Diskuze a otázky - Vesmírní lidé!!!!!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:31:24 |

Tak kdyz jsem videl poprve tohle:
http://video.google.com/videoplay?docid=-8852825557269938734]tohle
tak jsem myslel ze padnu pod stul smichy... Doporucuju se pred tim nezhulovat, protoze pak se smichy potrhate... a nebo jo.. kdyz uz umrit tak smichy a zhuleny Dokazete si predstavit co to musi byt za model co ten Benda huli? To musi byt dobra palba

reagovat

Je benda frajer??

V anketě hlasovalo celkem 10 uživatelů

V diskuzi je 23 příspěvků a shlédlo ji 696 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

25052021

25052021 | 26. 05. 2021, 13:51:01 | více příspěvků | napsat uživateli

Jsou to podvodníci a lidé se nechají často jejími slovy uchlácholit. Není se čemu divit, mnoho lidí není spokojeno se svým životem a hledají alternativu a na to reagují právě takovéto nečisté energie.
[V DNEŠNÍ DOBĚ JE 99% LIDÍ SE SVÝM ŽIVOTEM NESPOKOJENO, COŽ JE ČINÍ VELMI ZRANITELNÝMI VŮČI KOMUKOLIV, NAPŘÍKLAD PLEJÁDANŮM]

Jde o to, že si tyto bytosti lezou tzv. do zelí a každý chce utržit co největší lidské sousto.
To vyúsťuje v určitou válku mezi nimi, kdy pomlouvá jeden druhého. Například plejáďané jsou vysazení na Ještírky.
[TOHLE JE ZAVÁDĚJÍCÍ, ONI SAMI JSOU JEŠTÍRCI, PŘED KTERÝMI VARUJÍ]

25052021

25052021 | 26. 05. 2021, 11:50:22 | více příspěvků | napsat uživateli

Posluhovačem zde v Čechách je již známí pan Ivo Benda. Uzavřel s ďáblem Aštarem Šeranem smlouvu, aby lákal lidi do jejich sítí. Mimochodem, jejich sliby nejsou ničím vázané, takže pokud někomu slíbí bohatství či jiné dary, nemusí je tak scela splnit, jelikož nemají takovou moc jak ji prezentují.
[Ivo Benda žije dost chudě. Plejádané velmi často lidem slibují peníze, spoustu peněz, ale Ivo BEnda dostal jen drobné, pokud vůbec něco. Ivo Benda je chudý a chudým zůstane. Přesto nemůže přestat ve své práci, protože je otrokem a oni neumožní Ivo Bendovi odejít. Ivo Benda měl mizerný život a proto hledal záchranu (buď to varováním pro všechny lidí, kteří mají mizerný život a je těchto lidí u nás milion) namísto toho se dočkal Ivo Benda zotročení. Kdyby Ivo Benda přestal dělat to, co dělá, tak jej plejádané nebo ilumináti nebo muži v černém krutě potrestají, proto musí Ivo Benda pracovat i zadarmo.]

Více zde: https://www.avatar07.cz/news/pozor-na-plejadany-1/

Plejáďané mi nemohou tak snadno lhát, tak jako svým lidským otrokům, jelikož karma působí i na ně a tím by mohli ztratit status 4 dimenze.
[Tohle je lež, Plejádané nemají status ani 5. ani 4. dimenze. Plejádané nemají vůbec žádný status. Převibrování do vyšší dimenze není převibrování do vyšší dimenze, ale prach obyčejný teleport. ]

Více zde: https://www.avatar07.cz/news/pozor-na-plejadany-1/

OTÁZKY MNOU POLOŽENÉ

1. Jste opravdu schopni dodržet slib, který prezentujete? Ne to nejsme.

2. Z Jakého důvodu nejste? Je to byznys, který také na této planetě vznikl díky nám.

3. Ano byznys je o výdělku a ztrátě, tak to u vás je že? Ano, my jsme ti co mají po vašem tzv. peníze a lidé jsou ti co je žádají.

4. Takže své sliby nedodržujete? Ano nedodržujeme, to je byznys.

5. Je mi jasné, že vaše pomoc je ta pomoc, kdy sami způsobíte danému člověku problém a pak mu nabídnete záchranu. Je to tak?Ano to je velmi dobrý a vždy úspěšný plán.

[POKUD JE OTÁZKA NEPOHODLNÁ, TAK NEODPOVÍ NIJAK A ODEJDOU, NEBO ÚČELOVĚ ZMĚNÍ TÉMA, NEBO PŘEVRÁTÍ OTÁZKU NA DRUHOU STRANU A ZAČNOU BÝT AGRESIVNÍ. ALE HYPOTECKY, POKUD BY ODPOVÍDALI PRAVDIVĚ, TAK PRÁVĚ TAKTO.]


25052021

25052021 | 26. 05. 2021, 11:30:25 | více příspěvků | napsat uživateli

https://www.avatar07.cz/news/pozor-na-plejadany-1/

zkopíruju varování před plejádany

do hranatých závorech budu psát svůj koment []

30.07.2012 21:37

POZOR NA PLEJÁĎANY!

Nebezpeční mimozemšťané zvaní Plejáďané neboli Plejárané ( GALAKTICKÁ FEDERACE SIL A SVĚTLA)

Toto je varování. Nevěřte Plejáďanům ( Plejáranům )

Popis: Na první pohled dobře vypadající bytosti. Ve většině případů ( ne však vždy) se světlými vlasy a s modrými oči. [MIMOZEMŠŤANÉ POMOCÍ GENETICKÝCH MODIFIKACÍ VYRÁBÍ UPRAVENÉ VERZE SEBE SAMA, PROTO JEJICH VZHLED NIC NEZNAMENÁ, PROTOŽE MOHOU VYPADAT JAKO COKOLIV KDOKOLIV] Dokáží ze sebe ( zřejmě pomocí nějakých technik) vyzařovat obdivující až božskou energie. Někdy budí dojem, jako by jste potkali Ježíše Krista. [ E X I S T U J E R A D I O F R E K V E N Č N Í T E C H N O L O G I E, K T E R Á U M O Ž N U J E V L I D E C H V Y V O L Á V A T B O Ž S K Ý P O C I T N E B O P O C I T S E T K Á N Í S B O H E M . D O K O N C E U M O Ž N U J E L I D E M V K L Á D A T D O H L A V Y R U Z N É M Y Š L E N K Y. ] Při prvním kontaktu se jeví velmi přátelsky s otevřenou náručí plnou nabídek pomoci všeho druhu. Pro neznalého člověka podávají zajímavé informace, kterého člověka tímto do slova oblbnou. Většinou daného člověka vychválí. Také některým lidem nalžou, že patří k nim, neboli že se inkarnovali na Zemi právě jako jejich druh. Přislíbí vše, aby mohli daného člověka za jejich služby ovládat. Jejich vlastnosti jsou typu mocenského, neboli otrokář a otrok. jsou velmi agresivní a pomstychtiví. Patří ke skupině nejnebezpečnějších bytostí tohoto vesmírů. Doporučuji je nekontaktovat a nevěřit jim. Pokud si vás sami najdou, okamžitě odmítněte vše co nabízejí. Je možné, že při jejich odmítnutí budou vyhrožovat vším, čeho se v životě bojíte. Pokud je však na začátku rezolutně odmítne, nemají možnost vám jakýmkoliv způsobem ublížit a sami odejdou. [TOTO NENÍ DOCELA PRAVDA, ZAVRAŽDILI JIŽ MNOHO LIDÍ, ALE NEDĚLAJÍ TO PISTOLÍ V RUCE, DĚLAJÍ TO TAK, ABY JE NIKDO NEPODEZŘÍVAL ] Mezi všemi rasami tak i v této jsou samozřejmě i jedinci, kteří nesouhlasí se zotročováním lidstva. [?] Těch je v tomto případě málo a proto radím všeobecně se vyhnout a rezolutně odmítnout pomoc či jakoukoliv lákavou nabídku jimi nabídnutou i kdyby se představovali právě jako ti jedinci, kteří nesouhlasí s vlastní většinou a chtějí opravdu lidstvu pomoc.

To že existují jiní lidé, bytosti a různé entity, které nepochází z tohoto materiálního světa, tedy z planety Země, ví každý člověk, který používá už jen pouhý selský rozum. [KAŽDÝ TO VÍ???] Ti lidé, kteří jsou stále ovlivněni systémem a nebo je jejich duševní vývoj stále nedostačující k pochopení jiných určitých věcí, neboli jsou ještě stále chyceny v materiálním metrixu, rezolutně odmítnou jakoukoliv zmínku o mimozemském životě. [NIKDY JSEM NECHÁPAL, JAK MŮŽE NĚKDO POCHYBOVAT O EXISTENCI MIMOZEMŠTANŮ. AVŠAK VŮBEC NIJAK TOHLE MYŠLENÍ NESOUVISÍ S MATERIÁLNÍM ZPŮSOBEM ŽIVOTA. MATERIÁLNÍ ZPŮSOB ŽIVOTA JE ZKAŽENOST, ALE JAKÝ TO MÁ VLIV NA VÍRU V EXISTENCI ŽIVOTA NA JINÝCH PLANETÁCH ??? ] Jejich svět je velmi malý i když si myslí, že právě ten jejich svět je veliký. Takoví lidé potřebují probudit, protože se velmi snadno nechají obelhat i obyčejnou televizní reklamou např. na skvělou paštiku MÁJKU (neplesnivou, plnou vybraného kvalitního a libového neprošlého masa, bez mouky a eček, která neškodí). [NEBO JSOU TO LIDI, KTEŘÍ STOJÍ FRONTU NA MASO Z ... KTERÉ SE VÁLELO NA ZEMI, JE ZKAŽENÉ A PLNÉ ČERVŮ, ALE STÁLE JE TO MASO A LIDÉ SI MYSLÍ, ŽE MASO JE NĚCO VÍC] No myslím, že víte sami jak to opravdu z potravinami je. To proč mluvím o takových lidech, je z důvodu jejich snadné manipulace a OBELHÁVÁNÍ. Toto obelhání se samozřejmě děje denně a to vteřinu za vteřinou, jak skrze televize, noviny, rozhlas, ve školách, na úřadech, ve vládě atd. Ti probuzení si začínají všímat těchto nepravd a manipulací z lidskou myslí a zaujímají vůči tomu všemu svůj vlastní postoj. Ovšem ti kteří stále nic nevidí a zatím je jich stále mnoho a mnoho, jsou nadále podvědomě řízeni a manipulováni, aniž by to věděli. Takovíto lidé jsou pak snadnou kořistí mnoha jiných mimozemských zájmů, takových zájmů, kteří lidstvo potřebují pro svoje vlastní přežití ovšem jako lidské otroky, který nic netuší. Jedni z takových mimozemských ras jsou již právě zmiňovaný mimozemšťané Plejáďané. Mimochodem jméno Plejáďané či Plejárané, není jejich pravým jménem. Toto oslovení se zde na planetě Zemi pouze uchytilo a tak se traduje. Je to něco jako jejich pseudonym.

......
teď vynechám, protože je to moc dlouhé
......

Nabízejí lidem záchranu, že je vezmou do svých lodí a odletí s nimi na jinou krásnou mírumilovnou planetu. Již mnoho lidí to učinilo a bylo velmi zklamáno. Tato jejich planeta je pro lidstvo něco jako koncentrační tábor, ze které není úniku, kde vládne pouze jen jedna povýšená rasa Plejáďané a lidstvo je zde bráno jako stroje. Lidé se slabou vůlí se pak pro ně stanou podlejzáky a ty jim pak slouží jako cvičení psi hlídající a donášející na ostatní lidi, tedy na svůj vlastní lidský druh. Tito psi slouží svým pánům jako bachaři lidí.

[PŘISLUHOVAČI PLEJÁDANŮ SLIBUJÍ EVAKUACI NA KRÁSNOU NOVOU ZEMI JIŽ SPOUSTU LET, ČÍM DÉLE SLIBUJÍ, TÍM VÍCE JSOU LIDÉ NATĚŠENÍ... ALE VE SKUTEČNOSTI JSOU NATĚŠENI NA OTROCTVÍ.
IVO BENDA PÍŠE KECY O TOM, KOLIK LIDÍ JIŽ BYLO PŘEVEZENO DO RÁJE NA NOVÉ ZEMI (NOVÁ RAJSKÁ PLANETA, KTERÁ MÁ BÝT ZÁCHRANOU PRO LIDI), TITO LIDÉ VŠAK NA NOVÉ PLANETĚ OTROČÍ, COŽ SE VŠAK NIKDO NIKDO NEDOZVÍ, PROTOŽE TITO LIDÉ NEMAJÍ MOŽNOST SE JAKKOLIV KONTAKTOVAT S LIDMI NA NAŠI STARÉ ZEMI NEBO JE NAVŠTÍVIT]

Tito Plejáďané nejsou svatí i když se ukazují podobami, jako jsou obrázky Ježíše. Jejich pravá tvář je satanismus. [CO TO JE SATANISMUS? OBČAS TO NĚKDO POUŽÍVÁ, ALE MYSLÍ TÍM POKAŽDÉ NĚCO JINÉHO. VE SVĚTĚ NÁBOŽENSTVÍ JE KAŽDÉ NÁBOŽENSTVÍ SATANISMUS Z POHLEDU JINÉHO NÁBOŽENSTVÍ.] Jsou to pekelné bytosti. Při setkání s nimi vás ohromí jejich jasnost světla, kterou vyzařují. [LUCIFER, VLÁDCE PEKLA VE VŠECH LIDOVÝCH POHÁDKÁCH, ŽE V PŘEKLADU DO ČEŠTINY SVĚTLO-NOŠ. PEKLU VLÁDNE TEN, CO SI ŘÍKÁ "PŘINÁŠÍM SVĚTLO", LATINSKY LUCIFER] Jejich vzhled je příjemný a svými energiemi ( uměle vytvořenými) dokáží člověka obelstít, jelikož se jeví jako nádherní andělé. Nenechte se však zmýlit, neboť je to jenom past. Ďábel má mnoho podob.

Více zde: https://www.avatar07.cz/news/pozor-na-plejadany-1/

25052021

25052021 | 26. 05. 2021, 02:38:09 | více příspěvků | napsat uživateli

tohle je lepší video, vlastně jsou to oni, pravá podoba vesmírných lidí
https://www.youtube.com/watch?v=uIKYc32STI4
https://www.youtube.com/watch?v=69NmvGDVKiI

n e g a t i v n í
m i m o z e m š t a n é vytvořili také tohle
http://www.poselstvi-zbytku.org/
o n i v a r u j í s a m i p ř e d s e b o u

najednou se v textec nepíše i mimozemštanech, ale jen o bohu a ježíši kristu, najednou!
a samozřejmě nesmí chybět silná proti-ruská propaganda, na kterou u vesmírných lidí zapoměli.
ty texty vypadají jinak, ale autorství je stejné.

z vesmírných lidí se můžete prokliknout na boží rodinu a z tama zase na varování a poselství zbytku
http://panjeziskristus.websnadno.cz/ http://svetelneinfo.cz/vesmirni-lide-a-jejich-spoluprace-s-misi-bozi-rodiny/
http://poselstvi-zbytku.org/


uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:31:34

áá promiň blbne mi klávesnice na notesu.. to kdy sladký tam bejt nemá !811!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:30:37

> Merlin.UF
TAk když mu jí seslali přímo z nebe!811!!811! hele já du spát!1324! kd sladký kdyžtak vzkazy ju?!1351!... slakdý sny....

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:27:41

> jedna_mala_bosorka
no to by mu sedlo :D presne pro neho :D

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:24:46

> Merlin.UF
určitě nějakou Andělu Světlou !811!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:19:46

> jedna_mala_bosorka
by me zajimalo jestli ma zenskou :D

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:18:46

> Merlin.UF
má vymytej mozek.. on tomu opravdu věří... tohle dělaj ty sekty...

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:06:18

> jedna_mala_bosorka
ja bych ho utnul pesti do pysku at se vzpamatuje :D

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 01:05:35

> Merlin.UF
jak chtěl chudák ještě něco dodat a ta ženská ho utla!811!...

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:59:01

> jedna_mala_bosorka
ja se bojim toho kokota :D mam strach ze jednou se zadusim smichem :D

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:52:13

> Merlin.UF
dobže tak promiň .... !811! prostě ty obrázky sou hnusný a já se jich bojim!1383!!811!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:49:42

> jedna_mala_bosorka
stane se :D:D

B-Smiley

B-Smiley | 17. 08. 2009, 00:49:37 | více příspěvků | napsat uživateli

co to je twl za kkt:D:D!2!!2!!2!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:48:41

> Merlin.UF
tak já nevim u nás se to slovo používá ve smyslu šoky !811!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:46:57

> jedna_mala_bosorka
amoky ? tzv. nekontrovatelne silenstvi veseleho charakteru ? :D:D:D myslim ze jsi to chtela nazvat jinak :DD

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:45:03

kde dostal ten titul?!20!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:44:53

ááá fůůůj on je jeden z těch pošuků co vylepujou ty hnusný strašidelný vzkazy a obrázky po městě.... z nich já mam amoky!1301!

Tim78

Tim78 | 17. 08. 2009, 00:36:20 | více příspěvků | napsat uživateli

Andělé světla...!1152! a to je ten týpek Ing. !1070!!511!

misulin_ka

misulin_ka | 17. 08. 2009, 00:35:37 | více příspěvků | napsat uživateli

!811!

uživatel eliminován | 17. 08. 2009, 00:32:31

pošahaná to sekta taky jsem se bavila !2!!2!!2!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

smíchnezhulovathulidobročlověkbendapalbamodel

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑