Diskuze a otázky - Uvěřím v politiku až uvidím ekonomické zázraky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 09. 2022, 09:51:33 |

Konzumní společnost je jako počasí, které se neustále mění a politici nám slibují krásné počasí! Vše je zde o propagandě a cenzuře od té doby co si lidi nejsou rovní, tam kde není spravedlnost tam není ani pravda a láska!
!905!
Neustále je zde konflikt mezi praxí a teorií, nikdo nemůže sloužit praxi a teorii současně protože když se jednomu zavděčí tak druhé rozhněvá. Ježíš Kristus sloužil praxi, a tak jej teoretici nahého ukřižovali, potom to zkusil Jan Hus a toho zase upálili, je to pořád stejný příběh o tom, že v pekle nejsou andělé!
!905!
Druhý příchod Ježíše Krista to je film Matrix, zde je taky konflikt mezi praxí a teorií v moderním virtuálním pojetí. Komu není rady tomu není pomoci, pitomci si naivně myslí že jejich demonstrace s prapory v centru hlavního města mohou něco změnit k lepšímu.
!905!
Změna k lepšímu je v tom že zde místo pitomců budou autonomní roboti a umělá inteligence, nejsou na světě pitomci tak nejsou s pitomci problémy to je logické, pitomců je na světě jako sraček, a tak život stojí za hovno, bylo a bude, dokud zde budou pitomci, co si hrají na to, co nejsou.
!905!
Občas se zastavím na kus řeči s pitomci, ale je to jenom marnost a ztráta času, z nuly nikdo číslo neudělá, pitomci si o mě většinou myslí že jsem sežral Šalamounovou hovno, protože mají v hlavě nasráno! Nejhorší jsou pitomci s titulem, protože státní vysoké školy to jsou továrny na pitomce, důkazem jsou diplomové práce, které jsou naší společnosti na hovno.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 157 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑