Diskuze a otázky - Vladimir Putin je?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2022, 15:26:56 |

Mnoho novinářů se dneska zajímá díky válce na Ukrajině o to, kdo je to prezident Ruska Vladimir Putin? Slyšíme zde mnoho subjektivních pravd, o tom, kdo je to Vladimír Putin od lidí, co nerozumí lidské psychice, zabývám se lidskou psychikou 60 let a jsem stejně starý jako Vladimír Putin. Jak se vlastně stal z bezvýznamné nuly rychle prezident Ruska?

Nejspíše Vladimír Putin pochopil že může zde být ve své kariéře úspěšný, pokud se stane populárním hercem, ostatně nic nového pod sluncem, podívejme se do minulosti na celebrity a zjistíme že to byli populární herci.

Mnozí si myslí že je Vladimír Putin psychopat, protože pokud mu někdo klade odpor tak je agresivní, příčinou je zde vyčerpání jeho inteligence díky stáří, a tak už nezvládá dobře sebeovládání. Herectví velmi zatěžuje inteligenci, a to se většinou řeší pomocí chemie která dokáže na krátkou dobu inteligenci posílit a potom následuje veliké vyčerpání.

Herec je v mnohém podobný sportovci rozdíl je v tom že místo namáhání těla se za namáhá mozek, hrál jsem jako dítě závodně dlouho šachy, a to mě nakonec vedlo k zaměření na to, jak pracuje naše inteligence, protože šachy vyhrává ten, komu dobře pracuje inteligence. Inteligence je o našich vědomostech, které jsou praxí otestované, vědomosti dělají z člověka loutku, kterou ovládají vědomosti.

reagovat

Vladimir Putin je?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 89 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑