Diskuze a otázky - Velké vzniká z malého

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 09. 2022, 10:41:35 |

Z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, proč nemáme prachy? Nemáme prachy, protože jsme malou součástí velikého konzumního systému, prachy má jenom to, co je veliké!
!905!
Veliké parazituje na malém a malé se tomu nemůže bránit, zájem velikého je nad zájmem malého a je zcela jedno jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, protože nikde na světě není pro lidi spravedlnost, protože je všude rozdělení na veliké a malé.
!905!
Pojem veliké a malé je relativní, záleží na tom, s čím se něco porovnává, někdo si myslí že má málo peněz, protože svoje množství peněz porovnává s těmi, co mají hodně peněz, pokud by svoje množství peněz porovnal s těmi, co mají jenom samé dluhy tak by měl hodně peněz.
!905!
Veliké množství informací, které nás od narození do smrti zaplavují tak že z toho máme deprese a stres, vzniká z malých dat, které se programově upravují na informace a z informací potom vznikají programy a inteligence. Všichni chtějí mít z informací a programů veliký užitek a následkem je propaganda a cenzura!

reagovat

Souhlasíte

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 54 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑