Diskuze a otázky - TUNING SRAZ v Kopřivnici

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 13:54:07 |

Kdy je tento rok ten sraz? Nevite někdo? PLS PLS !892! !1323!!1323!!1277!!1277!!1277!!1323!!1323!

reagovat

V diskuzi je 66 příspěvků a shlédlo ji 523 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 15:17:15

michael19: ok

michael19

michael19 | 3. 01. 2008, 15:11:53 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:aha takže sme se dopracovali se slovem stavba až k motokárám.. no dobrá motokáru neplánuju,tudíž je vhodnější slovo skládat,..takže jsi diskuzi vyhrál stím,že jsi se chytil za slovíčko,vtom případě gratuluju,byt podstata nebyla dořešena.. viděl bych to jako uzavšenou diskuzi
těch 15minut bych už neřešil,zbytečně by vznikal důvod se dál hádat..

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 15:01:18

nevim ale jesi tam dorazim tak radši jedte domu protože já a mí500 žerem asfalt!856!!856!

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 14:54:42

Ano, přesně to myslím - stavba je třeba Atack (nedo jak se to píše) ze Slovenska - i když použiješ některý sériový díly, základ si postavíš - a to je rám na kterej navěsíš kastli...
Je to jak s motorkama, stavba je jen když posvařuješ rám - všechno ostatní je poskládaná přestavba....
Těch 15 minut je v dílně, proto jsem napsal poznámku o tom, že pak to auto dotáhneš na sraz na vozíku - někde na srazu na heveru, bych se s tím fakt nedrbal...

michael19

michael19 | 3. 01. 2008, 14:46:10 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:aha takže to je ale pořád málo, rám dodělat je asi jako naházet na kastli rozpěry..je to stejnej dodělek..jiné internals převodovky..to je asi stejná záměna jak za nízkokompresní písty nebo ojnice jiného tvaru a hmotnosti.. setrvačník jiné tlouštky a podobné záměny.. trošku je to zvláštní..
to bys jako stavbu musel to auto doslova vymyslet.. ale už bych se nehádal, stejně nikdo neustoupí.. byt je to každého názor..
těch 10lidí jsem uvedl příkladem.. je jich samozřejmě víc.. nerozletí se jim to protože ji vymění za silnější z většího motoru.. ale pořád zůstane seriového provedení...rozumíme si?
argumentovat při výměně zarezlýma šroubama nebudu,protože většinou zarezlé při Xté výměně nejsou a ikdyby byly, by bylo asi opravdu trapné..ale na těch 15minut bych se opravdu rád podíval.. nebudu se tomu času vysmívat,jde to udělat rychle a závisí to od přípravy..
závodit se nebude, protože stejně jako ty na to nemám auto ...

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 14:38:05

jo a aby to zas někdo nepřekroutil, myslím kromě šestiválcový E30 i všechny 4-válcový...

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 14:31:29

michael19: máš pravdu - nic jsi nepochopil...píšu to už posté, takže naposledy:
"stavba" znamená, že začneš rámem a postavíš individualitu....všechno ostatní jsou úpravy a skládání (víceméně úspěšně) něčeho, co už někdo postavil!
Pokud jsi to opět nepochopil, už mi to ani nepiš, pže moje slovní zásoba na popis něčeho tak jasnýho už je vyčerpaná.
Výměna převodovky za 15 min. na BMW 325i E30 (v podstatě i na všech čtyřválcích) není problém...na požádání předvedu. (Pochopitelně argumentace zarezlýma šroubama je přinejmenším ubohá!2!)
A to že se deseti lidem převodovka nerozletěla pro mě znamená jen jedno - nevyužili naplno potenciál motoru...Pže kdyby jo, tak by sériovou převodovku měnili hned po těch 400m - to mi věř!5!
Sprinty už nejezdím, pže na to nemám auto - ale pokud moc toužíš soupeřit, napiš mi kde a v jaký třídě pojedeš, něco si seženu!27!!1058!

michael19

michael19 | 3. 01. 2008, 14:23:25 | více příspěvků | napsat uživateli

ne mého ega ses nedotkl. spíš ses sám zesměšnil první větou.. asi si mě moc nepochopil,ale to je možná tím,že jsem to špatně napsal, ale neřeším prkotiny.. výměna převodovky za 15minut? když jsi spočítám šrouby a přístup k nim,tak bych těch 15minut nenapsal ani po požití půl litru tvrdého alkoholu,ovšem souhlasím s tím,že převodovka jak u BMW tak u SX je snadno měnitelná,.. nicméně nebude potřeba..

takže jsem tě pochopil asi tak..když na autě změníš a předěláš vše krom převodovky tak je to lehká úprava a nikoliv stavba..? hmm zvláštní názor..
nevidím důvod proč by se rozletěla, opět jsi chytřejší než desítky lidí co maj silný motor na seriové převodovce a jezdí stím v pohodě dodnes.. a jezdí stím vynikající časy..

to by mě zajímalo,když máš plnou hubu kritiky,kde jsi sám vypsanej na nějaké výsledkové listině.. zejména na těch 400m ..

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 13:18:08

michael19: Ty seš vážně kouzelnej, do očí říct tyhle řeči o rodico tady vedeš by Tě ponížilo.....!2!!2!!2! Ale tady to sypeš z rukávu....No nic, tohle už komentovat nebudu.
Šmarjápanonanebesích - my mluvíme asi každej jiným jazykem. Právě proto, že to auto nebudeš mít jen pro jedinej účel, bys měl mít jednu převodovku na normální ježdění a jednu na sprinty - nevím jak na sx, ale na báwu trvá výměna cca 15 min. na zvedáku. A pak máš jednu rezervní a můžeš v ní ladit převody klidně podle délky tratě!1058!
Pokud auto nechceš tahat po srazech na přívěsu, potom je jasný, že si necháš standartní s tím, že:
a/ po pár sprintech se Ti rozletí....
b/ nebudeš mít nikdy optimální čas, vzhledem k průběhu motoru
Potom se ale nedá mluvit o stavbě auta - pouze o částečných mírných úpravách. Ovšem předpokládám, že předposlední větou jsem se zase dotkl Tvýho ega
!2!

michael19

michael19 | 3. 01. 2008, 13:05:46 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:možná kdybyses zeptal na to co chci a sčím to chci a co použiji,nemusel bys vyvolávat hádky, na nic ses nezeptal a hned jsi vše kritizoval,mě nebaví se hádat a už vůbec ne dokola o tom samém. napsal jsem ti jasně toto :neplánuju dragster ani auto do vrchu, jen rychlý stroj pro 400m a pro běžný provoz,kde bude jezdit nejčastěji,.. takže nechápu tvůj výlev o převodovce,když lidi co maj tyhle stroje dávno hotové na převodovku šáhli jedině tehdy když ji měnili za jinou z většího motoru z důvodu výdrže..... ty neznáš fakta,ale hádat se budeš pořád dokola...je mi jasné,že když to budu mít pouze pro čistočistě 400m,vrch,okruh..že nebude seriová převodovka ideální,ale já to nebudu mít jen pro jediný účel.. už jsi to pochopil?
s tou rodinou to fér není, ale to jsem ti už napsal,..a kté tvé poslední poznámce, do očí bych tu rodinu vynechal,ale ne ze strachu, ale proto,že by mne to ponížilo,jako možná i v tomto případě, strach z tebe nemám, to vžádném případě, po hubě jsem už dostat a v některých případech jsem to neustál..ale už jsem i rozdal a problém jsem stím neměl.. já se toho nebojím a nestydím se nic přiznat,ale nevím kde ty bereš tu jistotu v tom co jsi napsal !191! osobně bych tyhle nereálné nesmysly vynechal..a pokud se bude pokračovat v debatě tak k tématu

PS:motor a rotor si možná pleteš ty...nikde jsem nic takového nenapsal..a nikde jsem neviděl auto pro 400m a víkendový provoz po veřejných komunikacích s klecí.. !191!

KubikCv

KubikCv | 3. 01. 2008, 12:51:27 | více příspěvků | napsat uživateli

Tuning, gel, techno, milujem to všechno, izolepou auto zpras, hurá na Mimoňský sraz.

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 12:47:57

michael19: myslím, že jsem Ti řekl jasně co děláš špatně - to že nejseš schopnej se nad tím zamyslet a pochopit to je Tvůj problém.
Když si pleteš rotor s motorem a říkáš tomu slovíčkaření, prosím.....!2!
Když Tě uráží, že Tě někdo opraví, tak se začni bavit o něčem o čem jsi aspoň četl, když už v praxi víš kulový !5!
Já říkám věci na rovinu, tak jak to je - a nebudu se tvářit, že bastlení auta v přemotorovanou bestii, bez pořádnýho podvozku, brzd a převodovky obdivuju....Nebo, že samolepky a neony z Tesca jsou vrchol tuningu. Prostě to tak NENÍ stejně jako nahrazení sériovejch dílů na autě nebude nikdy "postavení auto" ale vždycky jen "poskládaný auto".
Na všechny proč jsem Ti odpověděl - včetně toho proč bys měl umět přeskládat převodovku, když se chceš postit do stavby. Pokud Ti ještě něco není jasný, zkusím Ti to vysvětlit jak malýmu dítěti polopatě - ale už jen jednou, pže podle reakcí si stejně myslím, že je to jak házet perly sviním.
Mimochodem, Tvou mámu ani holku, ani nikoho z rodiny jsem si nevzal do pusy ani jednou - dělím člověka kus ad kusu a to že seš guma, neznamená nutně, že stejně postižená je celá rodina do osmýho kolena....
Což ale u Tebe nemůžu říct - zbytečně do toho taháš lidi z mýho okolí... Možná by bylo dobrý se potkat osobně, jestli bys byl takovej hrdina na metr od reality... !1058!

michael19

michael19 | 3. 01. 2008, 11:05:33 | více příspěvků | napsat uživateli

tvou maminku už nechám být, není to fér a je mě ji docela líto.

michael19

michael19 | 3. 01. 2008, 11:03:42 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:ne BOV jsem nepoužil ani ho u bidrina nikdy neobjednával a ani to dělat nikdy nebudu..to že si to nekdo objednal to mě je jedno, má to na autě spousta lidí.. i na SX,ale bohužel, nebudu tě tu přesvědčovat o tom,které SX je rychlejší a které ne.. stejně je to zbytečný protože ty jsi zamindrákovaný trotl, který se chodí na diskuze jen hádat.. chytáš už se kdejakého slovíčkaření,ničeho jiného nejsi schopen, pro diskuzi s tebou nemusím přemýšlet, protože ty nejsi schopen diskuze na nějaké úrovni,ale snažíš se o diskuzi která vede pod úroven.. jsi člověk který mi nemůže dát žádné potřebné informace, možná je to to co tě žere, možná je to nuda u PC,netuším,ale při svém věku bys měl už pustit nosánek dolů a vést iskuzi normálně. Každou diskuzi kam vlezeš rozhádáš, můžeš mi prosímtě vysvětlit proč to děláš? Navíc jsi napsal včera,že už na mne nebudeš reagovat,ptám se proč reaguješ a opět píšeš hromadu nesmyslů? nebyl jsi schopen mi odpovědět ani na jediné Proč, které jsem v diskuzi položil, takže bych závěrem znovu opakoval,že jsi jen obyčejný kokot a patrně jsi vždycky byl a vždy budeš.. a jestli ti stará dlouho nedala, tak se jí na jednu stranu nedivím, jestli se sní bavíš ,tak jako tady,asi chodí za jinýma.. doufám,že už opravdu nebudeš reagovat, mě už to s tebou nebaví, pořád dokolečka, ale urážet se tu od nějakého chudáčka nenechám..takže se měj.. a když už budeš reagovat,..tak jen na otázky proč..... bye

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 07:58:44

michael19:
PS: už raději nemysli - evidentně je to bez efektu.......!5!!1362!

uživatel eliminován | 3. 01. 2008, 07:57:49

michael19: od člověka kterej nerozezná rozdíl mezi skládáním a stavbou auta to zní docela směšně....!2!
BOV jsi nepoužil? No někdo s nejsilnějším a nejrychlejším sx v republice mi tady tvrdil, že má objednanej od Bidrin Performance...Když jsi to nebyl Ty tak potom to vypadá na davovou psychózu - všechny sx v republice jsou nejrychlejší!1362!!1362!!1362!
Nevím co máš pořád s tou mámou - opakuješ tady nesmysly dokola jak kolovrátek.
Jo a nikam neutíkám - jen mě už nebaví dohadovat se o věcech s člověkem jehož způsob myšlení a vyjadřování je na úrovni sedmiletýho dítětě....
PS: každej si už obrázek udělal, stejně jako v diskuzi, kdys chtěl brát hromadně řidičáky skupiny A bez zjevnýho důvodu....Fakt demence.

michael19

michael19 | 2. 01. 2008, 16:14:58 | více příspěvků | napsat uživateli

Spider:PS:já myslím,že ti vyhovuje právě ta půda,kde můžeš zářit sám,..lidé ti to tam žerou,..ale když s tebou někdo nesouhlasí a stojí si za svým názorem,tak utečeš (možná plakat za mamčou) diskutovat někam na tu zářivou půdu.. taky ti přeju at na ni kápneš, a až mi budeš umět odpovědět,na mé "proč" tak můžeš přijít diskutovat, do té doby si ty suché kecy nech pro někoho jiného.. bye

michael19

michael19 | 2. 01. 2008, 16:07:21 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:BOV jsem nepoužil žádný...možná si slepej, možná si blbej, nebo v tom hledaš úmysl.. nevím,..nepřemýšlím nad tím,.. jestli jsem pro tebe nula, je mě jedno,ty jsi pro mě pořád stejný kokot jako na začátku diskuze,takže svůj názor měnit nebudu ani ho opakovat.... reálné spupeření nemůže nastat do té doby,než to co chceš postavit postavíš.. znovu ti píšu, jestli si chceš poplakat, zajdi za maminkou at tě utěší.. pokud je to málo, zajdi do garáže a běž se projet v autě..víc poradit neumím,možná jen tu PA..ale výběr máš,tak to nechám na tobě.. nechápu jediný důvod tvého jednání..

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 16:05:17

michael19:
PS: jo a mizím, takže na infantilní připomínky už nebudu reagovat - stejně už to začínala být nuda. Nech si to pro někoho kdo o tématu nemá ani páru - tam kápněš na úrodnou půdu a můžeš zazářit !5!!1058!

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 16:00:53

michael19:rozdíl mezi mnou a Tebou je, že já jsem víc na to měření sil na silnici a Ty na papírový hodnoty....!1362!
Taky neznám moc lidí co by si blow off ventil nechali poslat bez toho aniž by vyzkoušeli který mk bude nejlepší - ale to už je jiná pohádka a nemá smysl to tady rozebírat. Pro mě prostě budeš nula dokud nepochopíš o čem to celý je, když má někdo rád rychlost, motory, a reálný soupeření...místo keců a chvástání o výkonu na papíře a kolik to všechno stálo....
TEČKA.

michael19

michael19 | 2. 01. 2008, 15:52:31 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:opět píšeš blbosti, udaje a hodnoty naměřené u SX jsou na 200Sx foru a jsou tam údaje i většiny ostatních majitelů SX v ČR a na SR..takže si to tam běž ty členy prostudovat,pak vypisuj to co tvůj mozek vyblije..to že mne nezajímá 200 nebo 300m v kopřivnici nemá nic společného s převodovkou ,ale možná stím,že časy na 400m se dají porovnat všeobecně po celém světě,.. času na kratší tratě je o poznání mín..a těch důvodů je víc.. S tím chvástáním..přečti si to co píšeš ty i v ostatních diskuzích a potom odsuzuj druhé. Jesti se chceš hádat, tak si jdi za maminkou, nechápu proč si léčíš své mindráky tady... Jestli ti ty kecy žere někdo někde jinde,to je možné,ale mě jen bavíš, na moji otázku jsi mi neodpověděl,jen jsi zase napsal hromadu řádků vyvolávajích hádku.. takže mě můžeš akorát tak víš co !530!

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 15:44:32

michael19: mimochodem pleteš si pojmy "stavěl" a "skládal"
to první je, že si svaříš trubkobej rám a přemejšlíš co s tím dál
to druhý je, že si nakoupíš hromadu dílů, a skládáš je do sériovky s vírou, že to nakonec bude fungovat...

Pořád trváš na tom, žes něco stavěl???!2!

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 15:42:02

Mrs_schizoo NO KUVA TAKI BY MĚ TO ZAJIMALO ??ALE TAK ZASE BUDOU ROZVĚŠENE PLAKÁTY ATD.. NEBO NAM TO REKNOU V RADIU NE ?? TAAKŽE NENI CO REŠIT

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 15:41:20

"Kadett" vydechlej

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 15:40:10

michael19: to je jak kdybych napsal, že mám jednu z nejrychlejších Ducati v republice, jednu z nejrychlejších Hond v republice...a taky báwo mám jedno z nejrychlejších v republice...
Cítíš to - ano, správně je to k smíchu i když to může bejt pravda.
Zatím jediný co tady od Tebe slyším je nehorázný chvástání jak umíš všechno nejlíp a přidem v jedný větě popřeš co jsi napsal v předchozí....Zkus prvně přemejšlet než něco vybliješ. Třeba to jen neumíš napsat, co chceš říct!1362!
A ty keci spřevodovkou - přečti si po sobě ještě jednou cos napsal o sprintu v Kpřivnici....
Celej sraz je o ničem jenom proto, že krátkej sprint??? No možná kdybys uměl poskládat převodovku, nedal by Tvoje "jedno z nejrychlejších SX v republice" každej druhej vydechlej váží osumset kilo....!2!

michael19

michael19 | 2. 01. 2008, 15:29:46 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:heh je to zvláštní, poslední auto je v profilu kam jsi se koukal, nic nalepeného jsi na něm neviděl, byla to jedna z nejrychlejších SX v ČR takže asi jen výměna hadic nestačila.. auto sem stavěl 2 roky,takže vím ,že to jednoduché není a vůbec ne levné, nestavím dragstera,proto NEPOTŘEBUJU měnit převody v převodovce, auto bude víc jezdit v běžným provozu. Nestavím auto ani na vrchy,takže mi vysvětli proč jsou na převodovce ani nevíš na jaké, ty převody nevyhovující? proč?

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 15:20:02

michael19: jsem zvyklej na to, že pro lidi co si lepí na auto píčoviny a říkají tomu tuning jsem kokot....
Ale kvůli tomu se měnit nebudu. Ze zkušenosti vím jak těžký je auto nebo motorku naladit...Nedovedeš si představit co je to za dřinu postavit auto na sprinty nebo na vrchy, tak aby fungovalo...!1383!
Až se Ti povede byť jen něco udělat na autě sám, mimo nalepení odrazek neonů a výměny pár hadic k turbu - potom si můžeme pokecat....Mezitím si ale přečti něco o převodech!1362!!1058!

michael19

michael19 | 2. 01. 2008, 15:13:54 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:jsi u mne kokot,víš kulové co chci postavit,víš kulové na jaké podvozek to chci postavit a taktéž víš hovno jaké použii brzdy..sám si nikdy asi nevytvořil nic extra a léčíš si tu mindráky tím,že chceš vyvolávat hádky.. pruhy si nalep svojí staré do výstřihu a vůbec se nestarej o to co dělám já.Já si s tebou už nemám co povědět... doufám,že jsi mě pochopil,pokud nejsi schopný normální diskuze, měl bys kontaktovat svého lékařa at ti dá doporučenku pro vyšetření na PA

uživatel eliminován | 2. 01. 2008, 15:06:33

michael19: ok, už to začínám chápat - nalepíš přes auto dva podélný pruhy a budeš najvětší king u vás ve vsi!2!!2!!2! to chápu - mít takovej talent tak bych taky sériovku nechtěl.
Bohužel jsem obtěžkanej zkušenostma, že nejde ladit jen motor, pže se musíš vrhnout i na podvozek, převodovku, a brzdy.....
Ale tím Tě zatěžovat nebudu - cím že existujou i lidi co vyhodí z auta airbox, nasadí konickej přímej filtr bez boxu a tvrdí jak jim to přidalo stádo koní....Fakt že si motor saje teplej vzduch a výkon ztrácí je těmto lidem cizí....
Ale všichni rádi stavíte - to je fakt!2!!2!!2!

michael19

michael19 | 2. 01. 2008, 15:00:27 | více příspěvků | napsat uživateli

spider:rozpor v čem? seriovou převodovku která je součástí toho motoru, kterej sem vybral netřeba upravovat, mě nezajímají auta disponující seriovým výkonem a žádný extrém který by nutil převodovku ke změnám neplánuju.

předchozí | 0 | 30 | 60 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

srazroktuningkopřivnici

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑