Diskuze a otázky - Televize a rádio by se měla v EU zrušit

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 12. 2021, 09:12:26 |

Rádio neposlouchám už 30 let a na televizi se nedívám 10 let, prostě je zde internet, který změnil svět, chápu že pro zaostalé jedince a zaostalé národy je televize a rádio potřebné ale v EU není už tak veliká zaostalost. Stejně je rádio a televize v EU jenom o reklamě a propagandě, nechápu lidi, co poslouchají v EU rádio a televizi.

reagovat

Televize a rádio by se měla v EU zrušit

V anketě hlasovalo celkem 5 uživatelé

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 479 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 12. 12. 2021, 08:36:56

Zabýváme se hloupostmi, protože jsme všichni hlupáky díky tomu, že jsme ve společnosti hlupáků po celý život. Dějiny odhalují naši velikou hloupost v nahotě, pokud někdo odvážně vystoupí proti tomu, že jsme hlupáci tak je za to tvrdě hlupáky potrestán! Hlupáci dělají hlouposti od narození do smrti, bylo zde mnoho snah o to eliminovat hloupost v naší civilizaci ale všechny snahy selhali.

Z díla se pozná tvůrce, podívejme se na naše egoistické pokrytectví, kdy používáme propagandu a cenzuru mnoho tisíciletí k tomu abychom z lidí udělali hlupáky, nejprve jsme používali sekty a náboženství a dneska je zde politika a reklama. Moudrost je v tom poučit se z cizích chyb a nebýt hlupákem který se nepoučí ani z vlastních chyb, mír je válka vedená jinými prostředky, každé vítězství znamená to, že někdo prohraje!

Pevnost řetězu určuje nejslabší článek a nejslabším článkem naší civilizace je degenerace, kvalita lidí je špatná po stránce tělesné a po stránce psychické, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak jim vyhovíme a lidi za roboty nahradíme, je naivní představa že je někdo nenahraditelný za robota, představme si, že ve spotu budeme soutěžit s roboty a neuspějeme, protože roboti budou lepší.

Logicky je zde otázka a kdo bude živit lidi, když lidi nebudou pracovat za mzdu? Je naivní představa že z umělé inteligence a robotů uděláme svoje sluhy. Je to celé o evolučním procesu, který nahrazuje staré za nové, zdegenerovaný člověk je nejslabším článkem civilizačního řetězu, a tak se tento článek evolučně eliminuje a civilizační řetěz bude složen ze; strojů, programů, robotů, umělé inteligence atd.

mira-sek

mira-sek | 11. 12. 2021, 13:34:11 | více příspěvků | napsat uživateli

věřím,že se brzo zavede Kubánský model, tv,radio pojede dál, ale internet bude jen pro vládní činitelé, napálit ceny mobilních hovorů, že si to normální člověk nedovolí...!1!

uživatel eliminován | 11. 12. 2021, 09:54:58

V současnosti to zní jako utopie, ale jednou k tomu dojde díky mobilním telefonům a internetu, televize a rádio se přesunou z rádiového vysílání na internet, ostatně už dneska je možné i u nás sledovat rozhlasové a televizní stanice na internetu. Televize a rádio evolučně nezaniknou jenom se přenesou na internet, je to obyčejná evoluční změna.

Přenesením rádia a televize na internet dojde logicky k poklesu sledovanosti díky větší konkurenci, konkurenční prostředí donutí televizní a rozhlasové stanice ke zvýšení kvality, aby měli vysokou sledovanost. Skončí tak konečně otravná ubohá reklama v rozhlase a televizi, protože se zavede placený přístup k rozhlasovým a televizním stanicím.

Už nebudou konečně moci mocní a bohatí psychopati z nás dělat pitomce pomocí dogmatické propagandy na pitomosti v rádiu a televizi. Vše, co je zadarmo to je vždy nějaký monopolní podraz, profesionální kvalita nemůže být zadarmo pro každého. Televize je jako akvárium, ve kterém místo rybiček plavou psychopati.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

televizerádioletreklamapotřebnéjedineczaostalostsvětnárodčlověkinternetpropaganda

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑