Diskuze a otázky - Vše zde směřuje do cíle

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 11. 2021, 11:09:02 |

Jakákoli fyzická hmota zmizí, pokud je zde vysoká teplota, to logicky znamená že každá hmota ve vesmíru je obrazně jako led, který je zmrzlou vodou. Teplota může proměnit led ve vodu nebo páru, tak jako může teplota eliminovat hmotu, tak může čas eliminovat informace a programy, vše je zde závislé na mnohém, a tak je zde vše mnohým násilně manipulováno od svého vzniku do svého zániku.

Máme mnoho otázek, na které neznáme odpovědi, protože vnímáme u všeho jenom povrch a nedokážeme vnímat to co je pod povrchem! Z dálky vše vypadá jinak než z blízka, a tak z dálky může zlo vypadat jako dobro! Vše zde směřuje do cíle, protože je to tak evolucí naprogramováno, všechny cíle, do kterých se směřuje jsou iluzí, protože vše se v nás a okolo nás točí v kruhu a cíl do kterého se směřuje, to je jenom iluzorní bod na kruhu.

Trvale zde jsou vesmírná a přírodní pravidla podle kterých vesmír a příroda funguje nekonečnou dobu a tato přirozená pravidla není třeba nikdy nikde měnit, vše ostatní je zde dočasnou iluzí, vše se v nás a okolo nás neustále recykluje, a tak z malého vzniká veliké, a to se zase rozpadá na malé, je to nekonečný evoluční kruh, ve kterém je vše, co je živé jenom materiálem na evoluční pokusy.

Všechny příběhy, které za mnoho tisíciletí známe mají jedno společné, a tím jsou problémy, tam kde jsou změny tam jsou i problémy, každá akce zde vyvolává logicky reakci, komu není rady tomu není ani pomoci, nejsou zde lidi tak nejsou s lidmi problémy, nahradíme proto lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, takto zde skončí problém s; kastami, třídami, protekcí, korupcí, centralizací, monopoly, politikou, náboženstvím, propagandou, cenzurou, reklamou, válkou, pandemií, vandalismem, degenerací, přelidněním, špínou atd. běž se podívat do krematoria, jenom smrt je zde jistá!
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 145 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑