Diskuze a otázky - TOVÁRNY, PROVOZY A NELIDSKÉ PODMÍNKY VE MĚSTECH KONTRA ŽÍT J

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:01:04 |

TOVÁRNY, PROVOZY A NELIDSKÉ PODMÍNKY VE MĚSTECH KONTRA ŽÍT JAKO ČLOVĚK

Praha 11.12. 2007 04.35
Tak jsem si byl párkrát v noci zaběhat.
Už to neudělám, jsem rád, že jsem se neudusil a ve zdraví se dostal domů.
To, že je Anděl ve dne válečná zóna přeletu vrtulníků a letadel všech typů z plezíru kdovíkoho, už nepřekvapí a holt až to spadne, tříska sem tříska tam.Ale asi nevíte, že se pražský Anděl v noci mění na bojovou zónu, kde se na obyvatelích testují chemické a biologické zbraně.Teda, ne že by se tady přes den dalo dýchat, ale přece jen to, co se děje zhruba od půlnoci, se těžko komentuje.
Zatímco, když ze Spolany uteče nějakej ten sajrajt, jsou toho plné noviny, tak tady to máme bez humbuku jako samozřejmý bonus k extra nájmům.
Kdosi mi řekl, že ten sajrajt smíchovský pivovar vypouští vlastně pro naše dobro v noci, aby nás to ve dne neobtěžovalo.Ach, jak šlechetné, vděčností se přímo zalykám.
Taky jsem zaslechl, že je ten nedýchatelný smrad prý v souladu s normami a není zdraví nebezpečný.
Já vám ti nevím, asi by si dotyční plácalové měli udělat jeden fajn čúpr test.Jít si zaběhat na kraj Prahy do parku na čerstvej vzduch a pak do tohohle, možná by pak jim i jejich plícím a zdraví rychle došlo, co je a není zdraví nebezpečné.
Já mám tenhle test dávno za sebou a porovnávat objektivně můžu.Zatímco na smysluplném vzduchu mezi stromy doslova cítíte ten ozdravný proces, po doběhu se cítíte jako znovuzrození a váš kardiovaskulární systém a dýchací cesty chrochtají blahem, tak noční průběh smíchovským Andělem za Smíchovské nádraží někam k Lihovaru nemůžu vychrchlat ještě dvě hodiny poté a cítím se, jako po zásahu chemickými zbraněmi kombinovaném vyhulením sta startek na ex a konečně vím, proč kuřáci nedoběhnou tramvaj ani po nakopnutí do prdele.
Už mi došlo, proč předsedové po nábřeží běhají a poskakují mezi pojízdnými rakvemi přes den-myslel jsem si, že jsou to pitomci, když běhají v auty přímo zamořeném prostředí, ale oni jen volili cestu menšího zla.
Chápu, byl jsem lehce naivní, když jsem si říkal, že když už tady není kde a jak běhat přes den, pokud nechcetee být simultánně zajeti pojízdnými rakvemi a ušlapáni, tak že prázdné noční ulice nádherné Prahy budou pro tento záměr rájem.A jistě by i byly, nebýt dědictví komunismu a jeho praktik stavění továren a provozů v centrech měst a přihlášení se postkomunistických pohuňků k tomuto svinstvu.
Nějak netuším, co dělají 18 let po revoluci životní prostředí znečišťující a dýchání neumožňující provozy a továrny ve městech a dávno nejsou vykázány mimo ně.
Nevím, proč bych jako daňový poplatník neměl mít právo dýchat v rámci možností dýchatelný vzduch místo toho, aby se na úkor slušných lidí likvidovaly i minimální životní podmínky ve prospěch pár procent zisku navíc pro chlast průmysl.
Mnoho pivních závisláků a stejně tak i vidláků okamžitě začne řvát "tak nebydli ve městě a odstěhuj se jinam, třeba do prdele".
Jenže, co když chci bydlet ve městě, chci bydlet v Praze a chci vyjít ven i otevřít okno, aniž bych dostal záchvat dusivého kašle.A co takhle premisa, že několikanásobně vyšší nájem i utracené peníze do městské i státní kasy by měly znamenat několikanásobně větší životní standart ve všech rovinách?
Záměrně opomíjím fakt, že na vesnicích a v menších městech je dávno horší kvalita ovzduší kvůli topení vidláků sračkama v kamnech, takž připomínky tohoto typu jsou irelevantní ze všech úhlů pohledu.
A hlavně-ano, já se odstěhuju na kraj Prahy.Za prvé, protože chci svobodně dýchat, rád bych si zaběhal, aniž bych musel někam harcovat přecpanou neadekvátně předraženou mhd půl hodiny a taky bych rád jednou zažil, co že to znamenají ty mně neznámé pojmy ticho a klid.
Opět nejsem a nebudu zdaleka sám, více méně nucené a cílené vysídlování Prahy je ne nepodobné genocidě, satelitní městečka nejvíce připomínají ghetta a samotná Praha bude za pár let bez skutečných obyvatel jako po kobercovém náletu.
Pražáci vpodstatě nemají na výběr, už současné nájmy jsou neúnosné, za pár let budou průměrně 20k a to vše v bordelu, hluku, smradu, nesmyslných cenách v obchodech všech dvou tří hypermarketů na "výběr", vyšší a vyšší koncentrací aut a s neustálou cílenou likvidací parků a hřišť.
Miluju Prahu, je to můj domov a chci tady žít.Kdybych nebyl zmíněnými věcmi a nelidskými životními podmínkami skutečně donucen se vystěhovat někam na okraj a mé znechucení nedostoupilo vrcholu, nikdy bych se z centra nestěhoval.
Časem zůstanou v centru a širším centru kdysi živé stověžaté Prahy jen umělé neživé kanceláře, obchody, potěmkinovy vesnice a z našeho hlavního města se stane město duchů a v noci nikým neobydlených baráků sem tam prostoupených šveholením všech možných jazyků a kultur, je ne té naší, české.
Platíme snad z našich daní všechny ty neschopné nic nedělající, kradoucí kriply jen proto, aby si kdejakej namachrovanej, arogantní čurák jezdil několik měsíců ve volnu po horách tam, kde jiní lidé dřou v práci držkama o zem a dovolenou si berou, jen když jsou nemocní, jinak by vyletěli?
Kdy naposledy udělalo jakékoliv zastupitelstvo něco dobrého a přínosného pro lidi?A kdy nějaká vláda?
Vzpomene si někdo na něco konkrétního?Sorry, ale já fakt ne, jako poslední hřebíček do rakve mi stačí likvidace Letenského parku a hřišť pro nesmyslné megalomanské projekty na už teď dopravně zdevastovaném místě.
Čím dám více mám pocit, že čas další revoluce se blíží.Ale ono ani tak nejde o revoluci, spíše by se naše země měla vydat cestou evoluce a konečně se pokusit jít zpět k civilizaci a ne mílovými kroky pryč od ní.
Od západu ČR přebírá jen to špatné a věci, které tam fungují desetiletí, se tady naopak dělají po českomoravsku a podle toho to vypadá.
Dávno nazrál čas, kdy měla být dočasná postkomunistická pseudodemokratická totalita nahrazena skutečně demokratickým zastupitelským systémem s odvolatelností politiků místo této lžipartajní sračky, kde nikdo nic a nikoho nevolí, nikdo nevládne, nikdo za nic nenese zodpovědnost, většina běžných slušných občanů dře držkama v zemi za minimální nádenické mzdy rovnající se příjmu japonských i amerických bezdomovců ve slabších měsících.
Problém Čechů je a byl vždy v tom, že se neprobudí, dokud nejsou v úplné prdeli a pak už je pozdě.
Tento nefunkční systém cíleně směřuje k logickému bankrotu po všech stránkách a kdo se ve všech podobných krizích u nás chopí vždy moci, netřeba dvakrát připomínat a fakt, že lidská a hlavně českomoravská blbost je věčná, taky ne.
Víc a víc lidí volá po starých časech, nejvíce pak ti, kteří o nich nic neví, natož aby je zažili.Místo toho bychom měli volat po nových časech a chtít za naši práci a daně odpovídající životní podmínky a ohodnocení.
Ale ve státě a systému, kde vás zákon nutí platit daň na bílé kurvy nebo na čt kurvy, aniž byste cokoliv z toho využívali a chtěli, těžko dýchat svobodně.Nejhorší na tom všem je ale stádní slepota většiny lidí, kteří už tyhle zásadní věci nevidí, platí si automaticky třikrát za "své" neschopné lékaře a za televizní programy, na které se prakticky nedívají.
Někdo namítne, že tyto nešvary jsou ve své většině přítomny i na západě a bude mít bohužel pravdu.Nejen zde je nefunkční systém pseudodemokracie s mnoha znaky totality.
Také je nesporným faktem, že i na západě je ve městech špatné životní prostředí, vysoké nájemné a ceny.
Možná.
Ale v civilizovaných zemích nemusí slušný člověk makat deset pozemských životů, aby si vydělal na střechu nad hlavou a zabezpečil ženu a své děti.
V civilizovaných zemích se dva mladí pracující lidé nemusí bát založit rodinu ve stínu existenčních problémů.
V civilizovaných zemích jsou slušní, poctivě a tvrdě pracující lidé systémem protěžováni a chráněni a ne perzekuováni a okrádáni, a zločinci jsou zavíráni za katr a ne národními nikdy nepolapenými hrdiny jako v ČR.
V civilizovaných zemích nerozhodují o zákonech a státních financích bývalí a současní zločinci.
V civilizovaných zemích znamená sebemenší morální poklesek konec politikovy kariéry, v našich končinách je z kurvení a zahýbání populární standart nutný ke zvolení a kdo neukradl pár milionů až miliard a neobelhal aspoň sto tisíc voličů, je trapný žabař.
V civilizovaných zemích není ve vládě ani v čele parlamentní strany někdo, kdo prokazatelně okradl stát na sociálních dávkách, protiprávně vytvořil ghetta a rasisticky napadal menšinu za skutky, které sám dělal ve velkém.
V civilizovaných zemích se nelikvidují poslední zbytky zeleně, parků a dětských hřišť, ale naopak se budují a pěstují.
V civilizovaných zemích mají občané právo svobodně dýchat a žít jako lidi.

V dnešní době se mi víc než kdy jindy vybavuje okřídlený popěvek...*Žít jako člověk..*
V našem státě bohužel slušný, poctivý občan podle běžných standardů civilizovaných zemí jako člověk nežije, také proto jsme pro občany těchto zemí podlidé a dokud si ve své většině občané ČR nechají srát vládou a zastupiteli na hlavu a budou bez hlesu dobrovolně rýt držkami v zemi, jinak to nikdy nebude.
Nechápu, proč by mělo být město neobyvatelnou a neobývanou zónou, logika mi říká, že města se původně zakládala proto, aby v nich bydleli lidé.
Netuším, co dělají továrny a provozy ve městech, co v jejich centrech dělají kolony aut a proč skrz ně nejde projít ani k řece.
Rád bych se dožil čisté Prahy bez pojízdných rakví a nepřejitelných škrkavek, hlavního města protkaného parky, zelení, dětskými hřišti a sportovišti, rád bych si šel zaběhat k Vltavě mezi stromy, aniž by vedle mě vypouštěly sračky nekonečné kolony aut.
Ale dokud budeme mít systém pseudodemokratické totality dvou stran, dávám tomu tak tisíc maximálně dva tisíce let.Já vím, jsem starej optimista a snílek.

Možná jsem staromódní, ale takhle si já civilizovanou zemi a demokracii nepředstavuju.


alien

reagovat

V diskuzi je 29 příspěvků a shlédlo ji 831 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 12. 2007, 15:48:29

co to je :-O

LizatkoKuratko

LizatkoKuratko | 19. 12. 2007, 15:46:09 | více příspěvků | napsat uživateli

RegiP: To že nedokážeš přečíst pár řádku (ať proto že neumíš číct, nebo se o to nezajímáš) o tobě dost vypovídá, hlavně teda to že to komentuješ, když něco nechci číst (protože to má víc jak tři slova, kterým rozumím - šukat, spát, jíst) tak to nečtu a nekomentuju, protože to není k tématu - o kterém navíc ani netuším protože jsem nebyla schopná si to vůbec přečíst. Řekla bych že je to povrchnost a lenost (dohromady to není moc pěkné).
když jsme u toho co se dá načíst z profilů, tak bych řekla že jsi skutečně povrchní, nevyzrálá slípka. A ještě bych řekla že máš falešný věk, a že je ti už přes 30 - možná to dělá to nalíčení, které je přehnané. Taky jsi na mladší kluky (studentíčky) nevím přeně proč, možná se ti prostě jen líbí, ale nebo možná taky proto že se chceš cítit ještě mladá a obdivovaná.
taky nemáš žádný jiný koníček než samu sebe...
A ten komu se to nechce číst skutečně není dement ale ten kdo komentuje že se mu to nechce číst protože je to moc dlouhý a ještě to komentuje, dement je..ale neboj ty jsi jenom přestárlá nevyzrálá slípka. (apoň podle mě)
A jesztli chceš něco vědět tak můj pán píše moc dobře a já to vždycky dočtu! !556!

LizatkoKuratko

LizatkoKuratko | 19. 12. 2007, 15:32:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Tak ten kdosi co ti to řekl o tom že to vypouštějí v noci aby to lidi neobtěžovalo ve dne jsem byla asi já. TAk se na mě prosím nezlob, jen jsem ti odůvodnila proč to dělají v noci. !1235! To proč to dělají vůbec nemá smysl vysvětlovat...každopádně jistě uznáš že když už to musí vypouštět tak to raději vypouští v noci než ve dne, když většina lidí o tom ani neví. !1107!
Je to blbý, tady v česku, mám ráda česko ale nemám ráda 90% čechů (včetně moraváků) nejhorší na tom je že když někdo chce něco změnit k lepšímu tak hned zacpou pusu a udělají z něj třeba blázna.
na druhou stranu díky tomuhle bugru má člověk relativní osobní svobodu (když není moc náročnej) aspoň oproti americe kde v roce 2005 udajně prošel kongresem návrh zákona že američani se nebudou moc ženit s cizinci. Myslím ale že ho nakonec neschválili (ale to že prošlo kongresem něco takovýho je dost strašné) Takže ČR je pořád menší zlo než USA (to že v usa líp vyděláš peníze, i když i to se mění je věc druhá) No američani ještě žádnou totalitu nezažili, tak si mírumilovně budují svou vlastní.
Ostaně třeba holandsko je hodně ekologiocky zaměřeno, můžeš si o tom něco přečíst - je to docela zajímavý, na netu by toho mělo být napsaný dost.

uživatel eliminován | 12. 12. 2007, 12:51:04

Také, aby bylo jasno, Anděl je nádhernej, stejně jako celé (širší) centrum Prahy, také ten vzduch je tady často krásnej, zvláště ve zmoklých večerech podobných tomu včerejšřímu.Ale to na zmíněných problematických faktech nic nemění.
Ps: Sračky offtopic a analfabetů jako obvykle viz koš na zadní části mozku dotyčných.

alien

uživatel eliminován | 12. 12. 2007, 09:14:26

I na hygieně pracujou LIDÉ..........a ti se dají uplatit. Potom se nelze divit záverům hygieny, kde pokud člověka něco prokazatelně nezabije do 5-ti let, je to zdraví PROSPĚŠNÉ.........!663!

uživatel eliminován | 12. 12. 2007, 09:02:02

ale tak donutil jsem se k tomu si to precist cely...a ma to docela hlavu patu

uživatel eliminován | 12. 12. 2007, 08:46:34

mooc dlouhy

thevalheru

thevalheru | 12. 12. 2007, 08:33:41 | více příspěvků | napsat uživateli

nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Nohavicovku "dostal jsem papíry na hlavu, žiju v ústavu, kde se léčí rozum. Dělám si co se mi zalíbí, mám totiž alibi, dementní diagnozu" !906!!906!

KubikCv

KubikCv | 12. 12. 2007, 08:30:55 | více příspěvků | napsat uživateli

řešení---dostaneš holobyt v Mostě !121!!121!!121!

Jenik_

Jenik_ | 12. 12. 2007, 08:28:54 | více příspěvků | napsat uživateli

Ve chvíli, kdy to odbočovalo od tématu a věnovalo se v různých odnožích něčemu úplně nesouvisejícímu, jsem skončil. Ber to jako konstruktivní kritiku a ne příspěvek "je to moc dlouhý, nebudu to číst". ;)

uživatel eliminován | 12. 12. 2007, 08:23:53

na základě týhle diskuze by alien moh dostat slevněný prášky na hlavu!121!

uživatel eliminován | 12. 12. 2007, 08:22:02

Seru-Z-Vas : Jsem prostudovala dostupný informace o tobě !811! a myslím si, že tenhle tvůj profil je jen fake, ty jsi tu zaregistrovanej pod svým jménem už dlouho. Vidiš, co se dá všechno poznat jen z profilu. Klidně napiš, že to není pravda. Je mi to fuk. A ano, měla jsem napsat, že se lidi nedají hodnotit podle jedný věty : Nechce se mi to číst !1! Těch vět potřebujeme ke zhodnocení člověka víc.

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:51:02

RegiP: podle zaškrklých vlastností v tvým profilu, ne?

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:47:48

RegiP: podle zaškrklých vlastností v tvým profilu, ne?

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:47:14

podle mě jste taky dementi, nikdo nebude spíš číst 1300x krát napsaný "to číst nebudu" takže spameři, běžte řešit svoje pseudoproblémy, že nemáte holku... tohoto příspěvku si asi zase nikdo nevšinmne, dokud to nenapíšu capslockem a nade mnou bude za 2000x napsaná stejná sračka

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:47:03

Seru-Z-Vas : Podle dalších vlastností !811! Jedu ven, čus

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:45:18

RegiP: a podle čeho by měl hodnotit?

MIUSS_82

MIUSS_82 | 11. 12. 2007, 19:24:01 | více příspěvků | napsat uživateli

Přečetl jsem každý cca dvacátý řádek a vždy narazil na totální hovadinu, tudíž nemá smysl ztrácet čas číst to celé...

Sstepi

Sstepi | 11. 12. 2007, 19:22:37 | více příspěvků | napsat uživateli

Je to dlouhý až do prdele ,měl by to udělat víc stručně !984!nasrat číst to dál nebudu

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:18:24

hatebreed85 : Ty si myslíš, že komu se to číst nechce, je dement ? Zkus lidi hodnotit podle něčeho jinýho !747!

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:16:34

Já to, na rozdíl od dementů kterým dělají více jak dva řádky problémy, dočetl a s autorem souhlasím.

Anife.Anife

Anife.Anife | 11. 12. 2007, 19:15:44 | více příspěvků | napsat uživateli

asi nic zajimaveho,..... to cist nebudu!!1352!

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:15:08

nechces byt spisovatel,lolku?tolik slov pohromade jsem dloouho nevidela
!20!

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:14:48

sorry.. ale nechce se mi to číst... moc dlouhéé !1182!

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:13:33

tolik ideálů a tak tvrdej náraz na realitu....lepší už to nebude....

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:12:12

To jsem zvědavá, kdo to dočte !747!

Domon

Domon | 11. 12. 2007, 19:09:33 | více příspěvků | napsat uživateli

to ti nikdo nebude číst si ale blbec!898!!764!!1193!

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:08:40

přečetla jsem jenom čtvrtku a pořád jsem nenacházela pointu. Jen to, že autor omýlá svoji myšlenku pořád do kola a pořád nic.....tudíž to nemá ani cenu číst dál!226!

uživatel eliminován | 11. 12. 2007, 19:06:44

moooc dlouhy ....


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

provozzónakontratovárnapodmínkanocměstoanděltřískavrtulníkdenválečnázdravíprahaletadloobyvatelčlověkpřeletplezírzbraň

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑