Diskuze a otázky - Testy na profesionalitu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 12. 2021, 23:21:41 |

Vědci pomocí statistiky zjistili že zaostalost a bída je následkem amatérismu, z dálky zde mnoho amatérů vypadá jako profesionálové, pořád zde platí z díla se pozná, kdo je amatér a kdo je profesionál a je jedno jestli jde o dělníka nebo prezidenta! Všechny zániky; rodiny, organizace, hnutí, náboženství, politiky, ekonomiky, podniku, národa atd. jsou vždy způsobené amatérismem, ryba smrdí od hlavy!

Teprve s odstupem dlouhé doby spatříme amatérské chyby, kterých jsme se dopouštěli, jak eliminovat amatérismus z naší civilizace optimálně, o tom to je! Nahradíme lidi za umělou inteligenci a roboty, nejsou zde lidi tak zde už není ani amatérismus, všechny snahy o to člověka evolučně zdokonalit jsou naivní a marné!

Vše je zde o limitech, a to co už nejde zdokonalit to se musí novým nahradit, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a roboty pro ně vyrobíme, tak už nebudeme muset řešit to, že jsou s lidmi často problémy. Mnozí pitomci si myslí že jsou nenahraditelní, myslet znamená hovno vědět!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 100 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑