Diskuze a otázky - Stroje na práci a počítače na myšlení

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 06. 2019, 08:15:31 |

Plýtvání hodnotami není ekonomické. Jak dochází k tomu že se plýtvá hodnotami a následkem je ekonomická krize? Příčinou jsou chyby v nás a okolo nás, vysokoškoláci dělají chyby a následkem je ekonomická krize. Pokud někdo poukáže na chyby, co dělají vysokoškoláci, tak je za to potrestán, kritizovat smějí jenom vysokoškoláci, a ti co jsou dole jako dělníci, musí poslouchat a neodmlouvat těm co jsou nahoře jako vysokoškoláci.

Už bylo dost amatérismu u vysokoškoláků, díky kterému se plýtvalo; časem, penězi, vlastnictvím, láskou, potravinami, vodou, benzínem, atd. dobrota je žebrota, kdo nechce profesionálně pracovat a platit daně, ten ať taky nejí, nedávejme protekci tomu, co si naši protekci nezaslouží, z díla poznáme tvůrce, sliby jsou chyby.

Měníme jenom povrch a pod povrchem je vše stejné už milion let! Je třeba provést změny které půjdou do veliké hloubky a reformují naši materialistickou kulturu, dáme všem lidem na světě do hlavy GVKB čip který vadný mozek odřízne od reality a realitu bude řídit jenom GVKB umělá inteligence, stroje na práci a počítače na myšlení, lidi budou konečně spokojení protože zde už nebude toužení které vytváří soužení.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 130 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑