Diskuze a otázky - V ráji je spravedlnost pro anděly

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 10. 2022, 08:04:22 |

Tak jako existuje ráj a peklo tak existuje i spravedlnost a nespravedlnost, je to o napětí mezi protiklady a tato energie zdrojem pro vše zde je. Protiklady jsou i tam kde bychom je nehledali, díky protikladům je zde evoluční proces založený na příčině a následku, evoluce z nás všech učinila materiál na evoluční pokusy, a proto je zde vše živé dočasně, smrt to je ukončený evoluční pokus.
!905!
Stvořitelem času a prostoru je smrt, Boha a Satana si pitomci vymysleli, aby tak mohli snadno dělat z cizích lidí pitomce! Vše je nejisté a jenom smrt je jistá, ale o takovou jistotu nestojíme, a tak se snažíme vytvořit pro sebe centrální systém ve kterém budeme mít jistoty, jenže každý zisk je spojen se ztrátou, protože pokud se k jednomu přiblížíme tak se od jiného vzdálíme, a tak ve snaze stvořit pro pitomce ekonomický ráj, jsme stvořili pro pitomce ekonomické peklo.
!905!
Elity slibují pitomcům zázraky, které se realizují v budoucnosti, je to ale jenom podraz, protože na zázraky má monopol jenom evoluční proces, který chybné za správné nahrazuje, naše možnosti a schopnosti jsou mnohým limitované. Podívejme se na staré populární knihy, které už nikdo nečte, protože jejich hodnota je nulová, místo knih je zde televize a internet, vše se rychle mění a ten kdo se nepřizpůsobí optimálně změnám se stává zde příživníkem.
!905!
Pokud tolik toužíme po ekonomickém ráji, kde se nelže a nekrade tak budeme muset pitomce nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou pitomci tak nejsou s pitomci problémy, pitomec to byla testovací evoluční verze a finální evoluční verzí bude robot, civilizace je o nahrazování živého za to, co není živé, proto jsme koně nahradili za automobily. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak bude už brzo robot prezident vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální optimální genocida.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 54 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑