Diskuze a otázky - Strach je stvořitelem všech lží

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 18. 12. 2020, 19:36:44 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Civilizace kde se nelže a nekrade. S příchodem digitalizace se lidi digitalizovali tak že se jejich těla a duše naskenovali a potom se všechna lidská těla v krematoriu eliminovali, digitální člověk to byl jenom specializovaný program v globální umělé inteligenci, takto došlo k tomu, že vznikla nová kultura, kde se nelže. Lež se brala jako chyba a kontrolní systém umělé inteligence zablokoval všem specializovaným programům možnost chybovat.

Strach je stvořitelem všech lží, máme strach říci pravdu, a tak lžeme, proč máme strach říci pravdu? Strach je špatná zkušenost, u které nechceme, aby se opakovala, pokud se spálíme tak máme špatnou zkušenost a tím i strach z toho že se znova spálíme. Máme strach říkat všude pravdu, protože s tím máme špatnou zkušenost, a tak se z nás stali pokrytci co si jedno myslí a jiné na veřejnosti říkají, tím se ale dostáváme do začarovaného kruhu deprese a stresu.

Nebudu vám jako guru lhát, pochopte konečně, že vše zde je o kauzalitě a protikladech, mezi kterými je napětí, v základních vesmírných a přírodních pravidlech je si zde vše podobné, a tak se používají i podobenství, kdy přirovnáváme něco z přírody k tomu, co je zde v naší civilizaci, vše, co jsi zasel to i sklidíš, pokud jsi zasel pokrytectví, tak i sklidíš pokrytectví. Minulost naší konzumní kultury je plná svatých mučedníků, které jsme násilně eliminovali, protože oni nám nastavovali psychické zrcadlo, ve kterém jsme spatřili to, že jsme všichni bezcharakterní pokrytci.

Vždy se ptejte na to, komu lži přinášejí největší užitek, lži přinášejí největší užitek těm, co jsou nahoře v ekonomickém ráji, díky protekci, kterou si nezaslouží, a tak mohou snadno parazitovat na těch, co jsou dole v konzumním očistci. Lidově řečeno ryba smrdí od pokrytecké hlavy, jaký to má smysl chodit jako ovce k volbám, nebo jako ovce demonstrovat v ulicích, to nemá smysl, protože jsme ovce a vládnou nám vlci, převlečení za; krále, šlechtice, prezidenta, ředitele, celebritu, milionáře, papeže atd. Pokud se ovcím narodí dítě tak je to ovce, pokud se vlkům narodí dítě tak je to vlk, jablko nepadne daleko od stromu, vše zde má svůj osud, který nejde změnit, pokud jsi bezmocná a chudá ovce, tak nevěř naivně na to, že se z tebe jednou stane mocný a bohatý vlk.

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 415 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

vitkouba

vitkouba | 19. 12. 2020, 14:42:44 | více příspěvků | napsat uživateli

Svatá pravda


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

stvořitelstrachčlověkinteligenceprogramtělochybakrematoriumleželiminovalisystémdigitalizovalikulturamožnostdigitalizacecivilizacenaskenovalipříchod

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑