Diskuze a otázky - Velký zisk z práce proměnil opici na člověka

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 11. 2022, 21:12:00 |

Pokud pracujeme a nemáme z práce zisk tak se měníme na pitomou opici, práce je trestem, pokud z práce není veliký zisk. Podívejme se na to, jak se každý bezcharakterní kariérista chce stát naším prezidentem na deset let, aby měl ze své práce veliký zisk a velikou popularitu. Nikdo nestojí o to zametat ulice za minimální mzdu to považuje za ponižující práci.

Proč je zde všude dlouhodobě nedostatek práce za vysoký zisk, to je zásadní otázka u ekonomiky a politiky? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde nedostatek práce za vysoký zisk tak příčinou jsou chyby v nás a okolo nás, lidi dělají chyby a následkem je to že se mají zle. Podívejme se na vysokoškoláky, co dělají chyby a následkem je; ekonomická krize, revoluce, válka, pandemie, drogy, vandalismus, příživnictví, extrémismus atd.

Podívejme se kriticky na diplomové práce, něco tak pitomého může napsat jenom pitomec a teď si představte to, že se ten pitomec stane prezidentem nebo ředitelem! Z díla poznáme tvůrce, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, pokud se zblízka podíváme na to, co nad námi kraluje mnoho tisíciletí, tak zjistíme to, že nám kralují blázni, a proto žijeme všichni v konzumním blázinci, každý je do něčeho veliký blázen, normální člověk je špatně diagnostikovaný blázen.

reagovat

Velký zisk z práce proměnil opici na člověka

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 87 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑