Diskuze a otázky - Totalita z dálky vypadá jako demokracie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 09. 2022, 08:27:46 |

Naše pokrytectví se snaží o to, aby to, co je zlé vypadalo z dálky jako dobré, a tak oblečené opice z dálky vypadají jako; bůh, král, císař, sultán, faraon, papež, guru, prorok, vůdce, náčelník, prezident, senátor, poslanec, diplomat, celebrita, ředitel, soudce, profesor atd.
!905!
Totalita z dálky vypadá jako demokracie, nikdy nikde na světě nebyla pravá demokracie, pravá demokracie je jenom v přírodě mezi zvířaty, protože zde není mocná a bohatá elita, která by určovala ostatním pravidla jejich života!
!905!
Moc je postavená na bezmocnosti, protože vše zde jsou protiklady, a tak je zde; dobro díky zlu, pravda díky lži, život díky smrti, totalita díky demokracii atd. Blázen považuje ostatní za blázny, protože podle sebe soudím tebe, tím se dostáváme do začarovaného kruhu, který stvořil globální blázinec, ve kterém zavíráme normální lidi do blázince nebo do vězení.
!905!
Války v nahotě odhalují to, že jsme blázni, co se oblékli do uniforem, aby se mohli beztrestně vraždit pomocí zbraní! Vše evolučně směřuje k tomu, nejsou na světě nikde lidi, tak nejsou s lidmi nikde už žádné problémy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, takto zde zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 64 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑