Diskuze a otázky - Trestat lidi za jejich chyby to je chybou

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 10. 2022, 05:36:08 |

Chyby jsou pevným bodem naší konzumní civilizace, pokud by pitomci nemohli chybovat tak by naše civilizace zanikla to je logické, tak jako je pro vše živé jistá smrt tak jsou pro pitomce jisté chyby, nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval. Trestat pitomce za jejich chyby to je chybou, žijeme ve světě založeném na manipulaci pomocí trestu a odměny, začíná to pitomou televizí a končí to pitomým nadřízeným, vládnou nám pyšní pitomci!
!905!
Konzumní společnost se stala továrnou na pitomce, co dělají pitomosti, informace zapsané na papír a na internet jasně odhalují naši pitomost, co je psáno to je dáno! Zdědil jsem po rodičích velikou knihovnu a musel jsem ty staré knihy vyhodit do kontejneru na papír, protože v knihách byli jenom samé pitomosti!
!905!
Dokud byli pitomci negramotní tak zde nebyli žádné důkazy o jejich pitomosti, největší naší pitomostí je víra v teorie, které nejsou praxí otestované, každá teorie je klec pro naši geniální inteligenci! Všichni mi říkají, ty jsi moc moudrý, s tebou nemá cenu o něčem diskutovat, protože si uvědomuji svoji hloupost, hlupáci nechtějí diskutovat s moudrými lidmi, protože nad nimi nemohou psychicky vyhrát!
!905!
Trestáme cizí pitomce za jejich chyby, protože jsme pitomci, ten druhý není; vůl, svině, ovce, hovado, blbec, blázen, neznaboh, ubožák, nula, příživník, pán, soudruh, čurák, píča atd. ten druhý je pitomec, naučme se konečně používat správně slova a neříkejme pitomosti jako pitomci. Podívej se na sebe do zrcadla a přiznej si konečně to, že jsi pitomec!
!905!
Kolik je na světě ubožáků, tolik je na světě i pitomců, dělat pitomosti je normální, to je konečně třeba pochopit, pokud mají pitomí rodiče děti, tak jsou jejich děti pitomé a s tím nejde nic udělat, je to začarovaný kruh naší pitomosti. Pokud něco nejde už opravit tak se to musí novým nahradit, a tak evolučně nahradíme pitomce za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě už pitomci tak zde nejsou s pitomci problémy.

reagovat

Trestat lidi za jejich chyby to je chybou

V anketě hlasovalo celkem 0 uživatelů

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 75 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑