Diskuze a otázky - Učení se novému bude zaměstnáním budoucnosti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 10. 2022, 20:34:46 |

Stroje a programy berou lidem zaměstnání už velmi dlouho a jak dát lidem zaměstnání, aby lidi měli smysl života, když za lidi všechnu práci udělají stroje a programy? Lidi budou chodit od 5 let do 80 let do školy, a to bude jejich jediné možné zaměstnání, učitelem ve škole budou stroje a programy, nebude zde možnost školu ukončit a pracovat za peníze nebo za výhody.

Mnozí logicky namítnou že jaký to bude mít smysl chodit pořád do školy, když vzdělání nebude možno využít profesionální prací. Smyslem bude mít lidi pod kontrolou, aby lidi nemohli z nudy dělat pitomosti, lidi budou ve škole i spát nebudou mít svoje byty a svoje domy.

Nebudou zde školní prázdniny nebo volné soboty a neděle, učení bude 365 dní v roce. Ten, kdo se bude dobře učit postoupí do vyššího ročníku kde bude náročnější učení, nebude zde už známkování, ten, kdo se bude špatně učit bude mít snížený příděl jídla na existenční minimum.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 219 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 07:14:55

Příroda je přirozenou organizací, a tak je originálem, lidská civilizace není přirozenou organizací, a tak je to ubohá kopie s nulovou hodnotou. Čím více se vzdalujeme od přírody tím více máme problémů, na které nemáme optimální řešení, komu není rady tomu není pomoci. Vše je zde o příčině a následku, každý náš problém tak má i svoje příčiny a pokud tyto příčiny najdeme a odstraníme tak problém zmizí.

Nejvíce problémů máme dlouhodobě s teorií a penězi, jde zde o civilizační náhražky, které v přírodě nikde nejsou používané. Pořád nechápeme to, že realita to je evoluční proces založený na boji o hodnoty, pokud v civilizaci není boj o hodnoty tak následkem jsou v civilizaci problémy, na které není řešení. Mír to je válka vedená tak že ji nevidíme a tato neviditelná válka je pro nás psychickým očistcem.

Jenom smrt dokáže ukončit válku a nastolit mír ve kterém nejsou problémy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi už žádné problémy. Člověk to byla evoluční testovací verze a finální verzí je autonomní inteligentní robot na akumulátory. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, i na tebe dojde a robot ti vezme tvoje zaměstnání, bez peněz se z tebe stane ubožák.

Vita1971

Vita1971 | 22. 10. 2022, 20:41:39 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑