Diskuze a otázky - Strach stvořil naše psychické nemoci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 08. 2022, 07:54:43 |

S lidmi jsou pořád nějaké problémy, co s tím lze udělat? Připojte mozky lidí na umělou inteligenci a udělejte z lidí loutky na dálkové ovládání, takto už lidi nebudou dělat chyby. To je jenom moderní digitální otroctví o něco takového lidi nestojí už si otroctví užili dost a chtějí tak mít svobodu a demokracii.
!905!
Vše je zde o pravidlech a kontrole dodržování pravidel, to logicky znamená že svoboda a demokracie to je ideologická utopie, realitou je otroctví a dogmatická totalita. Lidi se chtějí mít líp, protože jsou inteligentní, program není inteligentní, a tak se nechce mít líp, toužení se tak stává pro lidi soužením.
!905!
Lidi si nezaslouží se mít líp protože myslí a jednají jako pitomci, z díla lidí poznáváme lidi. Strach stvořil naše psychické nemoci, strach je následkem toho že máme genetické tělo. To by šlo vyřešit tím, že by se lidi optimálně psychicky naskenovali a potom by existovali jenom ve virtuální realitě jako specializované programy, lidská těla by se eliminovali v krematoriu nebo jinak.
!905!
Nejsou lidi tak nejsou s lidmi logicky problémy, to je sice pravda ale pokud zde místo lidí bude umělá inteligence a autonomní roboti tak zde taky budou problémy. Časem se každý problém vyřeší bohužel časem vzniknou nové problémy, vše je zde evoluční proces, a tak zde jsou i problémy, protože zde jsou změny, tam kde nejsou možné změny tam nejsou ani problémy, jenže zde není už inteligence.
!905!
Takže příčinu všech lidských problémů jsou změny v nás a okolo nás, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme. Počasí je ukázkou toho že žijeme ve světě změn, jsou zde změny, kterým se musíme přizpůsobit, a proto je zde inteligence díky které je možné se změnám přizpůsobit. V přírodě platí přírodní pravidla, která jsou jednoduchá a ten kdo tato pravidla poruší, ten je za to rychle potrestán. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 62 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑