Diskuze a otázky - transport pokrmů

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:39:50 |

Zdravim je tu někdo kdo ma prehled v hygienických pozadavcich?? sice jsme toho meli ve skole spousty ale u tohohle si nejsem jistej...jde o transport pokrmů z kuchyne k hostovi..kudy to jde a kudy ne...kdyztak vzkazy je to slozitejsi...diky

reagovat

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 437 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 13:28:51

buď se můžeš bezplatně poradit s oblastním hygienikem, který tě upozorní i na případné další detaily anebo ti zbývá už jen reálně odhadnout, jak dalece je prostor chodby vhodný pro přenos potravin...myslím vyhodnotit umístění chodby (úplně oddělená od samotné "jídelny" nebo zda jsou prostory návazné v přímém prostoru), délka chodby (hlavně pro zákazníky by vypadalo blbě, kdyby se museli na chodbě motat dohromady s obsluhou), taky zvaž frekvenci předpokládanáho využití chodby (jestli jsou tam věšáky nebo cokoliv, co donutí hosty se v chodbě zdržovat, jestli je ta chodba hlavní a jediná přístupová cesta pro hosty, tak není dobrý se tam motat společně)....je možný, že chodba má možnosti pro přizpůsobění podmínek pro tvůj plánovanej provoz...ale já jí nevidim, tak ti neporadim...myslim, že hygienik by až tak velký námitky mít nemusel, spíš je jde o praktičnost a reálnost tohohle způsobu provozu....hygienik by to podle mě i případně povolil, pokud by se na chodbě nenacházely záchodky, omezila se frekvence průchodu hostů a tak podobně...

osobně mám třeba zkušenost s tím, že jedna restaurace musí třebas jídlo vynášet na terasu chodbou dlouhou řekněme nějakých pět metrů, kolem toalet a problém nikdy neměli...a že ta restaurace tam je snad od doby, kdy byla moje máma mrně

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 16:07:15

38RKA - ja vim jak to chodi...mam hotelovku...:) ale nechci mit zbytecny problemy s hygienou....

38RKA

38RKA | 31. 10. 2008, 15:53:18 | více příspěvků | napsat uživateli

> EGOCENTRIK
to nevim, ale vetsinou to jde z kuchyne na vydej a pres zadnou chodbu to nejde..aspon co vim z praxe

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:49:43

38RKA - pres chodbu ktera objekt deli na ubyt.cast vinarnu a dal bla bla....

38RKA

38RKA | 31. 10. 2008, 15:46:39 | více příspěvků | napsat uživateli

> EGOCENTRIK
pres jakou chodbu?

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:45:53

38RKA - resim jestli to jde pres chodbu...

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:45:18

Terka - cc??!811!!811!!811!

38RKA

38RKA | 31. 10. 2008, 15:44:24 | více příspěvků | napsat uživateli

pokud myslis z teple kuchyne na expedici a z expedice k hostovi? Nebo jeste jinac?

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:44:20

je to fuj :D

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:42:06

z kuchyne na plac....

uživatel eliminován | 31. 10. 2008, 15:41:09

jako z restaurace k zákazníkovi anebo závodní jídelna k firmě?!513!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pokrmtransportpřehledspoustakuchyněvzkazhostdíkzdravíkdyztakjistejpožadavekškola

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑