Diskuze a otázky - Vše se točí okolo závislostí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 08:49:18 |

Odpověď na základní otázku zní, vše se točí okolo závislostí, všechny problémy, které řešíme jsou spojeny se závislostmi, které nefungují optimálně, závislosti jsou i tam kde bychom je nehledali. Klasickou závislostí je příčina a následek, uděláte chybu a následkem je problém, chyby nedělají jenom lidi, chybuje vše, co je živé, protože dokonalost je iluze.

Brzo jistě dojde díky evoluci k tomu, že zde místo lidí budou autonomní roboti napojení na globální umělou inteligenci, i zde bude docházet k chybám a tím i problémům, zde platí zásada čím více složitosti tím více je zde i chyb proto je zde snaha o optimalizaci která odstraňuje složitost.

Závislost je zde na; centralizaci, civilizaci, kultuře, ekonomice, politice, náboženství, filosofii, umění, školství, zdravotnictví, vědě, technice, dopravě, pravidlech, zákonech, normách, penězích, práci, lásce, sexu, drogách, štěstí atd. jsme všichni loutkou kterou ovládají závislosti.

Většina nemocí těla a duše je způsobená neuspokojenými závislostmi, nevěřte na zázračné léky, je to jako se zuby, dokud vám zubař zuby správně nespaví do té doby vás budou zuby bolet. Pandemie, válka, inflace, bída, nezaměstnanost, deprese, drogy, extrémismus, vandalismus, propaganda, cenzura atd. to jsou bolavé zuby které potřebují, aby je zubař opravil!

Tím zubařem, který dokáže zázraky je evoluční proces, nevěřte těm, co zde všemu centrálně vládnou že oni dokážou ekonomické a sociální zázraky! Vždy když nemohu vyřešit nějaký problém tak se podívám, jak tento problém řeší příroda a dojde mi kde je příčina problému, nevymýšlejte to, co je v přírodě dávno vymyšleno a otestováno praxí.

Největším současným problémem je zbytečně veliká vzdálenost ke zdrojům, nemůžeme tak využívat zdroje, jak potřebujeme, je třeba začít pracovat na tom, aby nám nebyli zdroje vzdálené jenom tak se budeme mít dobře, to bude znamenat posílit ekonomicky rodinu a oslabit ekonomicky stát, rodina, kde je hodně dětí, je základem spokojeného života.
postmaster@inteligence.eu

reagovat

Vše se točí okolo závislostí

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 36 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑