Diskuze a otázky - SVICKOVA

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:08:25 |

mate ji radi!811!!811!!721!!721!!1379!!1379!!486!

reagovat

V diskuzi je 45 příspěvků a shlédlo ji 638 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:16:09

> DeathCoil smetana je zaklad.......!1351!

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:15:47

> ..MoNicZtA.. !1356! a co se tam da misto toho.....??!!

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:14:21

> Jerrriska19 Je rozdíl dát jí tam trošku a dát jí tam tolik, že to vypadá jak mr*ka, jak to je světlý a je to v tom cejtit

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:13:49

S kuřecím masem a houskovým knedlíkem je dobrá - jinak sám o sobě je to hnus těžkého kalibru.

..MoNicZtA..

..MoNicZtA.. | 11. 01. 2010, 19:13:47 | více příspěvků | napsat uživateli

> Jerrriska19
nemusí..

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:12:01

nee!1360!

..MoNicZtA..

..MoNicZtA.. | 11. 01. 2010, 19:11:51 | více příspěvků | napsat uživateli

jedině se spagetama..!648!

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:11:16

> DeathCoil do svickový se smetana dává .............

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:10:50

!837!miluju!739!

Im_offline

Im_offline | 11. 01. 2010, 19:10:20 | více příspěvků | napsat uživateli

nežeru omáčky

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:09:22

S brusinkama !338!

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:09:17

Jistě, miluju ji. Jen nemam rád, když to nějakej blbec naředí smetanou !416!

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:09:13

Záleží na kuchaři který ji uvaří... když si ji udělám sama tak ne!231!!801!

kiselina_jahodova

kiselina_jahodova | 11. 01. 2010, 19:09:07 | více příspěvků | napsat uživateli

miluju !1026!

uživatel eliminován | 11. 01. 2010, 19:09:04

!549!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

svíčkova

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑