Diskuze a otázky - Úspěšné podnikání je o inteligenci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 10:26:46 |

Fyzickou těžkou špinavou prací nikdo v podnikání ekonomicky neuspěje, z díla spatříme tvůrce o tom je naše inteligence, testovat lidi na inteligenci a vědomosti je pitomost kterou vymysleli pitomci. Inteligence je práce s informacemi, hodnoty vznikají jenom díky práci hmotné a nehmotné, to, co nepracuje egoisticky parazituje na cizí práci!

Nadbytek vzniká díky nedostatku, moc vzniká díky bezmocnosti, pravda vzniká díky lži, život vzniká díky smrti atd. vše je zde o protikladech mezi kterými je napětí, vše, co zde existuje to má i svůj protiklad, často je nám protiklad skryt, protože je nám mnoho vzdálený.

Vím jistě to, že ty nic nevíš o světě, ve kterém existuješ, jsi jenom ubohou genetickou loutkou, kterou konzumní systém snadno ovládá pomocí odměny a trestu, byl jsi vyroben a nastaven k tomu, abys zde byl otrokem centrálního systému. Brzo už přijde evolučně nová doba, ve které místo pitomých lidí zde budou inteligentní roboti na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, to je logické optimální evoluční řešení.

reagovat

Úspěšné podnikání je o inteligenci

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 65 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑