Diskuze a otázky - Toužení po výhodách stvořilo kulturní civilizaci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 07. 2022, 04:58:56 |

Pokud lidské dítě nemá výhody, které mu poskytuje kulturní civilizace, tak jeho naděje na to, že se dožije dospělosti je malá, život je spojen s existenčními problémy, pokud nemáme výhody, zájem velikého je nad zájmem malého o tom je realita, malé se nemůže nijak velikému bránit, a tak je zde snaha vytvářet veliké systémy, protože to přináší výhody.
!905!
Ti, co jsou uvnitř velikého systému se chtějí dostat ven z velikého systému a ti co jsou venku se chtějí dostat do velikého systému. Vše evolučně směřuje ke globalizaci, kdy každý člověk na světě dostane do hlavy inteligentní GVKB čip, který člověka promění v loutku, kterou bude ovládat globální umělá inteligence, tím zde skončí soukromé vlastnictví a peníze, manipulace s lidmi bude konečně optimální, už zde nebude možná srážka s psychopaty, co si zde hrají na svaté bohy.
!905!
Výkon každého člověka bude pod kontrolou a ten kdo nebude podávat optimální výkon, ten bude automaticky eliminován v krematoriu jako genetický odpad. Vše je o tom zajistit optimální funkčnost konzumního systému, zájem egoistického jedince se musí podřídit zájmům velikého konzumního systému, tím zde skončí dlouhé období, kdy lidi dělali chyby a nedokázali se ze svých chyb poučit, komu není rady tomu není pomoci.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 68 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑