Diskuze a otázky - Vládnou nám ubožáci, které ovládá situace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 07. 2022, 07:05:19 |

Pandemie a válka na Ukrajině v nahotě odhalila to, že nám vládnou ubožáci, které ovládá situace, ovce nemohou vládnout ovcím, tak jako slepý nemůže vést slepé, o tom je rozdělní pitomců na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Svět lidí je všude mnoho tisíciletí o tom že se z lidí stali díky propagandě a cenzuře ubohé ovce s nulovou hodnotou, moje hra a moje svatá pravidla o tom je; pohádka, mytologie, pověra, fetiš, rituál, symbol, kult, sekta, náboženství, politika, filosofie, reklama, škola, rodina, rádio, televize, internet, knihy, časopisy, noviny atd. kdo nejde s námi, ten je náš nepřítel.
!905!
Podívejme se na vlastnosti, jaké má podle nás svatý bůh; dokonalost, moc, inteligenci, vědomosti, nesmrtelnost, všudypřítomnost, lásku, pravdu, schopnost dělat zázraky atd. všechny tyto vlastnosti má jenom situace která zde všemu kraluje. Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo lidí bude na světě umělá inteligence, která bude na dálku ovládat autonomní roboty, jako lidi zde nemáme už evoluční koncepci, a proto používáme; antikoncepci, sterilizaci, potraty atd.
!905!
Lidi jsou dneska jako peníze, které postihla inflace, protože ti, co nám vládnou tisknou digitálně peníze, které nejsou podložené zlatem, inflace vyhovuje těm, co nám centrálně chybně vládnou, protože inflace vede k tomu, že se veliké dluhy rychle všude na světě zmenšují. Další výhodou inflace je snižování kupní síly zaměstnanců, ten, kdo otrocky nepracuje se brzo ocitne v dluzích a tím zde existenčně skončí, je to moderní neviditelné otroctví. Líp lidem zde už nebude, protože dobrota je žebrota!          

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 77 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑