Diskuze a otázky - Vaše nejoblíbenější jídlo

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:25:46 |

Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo ? Sám sebe považuji za gurmána a kulinářství patří mezi mé nejoblíbenější činnosti. Není nic lepíšho než si večer otevřít víno a udělat si chleba se sardinkama a cibulí. Dám vám recept : Nakrájíte chleba na tři tenké plátky. Pomažete máslem z jedné strany, ale opatrně. Pomažete sardinkami a ozdobíte nakrájenou cibulí. Tuto pochoutku můžete připravit návštěvám a kamarádům, hodí se při jakékoliv příležitosti. Podělte se o váš oblíbený recept a vaše oblíbené jídlo.

reagovat

Můj nejoblíbenější šéfkuchař

V anketě hlasovalo celkem 5 uživatelů

V diskuzi je 14 příspěvků a shlédlo ji 1063 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 18. 09. 2009, 21:57:57

°°_MOJE_NEJOBLÍBENĚJŠÍ_JE_VŠECHNO_CO_MI_CHUTNÁ_.._!989!!929!!886!_°°

uživatel eliminován | 18. 09. 2009, 21:41:50

blablabla

Mustafix

Mustafix | 15. 09. 2009, 13:38:35 | více příspěvků | napsat uživateli

není nad pořádnej kus špeku nebo slaniny s chlebem !739!

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:37:31

kuratko z kybliku z kfc!989!!918!

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:35:59

cuc na kládě v čokoládě

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:33:17

pizza 4 syry,peceny brambory s cesnekem :D

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:30:12

!663!

XxDsceneckaXxD

XxDsceneckaXxD | 15. 09. 2009, 13:29:14 | více příspěvků | napsat uživateli

krupičkáá !1073!

rockNroll_bombing

rockNroll_bombing | 15. 09. 2009, 13:28:54 | více příspěvků | napsat uživateli

Placky s cibulí

Měkké těsto: 1 kg hladké mouky, víc jak 1/2 l vlažné vody
Náplň : cibule nakrájená nahrubo nebo celý pórek nakrájený na kolečka, olej na potření těsta, pepř, sůl, tuk na smažení.

Mouku dejte do mísy a postupně přilévejte vodu. Těsto zpracovávejte vařečkou a nakonec rukama na válu 5 - 10 minut. Pak ho nechte pod mísou v klidu asi 1/2 hodiny, během této doby ho ještě několikrát propracujte. Z těsta vyválejte placku o tloušťce 2-3 mm. Potřeme ji olejem, posypeme solí, pepřem a nakonec cibulí. Zarolujte a stočte do šneka. Válečkem ho rozválejte na silnější placku. Opékejte ji dozlatova na teflonové pánvi s menším množstvím tuku, během vaření na chvíli pánev přikryjte pokličkou, aby se propekla. Na povrchu musí být křupavá a uvnitř vláčná.

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:28:42

krevety !419!

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:28:28

moje jsou vajecne placky vlastni vyroby nahazu tam vsechno co se da snist doma pak uz jenom smazit a smazit a dobrym studenym lahvackem to zapit ...........

Amy1

Amy1 | 15. 09. 2009, 13:27:28 | více příspěvků | napsat uživateli

Lasagne :) Ale jen v omáčce a s masem a sýrem.

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:27:21

!1004! Rajskááááá !1357!

uživatel eliminován | 15. 09. 2009, 13:25:55

Zatím nikdo nereagoval, buď první!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

chlebacibulejídloreceptstranadámavínovečersardinkaplátekgurmánkulinářstvílepíšhokamarádpříležitčinnostmáslosardinkamanávštěvapochoutka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑