Diskuze a otázky - Vše je zde nejisté a jenom problémy jsou jisté

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 09. 2022, 12:39:59 |

Mám problém a potřebuji jej vyřešit abych měl klid od problémů. Proč vlastně máme po celý život problémy, které nedokážeme snadno a rychle vyřešit? Za všechny problémy v nás a okolo nás mohou chyby, realita, ve které existujeme není dokonalá, protože je to testovací evoluční verze a nikdy zde nebude finální dokonalá verze života! Mnohdy je něco bez chyb ale přijdou změny a tím už to není bez chyb, pokud by zde nebyli změny tak by zde nebyla možná evoluce.
!905!
Máme zde možnost si demokraticky zvolit politiky a politické strany, jenže k čemu nám to je, když voliči nemají objektivní aktuální informace o politicích a politických stranách, je to vše jenom divadlo, ve kterém si politici hrají na to, co nejsou. Vše je dneska o pokryteckém egoismu, dobrota se tak stala žebrotou!
!905!
Všechny změny, které se zde dějí jsou povrchní a pod povrchem se nic mnoho tisíciletí nikde nemění, pod povrchem jsou jenom data a atomy, z dat a atomů je sestaven čas a prostor, napětí mezi protiklady je zdrojem energie a tato energie zde se vším pohybuje na základě příčiny a následku.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 66 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑