Diskuze a otázky - Vládnou nám mocní a bohatí iluzionisté

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 03. 2019, 20:51:59 |

!12!
Vše co je v přírodě nahé, to je i zotročeno přírodními pravidly, a tak je to svobodné, na začátku Bible je mytologie o tom, jak se první člověk styděl za nahotu, a tak opustil přírodní pravidla a přijal civilizační pravidla, tím že jsme přijali civilizační pravidla, tím jsme se stali otroky civilizace.
Civilizace je továrna na iluze které vypadají jako realita, když se k něčemu přiblížíme musíme se logicky od jiného vzdálit, tím že jsme se oblékli, tak se z nás stali bezcharakterní pokrytci, vládnou nám proto mocní a bohatí iluzionisté, co z klobouku na jevišti tahají ekonomické a sociální zázraky, protože mají kouzelnou hůlku.
Život je hra podle pravidel, situace určuje pravidla hry, jakmile se pes ochočí tak se u psa změní jeho myšlení a konání, pes přistoupil na naši hru a stal se součástí naší hry na to že iluze považujeme za realitu.
Když se naše myšlení nemůže vypořádat s tím, že jsme otroky civilizace, tak následuje chemický útok na naši duši pomocí; piva, vína, slivovice, cigaret, prášků na deprese, atd. následkem je tělo bez duše.
Návrat zpět k přírodě už pro nás není možný, protože bychom bez výhod a jistot co nám poskytuje konzumní civilizace, nedokázali v přírodě přežít. Dlouho jsem nechápal problém s tím, že se po mnoho tisíciletí neustále zabíjíme, a přitom zabíjení lidí, se považuje za zločin a hřích.
Vysvětlení je v tom, že jsme bezcharakterní pokrytci, pokud ve zbytečné světové válce povraždíme miliardu lidí tak je to jenom statistika, pokud ale zemře v nemocnici stářím; král, papež, prezident, celebrita, atd. tak je to najednou světová tragédie!
!54!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 409 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 18. 03. 2019, 20:55:23

Myslím tedy jsem!
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pravidlocivilizaceotrokbiblepřírodatovárnamytologiečlověkrealitazačátekiluzenahota

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑