst více jídla (na pokračování), čímž zabijete 2 mouchy jednou ranou. Každopádně je společensky nepřijatelné se poblít, protože co vyblijete, nevyserete. Co nevyserete, proserete.

A to je na hovno.

reagovat

V diskuzi je 18 příspěvků a shlédlo ji 983 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Mrs.Root

Mrs.Root | 15. 05. 2008, 11:01:47 | více příspěvků | napsat uživateli

!744!!744!!1330!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 10:10:55

celkem vtipny!2!

Terik11

Terik11 | 15. 05. 2008, 09:32:14 | více příspěvků | napsat uživateli

keci keci......a proč ju teda založuješ?!!898!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 09:31:00

taky hodně záleží čeho se ta dyskuze týka a kdo do ty dyskuze vstupuje a maš pravdu ta tva je o hovně a to přesně o 20

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 09:12:28

To není pravda mam rada diskuze!1267!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 08:54:23

mo cdlouhe

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 08:29:30

ano všechny diskuze jsouna hovno a proto si musel založit další zasranou diskuzi!984!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 08:29:08

áááá....

tahle k nim patří taky,že?!1351!!511!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 08:25:02

měli by tě smazat !20!!2!!2!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 08:07:05

A tahle k nim taky patří!1382!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 08:05:09

Hlavně,že ta tvoje stojí za VELKÝ!1043!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:53:24

zato tva diskuze ma podstatnou myslenku...

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:50:06

Všechny diskuze jsou o hovně, tak založím další o větším hovně...

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:43:08

NEJEZDIL TVUJ TÁTA S HOVNOCUCEM...?!102!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:41:42

přečetl sm 2 řádky a stačilo mi to !1194!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:30:00

!885!trapáku

Nika5555

Nika5555 | 15. 05. 2008, 07:23:51 | více příspěvků | napsat uživateli

No komu by se chtělo to číst...stačí když napíšeš pár řádků a pak diskutuješ...!1187!

uživatel eliminován | 15. 05. 2008, 07:22:33

Jo tak to se mi číííst nechce..!1107!!499!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

hovnodiskuzeanalýzaschopnostčistotadějinyláskaspolečeteoriepraxehistoričkazdravíinteligencepravdavýhodaprocesvyužitíspolečnostdalekopenízepádznalostjednoduchostzkušenost

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑